Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 433
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,мамчета!Не съм писала до сега в бургаската тема,аз съм бъдеща мама с термин 05.02 и се включвам с една молба.Моля някоя скоро раждала мама в бургаската болница да ми напише списъка за багажа,който искат за там без личните вещи, защото моята лекарка така и не ми го е дала,а искам вече да се подготвям.

# 226
Здравейте! По въпроса за снимките - ходих преди час при Жечка и се уговорихме тя да дойде към 18ч в пиано бара да снима. Не е задължително всички, само който иска. Снимка 9/13 ще струва по 1лв, а снимка 10/15 - 1,50лв. Но който я познава определено си струва. Аз даже смятам утре да заведа моята във фотото и с тея снимки, които ни направи или ако не ги харесам да ни снима там на хубав фон и да ни направи календар. Страхотни календари, а единият струва 5лв - много весели. Гледах снимките на Тячето на Финети, които Жечка е правила миналата седмица - страхотни са. Така че уговорка имаме с нея, а пък който иска ще се възползва. Хайде до 17,30ч

# 227
  • у нас
Ей, снежанки оправяте ли се вече? Дядо Коледа е впрегнал шейната и лети към "Симпатико" Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 228
Момичета, пожелавам ви утре да си прекарате много весело!

# 229
  • Бургас
Определено беше много весело,съжелявам че съм пропускала срещите ви лятото
Моя мъник още говори за това детско парти,трябва по често да се събираме така. Качвам в момента снимките от моя фотоапарат ,ще се вкюча след малко с линка

# 230
Готин купон Hug Hug Hug

# 231
А новогодишен штеима ли newsm78 Mr. Green Joy

# 232
Новогодише без деца как ви звучи Wink

Аз не можах да направя почти никакви снимки. По-активните фотографи да качват в общия албум и всеки да си надписва снимките.

# 233
Здравейте, радвам се, че купонът е бил готин. Ние за съжаление не можахме да дойдем, че и двамата сме сополиви и с кашлица. Беше безсмислено, да разнасяме вируси по всички дечица.

Пожелавам ви Весели Коледни Празници! Ние отиваме при бабите.

# 234
Новогодише без деца как ви звучи Wink

smile3508 newsm68 newsm44 newsm10

# 235
А новогодишен ще има ли newsm78 Mr. Green Joy

Че как няма да има, утре почваме с организацията Laughing
 Ние направихме доста снимки, по-късно тази нощ ще ги кача в албумчето.
 А иначе партито беше страхотно, нашият батко е много много доволен! Laughing

# 236
  • Бургас
ето снимки от мен
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=87587
съжелявам че не са в общото албумче,ама нещо не можах предния път да се справя и за това  се регистрирах за да ги кача все пак някъде

# 237
Здравейте и от мен!
Партито беше много готино, на Теди много й хареса, макар че Дядо Коледа доста я изплаши  Wink
Качих малко снимки в албумчето, качеството много не бива, за което се извинявам Embarassed.
Новогодишния купон ще го пропуснем, утре пътуваме за Карлово и ще се върнем след месец чак...
Така че Весели празници, целувки и прегръдки от нас с Теди  Hug

# 238
  Момичета, качила съм 9 стр.снимки в общия албум под името Коледно детско парти.Надявам се да се харесате! Laughing
  И за да ви е по-лесно: Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87631

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 00:11 от Ji

# 239
Ji,   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт