🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 059
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Козлодуй
Благодаря и на теб, Ели Purple Heart
Нали и на мен това ми е проблема, претенциозна съм, ама явно някой трябва да се прежали Smiley
P.S. Поръчах Laughing
Ще ви държа в течение.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 22:17 от Lunen_sun

# 331
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре дошла, Лунен сън!
Джано е пристрастяващ, а за парфюма му ще чакаме да разкажеш. Аз харесвам парфюми с табакова нотка. Предполагам, че на мен би ми допаднал, ако не е прекалено силен.

# 332
Среднощен привет, рагаци! Grinning

Лунен сън и аз ще си го поръчам другата седмица, като пусне офертата с февруарската изненада Heart Eyes
(ще почакам, гледам дан' се прекарам, може да добави и снимка с автограф или нещо друго интересно) Grinning

Профи, почти всеки който го има, споделя мнение, че е с нотки на: тютюн, уиски, дърво, кожа, тези са преобладаващи. В някои от мненията, добавят и тези: мускус / нотка на свежест - сапунена / по-рядко, но някои допълват и шоколад, канела..

Чела съм много мнения, но са минавали и заминавали и сега не знам как да ги потърся.
Ето няколко, набързо това успях да намеря при рускините Simple Smile  

Скрит текст:

-----------------------------------

Оличка се е срещала с Джано във Венеция и твърди, че е бил нафъскан* с Мания Hands V
сумата* да се чете като количеството*
чуете* да се чете като усетите*
Вижте я по долу в спойлера, колко сладко разказва за срещата
 Grinning

Скрит текст:

О, как ми се прииска и аз да го имам..... Innocent парфюмът табики (нали сега сме на таз' вълна) Grinning

# 333
Здравейте, момичета!

Лунен сън Hug,добре дошла и от мен! Purple Heart
Аз съм от първата тема за Джан във форума,когато започна излъчването на ''Пълнолуние'' онлайн в Т-я! Simple Smile Много минаха и напускаха след всеки нов сериал с него.Не всички харесваха партньорките му!Но аз останах заради самия Джан.За партньорките му си има теми!Относно парфюма нямам намерение да се занимавам.

Грозде Hug,Ели Hug,Профи Hug

Желая ви приятна събота!

# 334
  • Козлодуй

Добро утро, момичета!
Благодаря за посрещането Heart
Грозденце, благодаря за споделеното инфо за парфюма, звучи страхотно с нотки на табак, но скоро ще разберем. Нямам идея с какво изпращат, но за 10-тина дни макс би трябвало да дойде. Ако съм се прецакала, ще повторя, колко му е. Имам брат, зет, приятели, всички около мен ще заухаят на Мания Smile Мечтая си за снимка с автограф, не че ще ме стопли много, ама...
Колко ще остана не знам. Аз съм скорпи и съм склонна към пристрастяване, но повечето ми мании обикновено траят по 3 години. Факт е, че съм запленена и очарована от Джан(и като мъж, и като човек) и не мога да се наситя да го гледам.
Пожелавам ви спокойна и усмихната събота Flowers Hibiscus Heart

# 335
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това си е скорпионска тема. Laughing Hands Thumbsup

# 336
Здравейте,момичета!

Като няма ново около Джан дали да не си взема почивка!Ще наминавам през ден,през два!

✅ Сценаристката на сериала #ViolaComeIlMare Елена Букачо за списание "Мечтатели"

Вторият сезон на сериала се очаква с голямо нетърпение: какво да очакваме?

„Ново работно предизвикателство за Виола, но преди всичко ново емоционално предизвикателство.
Франческо не можа да се гмурне с нея и Виола трябва да разбере защо. Да му помогнем да се изправи срещу своите призраци е начинът най-накрая да го подготвим да се отвори към истинската любов."

Кой Франческо Демир ще открием във втория сезон?

„Ще намерим Франческо Демир, който ще бъде в мир със себе си. Ако в първия сезон Виола се сблъска с извънредна ситуация, свързана с нейната болест, то вторият сезон ще ни разкаже за Франческо и неговите призраци. Какво наистина се е случило в семейството му ? Защо не може да изживее напълно отношенията си с хората, които обича? Това ще бъде по-дълбок сезон, по-фокусиран върху нашите главни герои."

Героите на Виола и Франческо имаха огромен успех. Защо ги харесват толкова, според теб, мнението на този, който ги е създал?

"Мисля, че Виола и Франческо са честни. Те се стремят към щастие, но имат граници, като всички нас. Но не се отказват. Те са забавни, иронични, секси. И в момент като този хората имат нужда от радост и щастие.”

...обновени от каста...имало снимки в дендрариума

Скрит текст:

Скрит текст:
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_222774
https://vk.com/club173526015?w=wall-173526015_447284

Приятна неделя!

# 337
Здравейте, момичета! Simple Smile

Злате Revolving Hearts благодаря ти за преведената статия и за сетовите снимки от каста на Ел Турко Flowers Rose

Измина още една седмица без да видим лицето на нашето момче. Очаквахме да го виждаме рядко, но аз специално се надявах, че все ще се появи отнякъде Simple Smile
Новини също няма.. ще ми се някоя новост да се появи, било то новини за Сандокан, някой нов проект на хоризонта, Холивуд, Лос Анжелис и т.н. Нещо да раздвижи "депресирания" от липсата на Джан фендом Simple Smile

Страницата на Ел Турко в imdb се запълва постоянно с нови имена на екипа:
https://www.imdb.com/title/tt19079130/fullcredits/?ref_=tt_cl_sm

Производствени компании и дистрибутори:
Скрит текст:

Колко щастлива е Гюлдем с нейното танго и тя отива в Аржентина Simple Smile

Рагаци, имайте приятна неделна вечер! Revolving Hearts

# 338
Здравейте,момичета!

Грозде Hug,благодаря за инфото! Two Hearts

кратко видео с представянето на актьорите в ЕлТурко
на части-https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1619950178701815809
цялото във ВК:
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456248254%2Ff4e … l_wall_-199343470

✅ IMDb звездомер сред турските актьори
#JanYaman и 4,071 от 11 милиона 💫
Пълен списък https://socipol.com/v2/index.php?c=gallery
Образователна програма от İmdb https://vk.com/wall-173526015_431221

Приятен ден и щастлива седмица!

# 339
Добра вечер, момичета! Simple Smile

Злате, благодаря за споделеното! Revolving Hearts

Начало на седмицата на снимачната площадка Sign Clapper на Ел Турко, много готино -7 ... Neutral Face  Nature Snowflake
С надеждата, че ще бъде по-топло във вашите градове, ви пожелавам добър старт на седмицата, рагаци! Nature Sunny

Още от Сета на Ел Турко Sign Clapper

Скрит текст:
Джан веднага е разпознат... Joy

"Това е най-голямата крепост в Унгария. Съединение на множество Лей линии или драконови линии. Преди векове там е живял орденът на Павел, който пази древното минало. Царят също влизаше само с разрешение.
Пещерата Táltos пази отпечатъците на предците. Имах видения, когато бях там преди 2 години. Камъните ми проговориха, имаше стар замък, камъните му бяха изнесени, за да не остане следа от ранното християнство."

Красиво сетово видео -> https://www.instagram.com/p/CoBGHsaoaIW/

Вчера David Nykl е вписан в imdb стр. на Ел Турко като Prince Bishop

Славко Собин:
„- For this project I'm currently shooting), I had a very short deadline to learn Turkish perfectly.
- In preparation I wanted to give up a hundred times and tell them to find another actor. I didn't give up, and it turned out to be a smart decision."

"- За този проект, който снимам в момента, имах много кратък срок да науча турски перфектно.
- В подготовката сто пъти исках да се откажа и да им кажа да намерят друг актьор. Не се отказах и това се оказа умно решение."

Славко, недей така скача брат с тоз' "перфектен турски"...  Rolling Eyes
Мисля, че ще е смесица от турски, сръбски и английски! Joy

ИГ публикация от Грета.
Прекрасна е! Heart Eyes С необичайния си външен вид, съответно запомнящ се.. с естествената си красота, което е голяяма, голяма рядкост в актьорската гилдия в днешни дни (май се повтарям, но обичам да наблягам/натъртвам) Simple Smile
Много се радвам, че избраха точно нея за ролята. Heart

Скрит текст:

А на нашия съм му сърдита! Категорично не иска да ни зарадва с нова/актуална снимка. Head Band В знак на протест, няма да му сложа снимката, която си е споделил в ИГ.. рекламира си Мания-та, като ни залъгва* със стара снимка от Мерцедес-а.. Head Band Sob Хитрец си пада малко той! Joy Иначе си е красота неземна Heart
ето го: https://www.instagram.com/p/CoCgnYRIfjQ/

# 340
Тя нашата тема стана за каста на Ел Турко, не и за Джан Joy Кой беше този, че забравих вече Grinning

Ето, Гретка, на шопинг Simple Smile

Тази я повтарям, че е мега якия колаж. Феновете задобряват!

# 341
Здравейте,момичета

Най-после и при нас на морето да падне малко сняг! Nature SnowflakeNature Snowman

Грозде Hug...Ели Hug

Скрит текст:

Приятен зимен ден!

# 342
  • Козлодуй

Добро утро, джанки-сладуранки! Heart
Впечатлена съм от руските фенки, даже стихове му посвещават. Преди малко попаднах на това:

Ты подмешал мне в кровь турецкий чай,
Босфорский ветер и стамбульский ливень;
Бессонницу, желанье отвечать
на письма. И стремленье – увидеть.

Снощи късно получих мейл, че парфмът ми е изпратен. Нямам търпение!
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат последен ден на януари! Flowers Bouquet

# 343
За лека нощ! Joy

# 344
За среднощен привет! Grinning

И за добро утро! Нещо по-ведро, по-цветно.. Simple Smile Joy

Почистването е в ход.. Grinning Ей сега по нощите го сварих да чисти ИГ си Grinning 14 публикации си е изтрил (вчера 789/сега 775 ), но от няколко минути не мърда бройката, явно е легнал да спи Simple Smile Не мога да се ориентирам какво е трил, утре като се разчуе ще разберем Grinning
Знаем кога прави такива чистки - когато предстои началото на нещо ново, но какво? Може би рекламиране/популяризиране на Ел Турко?! Thinking Ади бакалъм.. Simple Smile

---------------------

П.П. Rolling Eyes не е легнал, продължава Grinning вече са 773, но аз лягам, няма да го чакам! Grinning

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 03:16 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт