ДЕКЕМВРИ е сега - днес ли ще родя?!

• 20 545
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Честито на Verginity, Mustanka i Fapua здрави и щастливи дечица да растат
Момичете дано доктора се съгласи на това секцио искам другата седмица по това време вече да съм родила, много ми е гадно да го пазаря всеки път като се чуем и вече незнам какво да му кажа. Знам че всеки казва най-добре нормално раждане, но вече нямам търпение, а и всички кости ме болят снощи съм се мятала в кревата като риба, то и това не се издържа.

# 166
Честити бебенца на fapua, jinjer и mimoz!  Да са ви здрави и засмени!
Благодаря за съветите, момичета. ClanG, особено това с кръвта ме тормозеше, но ти си права.  Пък ние с теб за малко се разминахме в родилния дом.  А Pontes все пак се добра до ВИП-а!  Но като че ли беше права толкова да настоява.  В другите стаи не е толкова зле, но има един основен проблем, който мен ме изкарваше извън кожата - вечер плъзваха хлебарки..... #2gunfire
Сега да ви кажа набързо за моето раждане. В неделя бяхме на тържество по случай 50-годишнината на майка ми.  Към 5 се прибрахме вкъщи и малко след това ми изпадна тапата.  Но аз не се притесних - знаех, че може и седмица да мине преди раждането.  Полегнах си да си почина, но след малко усетих как нещо се спука и започнаха да ми изтичат водите.  Това не става като по филмите изведнъж, а малко по малко.  Е, тогава вече реших да тръгнем към болницата.  Нямах контракции и болки почти никакви.  В болницата ме приеха в 19.40 със 6 см разкритие.  Включиха ми системи, за да се засилят нещата и в 22.20 малката ми принцеса изплака.  Нямам епизиотомия, само едно малко шевче, което дори не ме боли.  Лошото е, че при напаните ми се възпалиха още повече хемороидите и сега е малък ад, но само това чувствам като последица от раждането.  Няма да ви казвам, че раждането не боли, защото не е така - но ви пожелавам поне вашето раждане да бъде така кратко, както моето второ раждане!  Успех на тези, на които това предстои!

# 167
Честити бебоци на fapua, jinjer и mimoz - много здраве и щастие да ви носят.
Вчера докато говорих с мойта докторка разбрах,че в Тина Киркова в момента има бум на бебета.На ден най-малко по 20-на раждания имало,та представете си какъв е наплива.Но нека това да ни радва / повечето бебета /

# 168
  • Русе
Здравейте,момичета!Честити бебенца на всички мамчета и леко и безпроблемно раждане на все още бременните!
При мен раждането мина много добре.Много се радвам,че попаднах на  добър лекар и секциото не ме боля.Единствено изпитвах голяма болка,когото ми биха окситицина.За това ни обезболяваха с течен аналгин,профинид и упояваха с лидол.Кърмим се с Елито веднага,когато ми я дадоха на 3-ия ден.Имам много кърма и изцеждам около 50-70мл. от двете гърди на всяко кърмене.Малко ме е страх да не направя свръхлактация и за това се стремя да изцеждам по-малко,че да се нормализира  всичко.
Сложих две снимки в албума с бебчетата тук и тук

# 169
  • Бургас
Честита Дъщеричка на fapua. Пожелавам и да е много обичана! А на многодетната мама все така с любов да отглежда децата си.

На всички мами, които вече са си у дома и гушкат здрави и силни бебечета, казвам  welcome  - всеки един съвет, всяко е дно споделено преживяване ще ни е от полза на нас, които все още сме в очакване. Така, че не пестете разказите си.

maiche много е сладка малката! пу-пу

Хей момичета знаете ли,че нашите родени хубавелки  stork-girl са вече почти три пъти повече от кавалерите ни  stork-boy. Как ще ги ухажваме направо незнам.  smile3534

# 170
  • София
Вчера, на 15.12 в 14:15 се е родил Теодор, на мама amymammy! Тежи 3380  и двамата са добре, а мама е щастлива и изморена!

# 171
Мимоз, Фапуа, Амимами, Джинджер Честити рожби - живи и здрави!
Понтес е още в болницата - бебе Алексис било на антибиотик нещо , в понеделник май ще ги изписват.
Сара и Зизу са заедно във Вип-а, добре са , било ги "боляло" - Хубава работа! Нищо им Няма! Grinning
Бети, що си мислиш че във Випа няма хлебарки? Толко нагли бяха че си се разхождаха денонощно, включително и по количката на Дивна! Аз имам арахнофобия и направо не смеех да пипна нищичко от посудата, шишенцата или каквото и да било!
Лия, най после и ти да се успокоиш!
Майче , много сладка девойка! Да ти е жива и здрава!

# 172
# 173
Честито и на мама амимами- здрав и весел да порасне Теодорчо.

# 174
Честито на най-новите мами    bouquet. Супер здрави бебета да им растат Hug
Сега съм се закъхърила относно обезкосмяването, което толкова сме обсъждали тук, но никой вариант не ми се струва уместен на този етап и не знам  newsm78. Какво казват в болниците по този въпрос?
не намерих малък пакет пампи а само с 44 бройки - надявам се ги връщат като останат Joy
Нямам ни контракция, ни чудо  newsm78. Като гледам как мамите с около моя термин се гласят за секцио май ще остана да закривам темата  Joy.
Di, ти не пренасяш ли мила?Стискам палци на всички  Praynig

# 175
  • Бургас
Честито на мама Amymommy. Да и жив и здрав малкия Теодор, много да слушка и папка.

detelini споко с теб съм до закриване на темата....... Hug или поне така твърди док.
Моята докторка ме предупреди, че трябва да съм перфектно избръсната за раждането.  #Crazy То хубаво ама да знаех кога ще раждам..... пък аз даже и в очакване не съм. Ами вика обръсни се тия дни, и всеки ден ще се поддържаш до раждането. Браво бе и ако пренося, както се очертава, повечко дни след това ще съм като горила. Mr. Green  Та съм решила другата седмица точно в деня на термина да ида на козметик за кола маска. От там нататък колкото и дни да се забави бебо все ще съм си добре. Само незнам, ако зема че родя до термина кви ще ги дялкам  newsm78 предполагам, че сепшно ще прибегна до бръснача.
То тук нали всичко е наопаки, та не можело да ида необръсната. Викам кво ще ме върнете ли?

# 176
  • София
Бети, що си мислиш че във Випа няма хлебарки? Толко нагли бяха че си се разхождаха денонощно, включително и по количката на Дивна! Аз имам арахнофобия и направо не смеех да пипна нищичко от посудата, шишенцата или каквото и да било!

Къде са тия хлебарки ? да се подготвя психически....

# 177
  • София
Честито на всички с бебенца, мн бързо се раждат, не можем да насмогнем поименно Hug
Ди, и аз ти гледах тикерчето, че си след финала, стискам палци Wink
За хлебарки явно съм била късметлийка- нямаше аз като бях в Т.Киркова, а на втория ден монтираха щори в стаите и стана доста по- приветливо, условията са приемливи за 3-6 дни мисля  Thinking
Бети за зърната, лявото беше станало мн чувствително и мн болеше(не чак до кръв ама все пак #Crazy) и се мажа с Лансинох, мн ми облекчава, но не знам къде и за колко се продава, беше останал на една друга мама Grinning

# 178
Хлебарките са навсякъде. През деня изчезват, но привечер почват да щъкат навсякъде - особено по шкафчетата, по пода, стените, качват се и по леглата, и най-ужасното - по количките на бебетата.  Така че се подгответе психически.  Раждането на Понтес е минало по-трудничко, затова Алексис е на антибиотици, но няма сериозен проблем.  Нека обаче самата тя ви разкаже своята история.  Онзи ден като си тръгвах аз те вече се кърмеха доста успешно!
Маcko, мерси, и аз за Лансинох мислех, може да го пробвам.

# 179
  • Düsseldorf
Здравейте и честито на всички нови мами с бебчовци!!!
 newsm59А пък ние днес ходихме на вилата, то тук ми се изчака чакането, роднините ме обявиха за луда, но аз добре се разходих и почувствах на свеж въздух и слънце (беше с 10 градуса по-топло от София и слънчево!!!).. Обаче и час и половиновата разходка засега нищо не промени... Да видим де, денят не е свършил... Wink
Хайде, лека нощ и да видим с колко ще сме намалели тук утре (очакващите) и с колко ще са се увеличили мамите... 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт