Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 447
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Честито на мама Ники и на щастливия татко! Да им е живо и здраво бебчето и много да ги радва!
[/color]

Няма ли някоя мама да ми каже дали има достатъчно място за толкова колички на втория етаж на този пиано бар?

Имам още една питанка. Канех се да водя малкия при д-р Илиев в Света София, защото четох добри отзиви за него. Личната обаче ми препоръча д-р Христов в новия корпус на ОРБ. Каза ми, че Илиев не бил детски ортопед, а Христов бил и имал подходящия ехограф. Аз обаче се колебая, защото за пръв път го чувам. Някой от вас водили ли са при него бебетата си и доволни ли сте?

# 181
Ехе Simple Smile кога ще е купона?Тази събота от 19 ч. така ли? Grinning Можем да дойдем и ние,а ще има ли татковци?
Че аз съм все още без книжка  Blush и няма да мога сама с малката,а да питам и къде ще е ,а дядо ви Коледа ще присъства ли?
Ако идва и някой друг тати-ще дойдем  и ние  Grinning

# 182
Ние водихме бебо при д-р Христов.Много е внимателен и обяснява всичко подробно.Във форома прочетох много добри отзиви за него.

# 183
  • Бургас
Дея  купона ще е от 18 часа и не в събота а в петък, ще има дядо Коледа, върни се няколко странички назад и прочети подробностите , има и списък
Какво стана с фотографа, ще има ли

# 184
Ехе Simple Smile кога ще е купона?Тази събота от 19 ч. така ли? :

Цитат
Петък - 22.12.2006г. от 17.30ч.
Дядо Коледа ще дойде към 18.00ч.
заведението е "Пиано бар СИМПАТИКО" - етаж 2
/зад х-л България на ул.Успенска - срещу Трансстрой"
тръгва се в уличката между ПрокредитБанк и Алианс и се излиза направо там/
на свободна консумация сме.

# 185
А татковци ще има ли?  Rolling Eyes

# 186
  261uuДобро утро,мами!Е  най-после дъжда спря. Весело и емоционално изживявание на коледният купон.Нека дядо коледа зарадва всички малчугани и им подари много здраве,щастие,късмет и много, многовесели мигове през новата година. GrinningАна вас мили майчета пожелавам много любов с любимият човек и не забравяйте,че да обичаш незначи да гледаш другият в очите , а двамата в една посока.Успех и късмет на всички.  family

# 187
  • Бургас
А татковци ще има ли?  Rolling Eyes
Нашия татко само ще ни закара и ще ни върне с колата. Междувременно, докато сме там, ще пийне едно кафенце някъде, защото не му се седи сред толкова дечурлига и майки #Crazy

# 188
може да им резервираме и на тях една маса,но на долния етаж  Joy hahaha Joy

# 189
А не може ли ние долу, а татковците горе с децата Wink

# 190
  • Бургас
Няма ли някоя мама да ми каже дали има достатъчно място за толкова колички на втория етаж на този пиано бар?
Място има, ама има малко стълби, но ще си качим количките няма страшно.

# 191
Голям купон ште бъде тогава  Mr. Green Joy hahaha

# 192
  • Бургас
Голям купон ште бъде тогава  Mr. Green Joy hahaha

Защо?

# 193
Благодаря на nikol5 и fineti за отговорите. Пишете и нас за петък. Ще съм само с големия - така, че 1+1.

# 194
А не може ли ние долу, а татковците горе с децата Wink
ми за тва Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт