Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 431
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
И аз мисля да идвам с дете. (daffodil съм)

# 106
Аз, както казах, искам да я водя, но нито билет съм купила, нито подарък. Днес си бях наумила да ходя до Кукления, ама мързелът ме Фана.

# 107
  Аааа, забравих, утре съм с големия на Куклен театър от 16 часа, ако има желаещи, моля! LaughingНа "Писмо до дядо Коледа" .
Румен ще си го гледа в петък в градината. Иначе бих дошла с удоволствие Simple Smile
Днес ни сюрпризираха, че градината ще почива 2 седмици по празниците - 3,4 и 5 щели да са сборни групи, но ако може да не го водим. Та ще се радвам да си организираме и други мероприятия с децата. Ние сме си в Бургас, няма да ходим по гостита, нито чакаме такива и като цяло се чудя какво ще правим с Румен ooooh!

# 108
Eee,момичета супер снимчици WinkРазбирам,че сте си спретнали купонче както подобава GrinningАз бях прочела,че се организирате,но нямах възможност за съжаление да се присъединя към вас.Но за следващия път от сега се записвам да съм на линия WinkЩе се раздвам да се запозная с вас! Hug

# 109
  • Бургас
Момичета, обръщам се с една молба към вас:

Някой от вас да работи в данъчното или да има близък? Трябва ми дан.оценка на имот, изкарва се точно за 20 секунди на компа, но ми казаха, че трябва да чакам поне седмица, а сега точно в последните дни преди НГ, ще изтърва и други срокове.
Плс.... става дума за "Приморие". Praynig

# 110
ВНИМАНИЕ
ДЕТСКИ КУПОН

Хайде организацията е готова Laughing

Петък - 22.12.2006г. от 17.30ч.
Дядо Коледа ще дойде към 18.00ч.
заведението е "Пиано бар СИМПАТИКО" - етаж 2
/зад х-л България на ул.Успенска - срещу Трансстрой"
тръгва се в уличката между ПрокредитБанк и Алианс и се излиза направо там/

на свободна консумация сме. Там е кафене, но има и хапка и пивка Laughing Можем спокойно да ударим по една бира или нещо по-така. Няма да ни гонят, може и повече от 2 часа да останем. Надявам се да си изкараме добре.

tedka*   Благодаря за списъка, разчитам на теб за актуализацията му.
В четвъртък трябва да доуточня бройката

# 111
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ

Отбивам се само да почерпя, че родата е на прага hahaha
 Misc Baby Bottle  party023 newsm64 beer beer3 beer2 Wine Glass Popcorn morning Coffee newsm35 cook cook

Ей, остарявам вече станах на 24г. Cry, че и побелявам май Rolling Eyes

Виждам, че сте си изкарали страхотно и на мен много ми се идваше, но с тия зъбки не смея да я оставя, че е страшно крива, но другия път съм с вас Peace

# 112
  • Бургас
Ето тук горе-долу се намира заведението. Близо до Икономическия техникум е. Ние сме двама за купона - мама и бебе Simple Smile

# 113
 за списъка : и аз ще дойда с детенце 1 брой Joy

# 114
Първо писа, после четох
Видях че има въпроси - отговарям
Амелия, как ще стане със събирането на пари? Предполагам ще искат капаро за заведението и отделно трябва да се плати за дядо Коледа.
А подаръци всеки индивидуално ли ще купува? И ако ще е така, кога и как ще ги занесем?
С Финети днес обиколихме доста заведения, тъй като в Трията отказаха. Идеята беше да няма куверт, детско меню и т.н., а да сме си на свободна консумация. Оказа се малко трудна задача, сега когато са банкетите. Пък и като чуят 15-20 майки с по едно-две деца и лошо май им става. Та оставихме капаро и сме на свободна консумация.
Дядо Коледа каза, че ще ни вземе 35 лв за час, ако пресрочим малко времето и сме с повече от 20деца - 40лв. най-много.  Предлагам да делим сумата на бр. деца newsm78
Подярък всеки индивидуално си купува, опакова и ще се събират на първия етаж, където е бара, Дядо Коледа минава слага ги в чувала и се качва горе, където сме ние и елхата.Чувалът бил 2кв.м + още два по-малки Shocked  
Самият Дядо Коледа е актьор от кукления театър - Красимир. Разказва приказка, говори си с децата - имал репертоар 20-30 мин и после раздава подаръците, правим снимки и така...
Аз на някой обеснявах за агенциите Смарти Парти - 120лв., Усмивка - 4лв. на дете, но не по-малко от 50лв., а Кригея Дядо коледа 30лв. за 30мин. взима. Мисля това е най-удачния вариант..

Питайте ако се сетите нещо друго.....

# 115

tadela+2
pupelina+1
vania_ip+1
tedka*+1
nadi-jo+1
Вери+1
daffodil+1
Ji+2
fineti+1
bubi4ko+1
до тук-9мами и 12деца

# 116
galiq_82,Malvina....вие ще идвате ли?
Amelia,с двете де4ица ли ще си?

# 117
точно това щях да питам: Амелия ти няма ли да се впишеш в списъка.  Другото което исках да обсъдим - искате ли да повикаме Жечка от фото Гея да ни направи професионални снимки на децата с Дядо Коледа. Тя е много добра, беше наша фотографка за сватбата и сме супер доволни. Има един куп спечелени награди за художествена фотография.

# 118
и на нашата сватба беше Жечка....
наистина е мн добра,но дали няма да стане мн скъпо  newsm78
аз ли4но тази седмица ще трябва да ограбя някоя банка,4е да смогна с финансите Blush
в събота съм изхарчила 30лв за банкета,в сряда дебс имат парти в яслата-там 5лв за снимки с дядо Кольо и 2,50 за куклено шоу. отделно,4е и по4ерпка трябва да им купуваме  #Crazy
същия ден,следобед сме на РД на една 2г госпожица и за нея трябва да мисля подарък  Thinking
и за капак и в петък неможем да пропуснем форумското парти  Laughing
та айде някой да смята по колко се пада на дете(груба сметка),та да преценя коя банка да ограбвам #2gunfire
 Joy Joy Joy

# 119
E, хубава работа
Разбира се, че ще ме пишете + 2 деца

tedka* - ти малко като Хитър Петър я даваш ..... я преброй и себе си   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт