Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 12

• 47 908
  • 777
  •   1
Отговори
# 45
Лелеее, къде ги следите тия неща?! И идея си нямах, че съществуват. 😀Благодаря, че споделихте!

# 46
От инфлуенсърите научихме за тази промоция и една потребителка беше така добра да го сподели в темата. Така че е достатъчно да следиш темата.

# 47
Може ли да се връща бельо, по-точно сутиен?

# 48
Да, може. И бански може, ако не е махната хигиенната лепенка на долнището.

# 49
Получих днес и втората поръчка с код от уотсъп (38%).

Роклята е чудесна, отговаря на размера. Доста е разголена Joy и отпред и отзад. Просто исках червена рокля, от тази имаше в моя размер. Хубаво стои върху фигурата тип пясъчен часовник, но и аз си знам, че ми отиват такива модели. Доволна съм.

Парката много ми харесваше, наблюдавах я доста време, но не я намаляха. Хубава е, но защо си помислих, че е бордо. Не е, винен цвят е, и е почти същия оттенък с Навахото ми. Мъхестата подплата не е по цялата дължина на парката, а само отгоре е. Като цяло, много хубав модел, но едва ли е за големи студове. Плюс леко ми стяга в талията. Ще я връщам, по тази причина, а и имам в същия цвят вече якето. Като цяло моделът е много хубав, втален, изчистен. Бих си взела друг цвят и по-голям размер, ако би имаше, че моята талия, изглежда, не е достатъчно тънка за ХЛ р-р.

Полата се оказа не това, което очаквах. Не знам защо, реших, че е от по-плътен и тежък плат, но не е. От лек плат, категорично различен от очакванията ми. Абсурд да се купува тази пола на пълната й цена, не струва толкова. Ще я помисля, дали да я запазя за по-топло време, но платът ... той леко блести, евтенее. Имам плисирана тъмно-синя пола на Манго, платът й също има лек блясък, но, някак си, изглежда красиво.

Според мен, това не са ботуши въобще Joy Дори на картинката ги виждам като ботички тип кец, което и се оказа наистина. Много са удобни, изглеждат хубаво, изцяло са топли от вътре. Доволна съм. Напоследък цяло тото е за мен на Рикер да уцеля размера, че нося 38, но някои от моделите им са умалени. Точно този модел е от такива, защото 39 ми пасна перфектно.

Роклята е супер! Не мога да опиша емоциите си, когато я пробвах и се видях с нея. Толкова хубаво изглежда! Най-хубава рокля, която купих напоследък. Размерът си отговаря, идеална е за фигура тип пясъчен часовник. Трикото е супер меко и хубаво, имам една или две рокли на тази марка, същите са по качество. Дължината за 157 см ръст - стига точно до коленете. Самият десен изглежда чудесно Heart Eyes

Маратонките на Асикс са очаквано удобни, умалени са с 1 размер, да напомня Simple Smile Малко се зачудих, че леко ми евтинеят на вид, сякаш, но и те са от евтините им модели. Имам Асикси, но от скъпите модели, те и изглеждат като за цената си. Запазвам ги, защото обичам тази марка, а и нямам черни подобни маратонки Simple Smile

Ботушите пък са ми големи, този модел отговаря на размера си. Чудя се какво да правя, дали фопълнителна стелка ще реши проблема. Ако ги видя намалени на подобна цена, на която взех, бих ги сменила, но не обичат да намалят тази марка, та се чудя. Хубави и удобни са, точно до коленете. Пасват за широк прасец, закопчах ги без да разкопчавам ципа отзад. Ако се разкопчее, ще паснат за много широк прасец.

Ако искате снимки на нещо, казвайте, ще кача утре Simple Smile

Мисля, че ще се поспра с покупките на дрехите и обувки Sad ММ обеща ми, че ако поръчам още нещо, ще го изгори Hushed Animal See No Evil Joy

# 50
Asmeign, роклята е страшен glam, жестока е! 😍 Обожавам такъв модел, имах подобна в бяло, като бях кръшна и стройна преди 5 години 😁 В червено е абсолютен трепач, честито.

# 51
Антонио, поли бяха по 20 и нещо лева на последното намаление (не с код), аз се оглеждах, но реших, че са ми достатъчни вече, които имам. Оглеждай се за тях, когато пак ще има намаление, че лятото държаха висока цена наистина.
Може ли линк към тези поли?
Есме, определено имаш нюх и намираш страхотни попадения. От теб разбрах за Rieker  и за Cosmos Comfort обувките.
Сега да дам и аз един отзив:
Маратонки Рикер
https://www.aboutyou.bg/p/rieker-evolution/niski-maratonki-8548137
Много мечтани и чакани, благодарение на последното намаление се сдобих с тях. Но уви - големи, уголемени ли са или само удължени, не можах да преценя. Иначе удобни, красиви и качествени изглеждат.... Яд ме беше, че не съм пуснала и по-малкия номер.
Пак маратонки
https://www.aboutyou.bg/p/dockers-by-gerli/niski-maratonki-8073312
Имам други обувки на dockers by gerli, но тези (същия номер) определено са огромни. И те бяха от любимите и чаканите, но честно казано се разочаровах. Даже малко ми простеят на живо.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 00:19 от steli4ka s

# 52
Melusine, благодаря! Simple Smile Hug

steli4ka s, ето линк към полите, за които говорихме Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pola-connie-8161730

И благодаря ти Hug Обувките на тези марки наистина са страхотни Heart Eyes И, като цяло, понякога гледам дрехи или обувки, и в главата ми веднага изникват всякакви съчетания, които бих могла да направя с тях Simple Smile И определено ме тегли към определени модели, кройки, цветове, цветови съчетания, усещам, че са "мои", и, повечето пъти, наистина се оказва така, пасва ми по фигурата, краката, оказват се удобни и хубави дрехи/обувки Simple Smile Когато се опитвам да експерементирам с нещо, за което вътрешно се съмнявам, после наистина се оказва така Simple Smile

Относно Рикер Еволюшън, пълна неочакваност и за мен, че са уголемени Sad Имам няколко чифта, а конкретно тези, и определено отговарят си на номерата:
https://www.aboutyou.bg/p/rieker-evolution/niski-maratonki-7825394 това са ми най-любими бели кецове, леки са като перце.
https://www.aboutyou.bg/p/rieker-evolution/niski-maratonki-8362102 също са много удобни. Въобще, харесвам Рикер за удобството
https://www.aboutyou.bg/p/rieker-evolution/niski-maratonki-8389314 това е от сайта. Имам още два чифта, купувани от физ.магазин, но и те си отговарят на размерите. Явно напоследък почнаха да правят бъркотии с номерата, защото с ботите и ботушите им бера ядове в уцелването на размерите Sad

# 53
Последните 3 покупки на ботуши, боти и апрески Рикер ме обезсърчиха, мислех, че са безкомпромисни. Чудя дали изобщо да им давам ли шанс отново.

# 54
Някой иска ли 20% за CONVERSE.

# 55
  • Варна
Знаете ли дали мъжките маратонки Wrangler отговарят на размера си?

# 56
Пуснах днес през приложението маратонки Бугатти и ми даде рулетка. Явно я има все още, но явно не за всеки. Спечелих 25% за АЮ. Получих си поръчката с кодовете и другата с ваучера- много съм доволна. Надявам се утре да мога да пиша по-подробно.

# 57
Последните 3 покупки на ботуши, боти и апрески Рикер ме обезсърчиха, мислех, че са безкомпромисни. Чудя дали изобщо да им давам ли шанс отново.
Като качество ли не отговориха на очакванията или като номерация?

# 58
Сега получих имейл с извинение за оказаното яке миналия път и там пишеше, че ще има предварителна промоция за черния петък от 08.11 до 13.11, а самата промоция за черния петък ще е на 16.11 до 18.11.

# 59
  • Пловдив
Пуснах днес през приложението маратонки Бугатти и ми даде рулетка. Явно я има все още, но явно не за всеки. Спечелих 25% за АЮ. Получих си поръчката с кодовете и другата с ваучера- много съм доволна. Надявам се утре да мога да пиша по-подробно.

Много странно, вчера направих поръчка,изчаках да даде рулетка,но не ми даде и реших, че е приключила вече.Явно наистина я дават на случаен принцип.

Общи условия

Активация на акаунт