Вече 5 години "птичката" лети из целия свят и интереса към нея не отминава - незабравимият образ на Джан Дивит, пронизващият му поглед, неговата брутална харизма и красивата му игра, продължават да вълнуват женската половина на човечеството, милиони жени от всички континенти го обичат (меко казано..)

и това е всеки ден, така е вече две години.. няма как иначе да е, гордост голяма им е 
"най-обичаният и желан мъж в момента, секс символ, ценен от цели поколения, автентична звезда на нашето време" 

,благодаря за преведеното инфо.

от два-три дни обикаля една новина, че Дисни преговарят с Джан за сериала, в който Ханде ще участва (подписала е), демек, пак има шум за чифте Джано-Ханде
Твърди се, че ако ги чифтосат, от красотата им ще може да ви се пукне екрана!
Иначе тази двойка гаранция ще е фурор, рейтингите ще са до небето, в ИМДБ и във всякакви други класации ще са номер едно и две (не че и сега не са)
и двамата са много красиви - съответно са най-харесвани, освен това са и най-популярни, имат и значителни фендоми* - апропо, този тандем ще взриви соц. мрежи!
Абе ще има красота и смях на макс! 
И дамата не са обичани в Турция, но пък в цял свят ги обожават!
Ще има празник за турските журналя (много работа). Хейтърите от фендомите на Демет и Керем ще се задавят в глъчка да ги нареждат, абе не е за разправяне..
Пак ще повторя, ако не друго, ще има много, много КРАСОТА и СМЯХ!

наистина визуално двамата много си подхождат. 
ако се наложи Джано ще компенсира (сори, не се сдържах)..
А пък ако наистина се водят преговори, не вярвам Джан да се съгласи, не за друго, ами му предстоят още два проекта след Ел Турко.

После изгледах "Пълнолуние", "Любов на инат" и накрая "Виола". Бях обсебена, стоях до 5-6 сутринта да зяпам...Започнах да търся нещо да прочета(така попаднах и на тази тема), и докато чакам да излязат новите му проекти, повторих "Птичката" и "Пълнолуние"
Честно казано, усещането е съвсем ново за мен, имала съм любими актьори, ама и като тийн не съм била обсебена така от някой известен...А съм зряла жена, с внуци, давам си сметка, че нещата малко излизат от рамките на нормалното... Но знам, че тук мога да бъда разбрана 

Разбирам те напълно! В същото състояние съм, но аз съм "така" от 2017 г.
и положението става все по-сериозно
Мисля, че няма спасение от тази зависимост/мания/пристрастеност
не съм пробвала досега да се "спася", но едва ли ще имам воля за това..
Препоръчвам ти да изгледаш и "Мистър Грешен" за да си затвърдиш "диагнозата" на 100%
на първа страница има линк към преведените епизоди

На мен само ми трябва някой да ме подбутне и ще се пробвам да си го поръчам (не знам дали ще се справя с поръчването от линка, може би ще ми трябва помощ)
Предполагам другата седмица за месеца на влюбените, Джан ще ни пусне някаква "специална изненада" (обикновено така прави) и ще се пробвам да си го поръчам! Ако искаш изчакай ме (не знам колко дни е доставката) и ще ти пратя напръскана хартиена лентичка 

Хич не съм от търпеливите. От Коледа се каня, а днес имам мейл, абонирах се за новините от сайта, та получих това:
Препоръчани теми