Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 914
  • 777
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, имам нужда от помощ за избор на обувки за майка ми. Възрастна жена, без абсолютно никакви претенции, освен удобство, разбира се. Търся ниски боти, естествена кожа, 37-38 размер, за широк крак и да не са плитки, заради свода. Да са топли отвътре, равни или лека платформа. Ровя се, но явно намалени да все различни от това, което търся. Ще съм благодарна да споделите мнения и личен опит. 🤗

# 31
Здравейте, имам нужда от помощ за избор на обувки за майка ми. Възрастна жена, без абсолютно никакви претенции, освен удобство, разбира се. Търся ниски боти, естествена кожа, 37-38 размер, за широк крак и да не са плитки, заради свода. Да са топли отвътре, равни или лека платформа. Ровя се, но явно намалени да все различни от това, което търся. Ще съм благодарна да споделите мнения и личен опит. 🤗

Проверете обувките на Rieker

# 32
Тъкмо и аз щях да пиша за Рикер, но не са естествена кожа.

# 33
Получих поредна поръчка, която за съжаление ще връщам

Пуловерът много ми хареса, но очаквано ми е голям. Нямаше S и пуснах M, но ми е широк, ръкавите също са широки и дълги. Ще дебна S-ка на приемлива цена.

Роклята се оказа голямо разочарование. Цветът изобщо не ми допада на живо, прилича ми на нощница.

# 34
  • Варна
aDaMaNt^,
Направо ти се изкефих заради якето!
Това се казва удар! Качество за без пари.

# 35
Имам sorry код за 15%, ако на някой му трябва

# 36
Може ли някой да ми даде код ? Моля ,или ако има актуален да го кажете??? 🙂

# 37
  • София

Днес пуснаха инфлуенсърски код polly15, мисля, че беше. Върнете се 1-2 страници да го видите със сигурност Simple Smile.

# 38

Днес пуснаха инфлуенсърски код polly15, мисля, че беше. Върнете се 1-2 страници да го видите със сигурност Simple Smile.
Благодаря ❤🥰

# 39
  • Mostly in my mind
Обаче е над 100лв

# 40
aDaMaNt^,
Направо ти се изкефих заради якето!
Това се казва удар! Качество за без пари.
Нали? 😇 Такъв удар за яке чакам цяло лято 😀
А му се чудех от обяд до вечерта дали да го взема, даже нз как ме изчака 😀

# 41
Код за - 15% за чанти и раници

# 42
Прощавайте, но нещо не мога да разбера, какви са тези  Whatsapp кодове? Имам такова приложение на телефона, но то е от рода на Вайбър, нищо общо със сайта на About you? Чувствам се глупаво, ама не схващам.. 😣

# 43
  • Mostly in my mind
Прощавайте, но нещо не мога да разбера, какви са тези  Whatsapp кодове? Имам такова приложение на телефона, но то е от рода на Вайбър, нищо общо със сайта на About you? Чувствам се глупаво, ама не схващам.. 😣
Около 20 октомври Дани Петканов в Инстаграм в стори май каза, че като се изпрати съобщение на уатсъп с текст шанс на еди кой си номер ще получиш код за отстъпка. Първите 1000 получиха 50%. С всеки следващи 1000 човека процентите спадаха с 1. Т.е. аз бях 5000 и нещо си потребител и получих 45 %. И така. Simple Smile

# 44
sng_82 Преди около 2 седмици имаше нещо като промоция, ако пишеш на телефонният номер на Aboutyou през Whatsapp думата shans, то ти връщаха в отговор код за отстъпка, който си е уникален само за теб. Но вече не е валидна тази промоция. На първите 1000, които им писаха им изпращаха код за 50% отстъпка. На следващите 1000 - 49% и тн.

Общи условия

Активация на акаунт