Правим Коледен купон за БУРГАСКИ регион! (14)

• 13 462
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами! Страхотно сте си изкарали ей!!!
Много се радвам за вас! А от снимките почти вече ви познавам, нищо че вие не ме познавате! Grinning
Аз не можах да дойда, че чаках нашия татко от гурбет, но следващия път няма да изпусна да се запозная със всички ви!
А може би още в петък ще ви видя! Пишете ме и мен за детското парти , мен и 1 детенце! Дано само всичко бъде наред да не се разболяваме!

# 151
Vania_ip, на сайта на Комсед имат такъв музикален инструмент ... http://www.comsed.net/site/index.php?s=index&pu=1 
Благодаря ти I r r a. Аз пуснах тема в На пазар и там също ми пуснаха линк към комсед. Оказа се, че съвременното име на инструмента е пианто за уста Laughing Поръчах го от играчките.ком и познайте какво ще ни подари дядо коледа на петъчния купон Wink
В петък може да дойде и ellyst с голямата си дъщеря, но не я добавяйте за сега, защото не е 100% сигурно. У тях нямат интернет, та я усведомих по телефона. Дано успеят да дойдат.

На marianamama пожелавам всичко да е наред и да изкара една лека бременност Hug

# 152
Момичета,пишете ни и нас с малкия.Дано само всичко да е ок,че да дойдем!:)

Мами,имам  и един  такъв ? Какво мислите за благотворителността?Искате ли,нищо че остават броени дни до празниците,да се организираме и да зарадваме дечицата в някой детски дом.Ако имате  желание и имате стари дрешки,които няма да ползвате,може да съберем нещо и да занесем в някой от бургаските домове.Какво ще  кажете,а?

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 15:14 от benna

# 153
и нас ни бройте 1 дете и 1 майка към него.

# 154
Мами,имам  и един  такъв ? Какво мислите за благотворителността?Искате ли,нищо че остават броени дни до празниците,да се организираме и да зарадваме дечицата в някой детски дом.Ако имате  желание и имате стари дрешки,които няма да ползвате,може да съберем нещо и да занесем в някой от бургаските домове.Какво ще  кажете,а?

Аз съм с две ръце ЗА
Мисля че можем да се справим до Коледа Peace

# 155
Проблемът е, че в никой от бургаските домове не искат стари дрешки.... трябва да се носят някъде извън града. Иска пак организация - да се провери, после да се занесат... иначе не е лоша идея.

# 156
Проблемът е, че в никой от бургаските домове не искат стари дрешки.... трябва да се носят някъде извън града. Иска пак организация - да се провери, после да се занесат... иначе не е лоша идея.

Ваня,тази информация достоверна ли е?В смисъл,някой питал ли е в бургаските  домове?
А що се отнася до организацията,няма проблеми.Ще се справим,само желание да имаSimple Smile

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 16:19 от benna

# 157
  • Бургас
здравейте майчета, беше супер Simple Smile радвам се, че се запознах с вас - весели, лъчезарни/а дали вие с мен Wink/ съжалявам, че чак сега пиша, но най накря успях да вляза в сайта - временно няма достъп поради висок стрес на сървъра - на друг да се е случвало? исках да се включа и за петък с детенце - но няма да можем, но за друг път - надявам се да сме на линия.

# 158

Ваня,тази информация достоверна ли е?В смисъл,някой питал ли е в бургаските  домове?
А що се отнася до организацията,няма проблеми.Ще се справим,само желание да има:)
Питал е, питал е.

# 159
tadela+2
pupelina+1
vania_ip+1
tedka*+1
nadi-jo+1
Вери+1
daffodil+1
Ji+2
fineti+1
bubi4ko+1
Amelia+2
mle4ko+2
y_a_n_a+1
benna+1
ady+1
Kremenchen+1
Sneji20+1
до тук-16мами и 20деца

# 160
  • у нас
Еееееееее, два дни не съм включвала компа и вие сте изписали три страници. И както на купона онзи ден, сега пак май последна ще се запиша.  Бройте и нас - 1 дете + мама Laughing

На патерици ЧРД на Галето!!! Жива, здрава и всичко най- добро. Peace

На Марианамама стискам палци всичко с нея и бебето да е наред. Praynig

# 161
А що се отнася до организацията,няма проблеми.Ще се справим,само желание да има:)
Преди около година и половина правихме акция за събиране на дрешки и памперси и съм сигурна, че никъде в града не искат стари неща. Имат си стабилни спонсори явно. Тогава организатори бяха mam4e, shedi, aq_kiara, не помня кой друг newsm78 Ако решим да правим нещо може да ни дадат полезна информация. В няколко села в региона имаше домове, но трябва да се види в темите за благотворителност, там има списъци.
За Коледа не виждам как ще се справим с организацията, но след празниците може да измислим нещо. Без това сега ще зарията децата с подаръци, а после пак ще тънат в забрава Confused

# 162
  • Бургас
да така е ,много е права vania_ip , и аз се бях включила в тая организация, всичко което събрахме дарихме в един дом за умственно изостанали деца в село Искра , понеже в бургаските домове са много отворени  #Cussing out

# 163
Мами, чудех се нещо за коледния купон. Аз не съм ходила в това заведение - има ли място за колички и могат ли да се качват до втория етаж?

# 164
  • Монреал
Ееее, мацки, какво направихте! Много писане сте изписали, чак и уговорка сте направили Simple Smile Браво, чак усетих коледното настроение - много записани има и доста весело парти ще стане май. Да не забравите фотоапаратите, ще чакам повече снимки, хахах!
Ние с детенце няма да присъстваме този път, щото ще сме в Стара Загора за празниците. По принцип си мислех, че е малка още и не разбира, но от 2-3 дена като мерне някъде Дядо Коледа (по ТВ или пред някои магазин) и се почва "Коли, дядя Коли!", така че сигурно щеше да се зарадва на празненството. Но ще пропуснем тази година.

МарианаМама, направо настръхнах като прочетох през какво минавате със семейството ти! Аман от некадърници и касапи!!! Дано всичко е наред с бебо, лека бременност ти желая!

За благотворителност - супер идея, но аз вече отделих и пратих на един дом каквото можах. А бебешките дрешки още ги пазя, че сега се очертава едни приятели да имат бебе, живот и здраве! А как може толкова да се отварят в бургаските домове!!! Да връщат дрехи, щото били носени, тц, тц... Много им порасна работата... То лошо няма, дано да имат сигурни спонсори и децата наистина да са добре облечени, но чак високомерно да го раздават! Хайде, карай сега, няма да се ядосвам.

Засега лека нощ! И
Nature Snowman Весели Празници santa2

ако не успея да пиша преди да тръгнем!!!

Общи условия

Активация на акаунт