Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 442
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
А не може ли ние долу, а татковците горе с децата Wink
ми за тва Mr. Green hahaha

И аз съм навита  Mr. Green

# 196
tadela+2
pupelina+1
vania_ip+1
tedka*+1
nadi-jo+1
Вери+1
daffodil+3
Ji+2
fineti+1
bubi4ko+1
Amelia+2
mle4ko+2
y_a_n_a+1
benna+1
ady+1
Kremenchen+1
Sneji20+1
Soleada+1
Дея+1

до тук-19мами и 25деца

# 197
Та оставихме капаро и сме на свободна консумация.
Дядо Коледа каза, че ще ни вземе 35 лв за час, ако пресрочим малко времето и сме с повече от 20деца - 40лв. най-много.  Предлагам да делим сумата на бр. деца newsm78
Подярък всеки индивидуално си купува, опакова и ще се събират на първия етаж, където е бара, Дядо Коледа минава слага ги в чувала и се качва горе, където сме ние и елхата.Чувалът бил 2кв.м + още два по-малки Shocked  
Самият Дядо Коледа е актьор от кукления театър - Красимир. Разказва приказка, говори си с децата - имал репертоар 20-30 мин и после раздава подаръците, правим снимки и така...
Аз на някой обеснявах за агенциите Смарти Парти - 120лв., Усмивка - 4лв. на дете, но не по-малко от 50лв., а Кригея Дядо коледа 30лв. за 30мин. взима. Мисля това е най-удачния вариант..

Последно тази ли е тарифата-40лв максимум?
т.е. на дете се падат по 1,60лв... така ли? newsm78

# 198
Момичета,ако има и други татковци на кафенце,може да вземем и нашия  Laughingсамо кажете;)

# 199
  • Бургас
Честито бебче на Ники Иванова!

А не може ли ние долу, а татковците горе с децата Wink
ми за тва Mr. Green hahaha

И аз съм навита  Mr. Green

А татковците питахте ли ги ,хитруши?  Twisted Evil

Бена,разчисти си съобщенията !

# 200
а за децата нешто сладко ште имали newsm78

# 201
Искам да попитам Слабейков към кое районно е и каде се намира. Искам да си сменя адресната регистрация Praynig Hug

# 202
Славейков е към районното, което е почти на входа на Бургас, до Мелоди кафето, по диагонал на Метро. Не му знам номера.

# 203
 Ние ще бъдем пълен комплект, т. е. и нашият татко ще е с нас.Но ще дойдем отделно, защото той ще носи подаръците, за да не ги видят децата  LaughingТака че, Дея, татковци ще има, поне един де Grinning
Славейков е към районното, което е почти на входа на Бургас, до Мелоди кафето, по диагонал на Метро. Не му знам номера.
Второ РПУ.

# 204
  • у нас
Тедка, а нас защо си ни пропуснала да ни пишеш в списъка, а??? Четеш май между редовете Laughing  hahaha

Готови ли сте с подаръците, мамчета Joy hahaha

# 205
благодаря за отговорите   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
 М/у другото, каква е целта на този списък, освен информативна за четящите тук? Laughing

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 19:13 от Ji

# 207

Готови ли сте с подаръците, мамчета Joy hahaha
[/quote]                                                                                                                                                   Да готовиса smile3508 smile3521 newsm03

# 208
  Ама аз забравих да питам, на майките ще раздава ли Дядо Коледа подаръци? LaughingЧе ние не заслужаваме ли, или не сме слушкали?

# 209
  • у нас
  Ама аз забравих да питам, на майките ще раздава ли Дядо Коледа подаръци? LaughingЧе ние не заслужаваме ли, или не сме слушкали?

Ако си му писала писмо ще донесе, иначе как да знае какво искаш Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт