Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 434
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
А какво стана с идеята да извикаме Жечка от фото Гея? Аз съм ЗА. Има ли и други желаещи?

# 211
И аз съм за Hug

# 212
и аз съм ЗА! Peace
ето тези телефони имам аз на Жечка,но ме е срам да я уговарям  Embarassed Blush Joy
0888240360    845300  (тези са от преди 2,6г тъй 4е може и да има промяна)

# 213
хайде кой ша звънка newsm78

# 214
Здравейте ,

Искам да се извиня, че тия дни не съм влизала тук, но си имах причина, не ми се говори...

Сега влизам, за да погледна ориентировачно броя на мамите и на децата, тъй като имах уговорка тази вечер да звъня и да уточнявам горе долу местата.....значи на втория етаж сме, приземния и долния могат да поемат татковците Wink той и нашия ще на банкет
На свободна консумация сме, но и за децата меню не сме поръчвали, ако решите да вземем една две тортички, пък което дете не може да хапва-мама ще поеме някоя друга калорийка в повече...

Разбрахте къде е заведението, нали???
Резервацията е на името на Камелия. Аз ще се опитам да съм по-рано там.

УТРЕ значи отиваме в 17.30 а дядо Коледа ще пристигне в 18.00

Вие купихте ли подаръци?Аз утре ще ги мисля
Дано се получи добре Peace

# 215
Милички не съм влизала отдавна - по-точно от купона дамския и не съм чела извинети ма Embarassed
само да ви се похваля - най-добрата ми приятелка има бебече!
тя е бургазлийка ама стана софийска снаха та бабчето е софиянче - Емо се кава и много сме щастливи всички!
ние сме приятелки от детската градина а сега и децата са набори! smile3501
като й звъннах след като родих дребното й пожелах да е следващата и представете си! тя е била бременна но още не е знаела!
това е от мен
весело изкарване с дядо коледа утре и да направите много хубави снимки на сладурите!
аз няма да успея за съжаление newsm45
надявам се да мога да снимам Дени все пак с дядката ама не знам къде има - някъде има ли постоянно да го закарам само за снимка newsm78

# 216
Добър Вечер!!
Е ето ме и мен

# 217
 Време беше, стига вече само четене! Laughing
  Ще идваш ли на партито?

# 218
Заявявам, че ние двете ще се присъединим към утрешния Коледен купон!
Много ми е интересно, малко съм начинаеща,но ще свикна, Shocked

# 219
Харесва ли ви моята елхичка ????

# 220
# 221
Може да вземем торти от  сладкарница  Роза. newsm78

# 222
Здравейте мами!

За съжаление аз няма да мога да дойда с малкия на коледния купон! Вчера го водих на Коледно тържество в детски център Палавници! Имаше всякакви деца, които бяха по големички и се радваха на дядо Коледа и подаръците! А моя син - никакъв интерес! Явно още не разбира и мерака беше по скоро мой! Имаше дядо Коледа и старата и новата година - 2 красавици,които много ми харесаха как им говореха. А моя Ангел само на пързалката и къщичката се радваше - играчки, които имаше там. Изобщо не седна при другите деца, които чакаха с нетърпение дядо Коледа да им извика името и даде подаръка.
И сега всички в къщи са на мнение, че на друг дядо Коледа няма смисъл да го водя, само увеличавам шансовете да го разболея, че още е малък и няма да се радва, така както като стане по голям. newsm78 И че вчера нали съм се убедила вече колко се радва на дядо Коледа! Sad
Ами ще гледам поне аз ако успея да дойда и да се запозная с всички вас реално!

# 223
Може да вземем торти от  сладкарница  Роза. newsm78
Да, тя е наблизо или ако някой идва от Славейков с кола - на Виенската са хубави тортите Peace

# 224
Аз ште съм с такси може после  да преско4им

Общи условия

Активация на акаунт