Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 444
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
пишете и мен в списъка за детското парти- двама сме, аз и детенцето ми Grinning

# 121
tedka* - ти малко като Хитър Петър я даваш ..... я преброй и себе си   Laughing

4е и мен ме има в списъка бе  Mr. Green
къде без мен  Thinking

# 122
  • Бургас
Може и ние да се включим - майка - 1 бр. и 2 бр. деца - едно голямо и едно мъничко.

# 123
tedka* - ти малко като Хитър Петър я даваш ..... я преброй и себе си   Laughing

4е и мен ме има в списъка бе  Mr. Green
къде без мен  Thinking

Да, има те като име, ама долу в тотала сумата на мамите са е 1 по-малко   

# 124
tadela+2
pupelina+1
vania_ip+1
tedka*+1
nadi-jo+1
Вери+1
daffodil+1
Ji+2
fineti+1
bubi4ko+1
Amelia+2
mle4ko+2
y_a_n_a+1
до тук-12мами и 15деца

# 125
Това за пиано-бара звучи много добре. След тържеството татковците могат да приберат децата, а ние да продължим с купона Laughing
Ние имаме голям проблем с един от коледните подаръци. Търси се музикален инструмент, на който не знам името даже. В градината го наричат свирка, има отгоре клавиши като на пиано - духаш и свириш. Ох, дано някой разбере за какво говоря, че не мога по-точно да го обясня. На няколко места вече проверих, но няма точно такова. Има само някакви тромпети, но свирят готови мелодийки. Моля, ако някой е виждал някъде нещо подобно да ме насочи, че оревахме градината за една такава "свирка", а се указа, че там има само 3 за цялата градина... явно е много рядко срещан инструмент ooooh!

# 126
.... В градината го наричат свирка, има отгоре клавиши като на пиано - духаш и свириш. Ох, дано някой разбере за какво говоря, че не мога по-точно да го обясня. На няколко места вече проверих, но няма точно такова. Има само някакви тромпети, но свирят готови мелодийки. Моля, ако някой е виждал някъде нещо подобно да ме насочи, че оревахме градината за една такава "свирка", а се указа, че там има само 3 за цялата градина... явно е много рядко срещан инструмент ooooh!

не съм много сигурна но по мое време този инструмент се наричаше "триола"....  newsm78 ! Успех!

# 127
В градината го наричат свирка, има отгоре клавиши като на пиано - духаш и свириш.
vania_ip аз се сещам за какво говориш, но това е много стара играчка аз я имах като малка, но нали се сещаш че аз гоня 30те. Иначе сега абсурд да намериш такава свирка. Поне аз не съм виждала.

# 128
днес във ВЕГАта сякаш мернах нещо такова,но не съм сигурна 100%  Rolling Eyes

# 129
Кларинет май го имаше при арменците до Била.

# 130
Това до новата поща ли беше Вега?

polia-bs, златна си Hug Поне името научих. Намерих го само в два руски сайта. Ето наглено

Ако някой все пак е виждал нещо подобно... ще съм много, много благодарна да сподели.
При армениците проверих, няма и не са имали скоро.

# 131
Това до новата поща ли беше Вега?

да,то4но там.  Peace

# 132
Честит рожден ден Галя, много, много, много здраве, щастие и късмет ти желая!

Браво на организаторките! Много добре сте го измислили! Ще пробваме и ние да дойдем и без това ще пропуснем тържеството в детската градина, но със сигурност ще потвърдя в четвъртък.

Утре ще правим имунизация на малкия, страшно се притеснявам. Стискайте ми палци този път да я понесе леко  Praynig.

# 133
  • вкъщи
Здравейте, (пиша от името на жена ми)
Ходих на гинеколог, защото ми закасня три месеца. Те ми изписаха ОРГАМИТРИЛ, за да ми дойде. Пих го 3 дена 2 х 2пъти на ден общо съм изпила 10 хапчета. Същевременно почнах да повръщам, и  когато отидох в окръжна болница ми казаха, че съм бременна и плода е на месец и половина. Казаха ни, че тези хапчета не са навредили, и че нищо му няма на плода. Допитахме се до други лекари и те ни обеждават, че всичко е наред. Незнаем дали да им вярваме?!? МОЛЯ ако имате някакви случаи с вземане на контрацептиви или подобни по време на бременност в първото тримесечие отговорете, за да решиме какво да правим. Дали това точно е вредно или само се притесняваме излишно... Благодарим предварително.

# 134
Mariamnamama, ама този гинеколог как не можа да види, че си бременна преди да ти изпише Оргаметрила. Изчетох каквото ми изкара Гугъла за него и съвсем се обърках - един пише няма проблем, друг обратното. Дано скоро се отзове някой, който е минал през нещо подобно, че да не се побъркваш от догадки. Ти след окръжна ходи ли на друг преглед, да не би пък те да са сгрешили? Стискам палци всичко да е наред, ако мога с нещо да ти помогна пиши ми.

Общи условия

Активация на акаунт