Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 466
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро мили мами!Весел и радостен ден ,нека всички се усмихваме повече и докажем,че българските  мамиса най-веселите най-красивита и с висок дух.Весели празници и много кураж. newsm10 newsm51

# 166
  • Варна
Аз ще доведа още една майка с детенце, тъй че ни пишете 2 + 2 деца.

# 167
Ние няма да можем да се присъединим към партито. Рошла снощи вдигна Т, днес ще ходим на лекар.

Аз пък не им се сърдя на бургаските домове. Даже се радвам, че си имат всичко. Дай боже във всички домове да е така.

# 168
Аз ще доведа още една майка с детенце, тъй че ни пишете 2 + 2 деца.

че може ли да си водим и приятелки,които не са от форума?  newsm78
понеже аз бях споменала на братов4едка ми за партито и тя изяви желание да дойдат с щерка и (2,9г),но като видях,4е никой не казва,4е ще доведе и приятелка...не се реших да съм само аз.
та,може ли да доведа и братов4едката? Thinking

# 169
  • Бургас
че може ли да си водим и приятелки,които не са от форума?  newsm78
понеже аз бях споменала на братов4едка ми за партито и тя изяви желание да дойдат с щерка и (2,9г),но като видях,4е никой не казва,4е ще доведе и приятелка...не се реших да съм само аз.
та,може ли да доведа и братов4едката? Thinking

Че що да не може Simple Smile Свиркай и и да идва

# 170
иииии,супер  Crazy
малиииии,мн бяс4ета ще се съберат ooooh!
 Joy

# 171
  • Варна
Мойта е от форума, но варненка, на гости ще ми е. Ако това ще ни осигури достъп  Mr. Green  Crossing Arms

# 172
Мойта е от форума, но варненка, на гости ще ми е. Ако това ще ни осигури достъп  Mr. Green  Crossing Arms
Коя е таз' мадама, ако не е тайна?

# 173
може што данеможе Hug

# 174
Тази сутрин в 05,25 се роди бебе Петър на нашата съгражданка мама Ники Иванова, която пише от време на време и тук. Бебе Петър тежи 3100 и снажен момък 51 см. Да са здрави, послушни и много радост да им носи малкия Петърчо.

# 175
  • Бургас
Мами,имам  и един  такъв ? Какво мислите за благотворителността?Искате ли,нищо че остават броени дни до празниците,да се организираме и да зарадваме дечицата в някой детски дом.Ако имате  желание и имате стари дрешки,които няма да ползвате,може да съберем нещо и да занесем в някой от бургаските домове.Какво ще  кажете,а?

Аз съм с две ръце ЗА
Мисля че можем да се справим до Коледа Peace
И аз съм ЗА, ама сега по Коледа всеки е тръгнал да прави дарения. Ако искате да го оставим за след празниците. newsm78
ЧЕСТИТО НИ НОВО БЕБЧЕ!   bouquet

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 16:35 от mle4ko

# 176
БРАВО НА МАМА НИКИ   bouquet Hug

# 177
  • у нас
Честито на новото майче и нейното семейство!!! Бебе Петър да расте здраво и весело дете и да слушка много!!!  bouquet stork-boy 1stroller smile3501

# 178
ЧЕСТИТО!ДА ИМ Е ЖИВО И  ЗДРАВО БЕБЕТО ПЕТЪР И МНОООГО ДА ГИ РАДВА!!!  bouquet

# 179
искам да помоля benna да освободи малко място в личните си за да и пратя нещо там,по-скоро да я питам за съвет

Общи условия

Активация на акаунт