ДЕКЕМВРИ е сега - днес ли ще родя?!

• 20 541
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Честити бебета на Вержи и Муцанка!
Спокойно бебешорстване и бързо възстановяване!

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 00:45 от shrew

# 151
Мили мами...реших да се обърна и към вас ако може да ми помогнете със съвет.Термина ми е на 28.12 преди 2 часа изпитах най-голямата болка при контракция досега..различна от тази при подготвителните.Започна от кръста и обхвана целия корем..беше ужасно...не можех да си поема въздух не можех да говоря.След 22 мин последва същата контракция.От тогава насам имам контракции но не са такива болезнени.Дали не се започва...казаха ми да изчакам да станат на 10мин и да бягам в родилното.Вие как мислите дали не се започва.Някоя от вас преживяла ли подобно нещо.Моля ви пишете ми....ще се побъркам Cry

# 152
Честито на Вержи и Муцанка!  Много да ви радват малките рожбички!
Ние с Венета си прекарваме добре.  Мама има мляко и малката много обича да папка.  Като че ли обаче вече ни подкарват коликите, често пръцкаме и плачкаме.  На мен пък зърната ми така се израниха, че е ад кърменето.  Повече обаче ме притеснява, че в началото потича и малко кръв.  Иначе ме боли здраво докато кърмя, но това не е важно.  Някакви идеи по въпроса да имате - вече родилите мами.  При вас как е положението?

# 153
Mutsanka и Virginity, честито! Да са ви живи и здрави рожбичките!  bouquet
Maлката Лора явно е решила накрая да излезне доброволно!   Grinning

# 154
ЧЕСТИТО НА ВЕРЖИТО и МУЦАНКА ! Да е много здрава и послушна малката Лора !  bouquet
Mama_Vlad, според мен изчакай преди да бягаш в родилното, ще стане ясно.
BettyL., при мен зърната боляха от кърменето третия и четвъртия ден, после вече не. Мазах с крем за зърна, не знам дали от него мина, или претръпнах Wink

# 155
Браво на Вержито , браво на Муцанка! Живи и здрави и бебочета и мамите им!
Мамо Влад, напълно е възможно, така както го описваш прилича на родилна контракция, но не бързай изчакай да станат на 10 мин както са ти казали.
Бети, пробвай със силиконовите зърна, има ефект, а и болката по време на кърмене ще намалее. 2 броя струват около 8 лева. А това че има кръв не се притеснявай толко време се мешахте с бебето че нищо няма да и стане.

# 156
  • София
Честити бебенца на Верджи и Mutsanka
Мацки, няма да е в понеделник секциото, чак за 21 го насрочи доктора. Първо 18 му се видя рано, да не вземело да има проблеми с дишането, а после се оказа, че на 20 има много планови секции и чак на 21... #Cussing out #Cussing out #Cussing outЕй, много се ядосах, че по Коледа ще съм в Болницата, ама много. Обаче после ми мина, каквото е такова. Поне с Даниела ще се засечем, ще си лафим в кафето.  Peace
Супер GrinningПо-добре че ще изчакаш още малко,за доброто на бебчо ще е.Вярно гадно че на Бъдни вечер и Коледа ще сме в болница,ама ще има защо Laughingс тия подаръци където ще получим FlutterНямам търпение вече Blush

# 157
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА ВЕРЖИ !!!

ЧЕСТИТО И НА МАМА МУЦАНКА !!!

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА И МНОГО ДА СА ПОСЛУШНИ !!!
А НА ВАС БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ !!!

# 158
Момичета да се похваля и аз -на 06,12,родих моята прекрасна дъщеричка Радина тежи 3450гр.Честито на всички обебили се мами да се ни живи и здрави бебоците.На тези които още не са родили да не се притесняват особено ако ще раждат секцио.

# 159
Честити бебоци на Вержи и Муцанка- много здрави и послушни да пораснат.

И сега да се похваля-днес на ЖК направо шашнах докторката.За две седмици съм качила 4 кг. и бебето взело та пораснало.Тъй като съм с тесен таз почти през цялата бременност мислехме,че ще раждам със секцио.Бебето беше малко преди един месец и се беше обърнало с главата надолу-та тогава ми казаха нормално раждане.А сега бебка взела та надебеляла и докторката ми вика"браво бе как така пораснахте и ти и то-май няма да излезе нормално-може би секцио,колегите да преценят"Та не стига,че до вчера пих хапчета за задържане и лежах в леглото,бебка не ще да излиза;сега пак за секцио говорят нищо чудно и ние по празниците да сме в болницата.
Хайде стига съм досаждала-Лека нощ на всички!

# 160
Здравейте момичета! Да се отчета и аз - родих дъщеричката си Дориана на 12.12. в 13.40ч., 3290гр., 50 см. Днес се прибрахме и чак сега стигам до компютъра.. Честито и на останалите мами!

# 161
  • Бургас
Честити беболинки Радина и Дориана на мама Jinjer и мама mimoz. Много да ви радват, много да ви слушкат и вие тях. ... и бързо възстановяване

# 162
Ето снимка на Ванеска дриги не сам качвала 

# 163
Снощи в 12:20 fapua е родила момиченце, 3600гр и 50см.!   bouquet  bouquet  bouquet newsm44
Честити бебчета и на jinjer и mimoz! newsm59  ylinfant

# 164
Честито на всички нови мамита. Да са ви много здрави и добрички дечицата.
Честито и на Вержи, много да я радва малката Лора. Сега ще имаме възможност да разберем кога ще си научи детето името хихихихи... с тоя постинг Вержи ме преби направо Simple Smile

Приятен ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт