🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 68 927
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Тази шарлатанка ожени всички, барабар и най-високо либидният* ерген.. но разведе бедният Таркан Grinning
Какво да ви кажа за тези глупости друго.. Rolling Eyes най-много да си намери булка в тилилейските гори, поне ще е някоя натурална самодива (без ботокси, човка и топки за голф в скулите).....  Wink Joy

# 61
Не знаех, че Таркан се е оженил. Абе, той не беше ли гей? Joy Гледам сега някаква ханъма в бяло, че и бебе чакали или се е родило? Честно, мислех, че е с по-нестандартна ориентация. Като няма клюки покрай Джан, нещо друго да обсъдим.. Алла, алла... до къде стигнахме Grinning

Между другото мярнах, че дъщерята на някакъв турски актьор е загинала в атентата онзи ден, ама не разбрах подробности.

# 62
Grinning Ели, те онези "силно любящите" Джанови фенки. ако прочетат тази прогноза/заклинание на шарлатанката, ще откачат до обезумяване..... Joy
Де да имаше време да ходи и да си развява байрака, та чак и да си намери булка "от влиятелна турска фамилия".. коя ли ще да е таз' ама Thinking ааа, сетих се за подходяща кадъна! Онзи министъра на културата, няма ли щерка или внучка като за нашето скромно момче бе? People Eyes Той и без туй през 2020-та май си го набеляза/заплю за зет.... Wink Joy

-------------------------------------

Джан се появи/обади от другия си ИГ профил Hands V

Стори CanYamanForChildren:
"Благодарение на вашата помощ изпълняваме важни проекти.
Все още можем да направим много заедно.
Amore genera Amore"

Revolving Hearts Notes https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1592530314832007168  Notes Revolving Hearts

Ето защо е толкова много обичан..

От Barbara Tacchia (Venezia79):
"Ти спря, даде ми време, изслуша ме без да бързаш, каза ми: „Тихо, тук съм"... Ти, с твоята нежна сила, ме вдигна в дълга прегръдка, запечатана завинаги в сърцето ми... Обичам те"

ИГ Барбара Revolving Hearts Notes https://www.instagram.com/p/Ck_CcQ1jj4L/ Notes Revolving Hearts

Стори Грета: "Случайни гушливи котки на снимачната площадка"

Всички мислят, че това е "безпогрешната ръка на CAN... с цялата си любов към животните" Simple Smile

Скрит текст:

Една ръка е достатъчна, за да повдигне духа на фендома Simple Smile
и да ги качи на въртележката.. Joy

Стори Mehmet Icagasioglu:
"Доверие в Приятел
Страх във Врага“

има някакво движение.. колко хубаво Мехмет бей започна да "общува" с Ел Турко

Още един дълъг ден на снимачната площадка Sign Clapper
Скрит текст:
Тамаш

О'Райли

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:48 от grozdence.

# 63
Здравейте,момичета!

Ели,Таркан отдавна е женен и имат момиченце. WinkМисля,че очакваха и второ дете. ThinkingИ аз срещнах инфото за загиналото момиченце и майка й е била с нея,която също е загинала.Името на актьорът не ми беше известен и не го запомних!

Грозде,благодаря за инфото и снимките! Heart

Желая ви приятна сряда!

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:23 от Zlatina3

# 64
Малка обедна АТАКА ви правя рагаци.......

Ей така без да ми мигне окото.. и без никаква упойка ви я пуснах, сори момичета!
Ама наистина съжалявам.. честен кръст (от тези на долчетата, символичните) Joy

Между другото, добър ден!

Злате Hug благодаря за споделеното Revolving Hearts аз знам само, че Таркан е женен и живее в Германия от мн. години, но др. подробности не знам. За на актьора дъщеричката и съпругата сега разбирам.........

------------------------

Работят от тъмно до тъмно, да не изброявам в какви условия и къде, че ми се свива душата..
Силно се надявам, че тази изтощителна работа ще им донесе цялото удовлетворение и възможни заслуги за много голям международен успех Hands Pray
Само да се пазят здрави целия екип Flowers Four Leaf Clover че там освен упорита работа, май тече и състезание, кой ще е следващия болен/настинал..

Арпад Барабаш (Додо) - от снощи

Грета - рано тази сутрин
Скрит текст:
Вероятно там ще заснемат и периода след битката при Виена, която се е състояла през месец септември 1670/80 г., а през следващите месеци е бягството в Италия, през планини и гори на ранения Балабан (според легендата), следователно разказаните събития трябва да са точно за есен/зима. После го намират две сестри от Моена, докато пасат овцете. Сега се сещам, че от екипа няколко пъти си качваха овце в сторита, ама си мислех, че се радват на животинките просто Grinning Вчера пак някой от екипа пусна стори с овце, които разбира се може и да нямат нищо общо с нашия проект:
Скрит текст:
И сега ми идва на акъла, ами ако Грета е сестрата на ГГ, каквито са скрити лимонки тези от Дисни, знам ли ги, какво зайче може да изкарат от ръкава Rolling Eyes Grinning Току виж после се появи някоя друга звезда (от която да ревнуваме мноого, много) Grinning ей така като изненада да ни я оставят за десерт.. Head Band Grinning Или пък Thinking може да са чували за нестандартния, своенравен и малко капризен фендом на Джан, и затова да я крият умишлено главната, за да не ни разстройват предварително (превантивно) .. Head Band Joy
Ехх, как хубаво си пишех за сюжета със сериозен тон в началото, даже бях набрала скорост да навлезна в дълбоки разсъждения за битката, вражеските войски, оръжията, конете, бягството.. и после за лечението на ранения Балабан (превръзки, мазане с мехлеми, преобличане на болното тяло и т.н).. ама ми спадна ентусиазма, заради "мухата"/евентуалната изненада/десерт....  Grinning Шега, шега! Споко, 95% от каста е МЪЖКИ, това си е чисто мъжкарски проект, казано с прости думи!! Hands Ok Hand Joy

Ей го.. айде вървете си мислете за битки, ятагани, коне, овце и т.н. тъй като го гледате..... Nature Fire Heart Eyes

Елке Hug спретни един кратък сюжет на Ел Турко моля те, за да добием някаква картина/представа какво ни чака евентуално Thinking знам те, че си страхотна разказвачка и имаш дар слово - като на олимпийка по литература.. Revolving Hearts

====================
допълвам..

Ново попълнение в актьорския състав на Ел Турко Hands V
Nigel Pilkington - Британски актьор, сценарист, озвучаващ актьор

https://www.imdb.com/video/vi2182595097/?ref_=nm_ov_vi
Скрит текст:
Найджъл Пилкингтън е роден в Rawtenstall, Lancashire (Англия) през 1975 г. Той завършва Peterhouse, Cambridge University, където получава бакалавърска степен (първокласно отличие) по право. Работил е като адвокат по авторски права в Лондон, преди да стане актьор, комик, писател и гласов актьор. Владее английски, френски и немски, както и британски жестомимичен език

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 14:29 от grozdence.

# 65
Грозде, имай милост, какви са тези провокации Joy

Иначе за мен е идеално да е мъжки проекта Grinning Обичам исторически сериали, обичам мрак, мъгла, кал и яки мъжаги да се млатят под дъжда Joy Размечтах се.. Joy Ей ти го сценария в едно изречение!

# 66
Мале, мале..  какъв луд, пристрастяващ сценарий си представила, направо го копирах и го пратих на Керем Дерен, да знаеш, ако те привикат служебно! Joy

Аз забравих да ви споделя, преди няколко дни сънувах, че е изтекъл първи епизод Joy и най-вероятно съм го "изгледала" Nerd Sleeping кой знай каква тръпка съм проспала..... Joy
А и кой може да ме вини, че си нямам работа късно вечер и се разхождам из профилите на каскадьорите.. много агресивно се трепят, не е за разправяне Animal See No Evil Joy

Чакай малко да ви надъхам Hands Punch Joy

# 67
Добро утро,момичета!

🆕 Black Nib 📰 🇮🇹
Viola come il mare: интервю с Daniele Virzi/Даниеле Вирзи,актьорът, който изигра ролята на Росарио....

Тъй като интервюто е дълго за превод го пускам на руски ез.в скрит текст....
Скрит текст:
Эмоции на сцене жизни.

Каждый день, на сцене жизни, важно уметь слушать и понимать свои эмоции! Способность передать их - это самый подлинный и искренний способ выразить то, что вы чувствуете в своей глубине. Выбор, который мы делаем, отношения, которые мы строим, мысли, с которыми мы обращаемся, поведение и отношение к жизни постоянно находятся под влиянием эмоционального потока, который проходит через душу, как толчок, и никогда не перестает вибрировать в сердце.

Разум часто подавляет наши порывы, но именно эмоции, от самых простых до самых сложных, от самых красивых до самых неприятных, определяют все, что происходит вокруг нас. Эмпатические отношения помогают жить гармонично с собой и другими, они распространяют положительную энергию и учат, что для всего можно найти решение.

От экрана к реальности: слова Даниэле Вирзи.

Именно такова концепция "Viola come il mare", новой драмы, показанной на Пятом канале и активно обсуждаемой в последние недели сентября и октября (2022).

Главные герои и все молодые люди, игравшие роли в каждой сцене, смогли рассказать человеческие и чувствительные истории, связанные с важными социальными вопросами, не утомляя, не утяжеляя и не наскучив. Они умели развлекать, иногда даже заставляя людей улыбаться, когда моменты серьезности чередовались с романтическими и смешными моментами. Красота города Палермо и саундтрек, сопровождающий каждый эпизод, выражают весь сицилийский характер сериала и являются сильными сторонами этого шедевра с подписью "Lux Vide".

"Я вижу цвета людей, это называется синестезия, это неврологическое расстройство. Это электрические импульсы, которые общаются друг с другом, ничего волшебного, допустим, я воспринимаю эмоции людей через цвет".

Так и Виола, она интерпретирует эмоции тех, кого встречает в своей жизни, и делает это по-своему, как и мы в реальности.

Но теперь я предоставляю слово Даниэле Вирзи, актеру, сыгравшему роль Розарио в "Viola come il mare", чтобы он раскрыл несколько маленьких секретов о сценарии и своей личной жизни.

✅Как бы вы описали серию "Виола, как море" своими словами?

♻Я бы описал Viola come il mare как искрящийся, легкий, беззаботный и, хотя это может показаться банальным, красочный сериал, потому что он затрагивает так много различных тем и делает это в стиле повествования, приятном и никогда не тяжелом, как нюансы красочной картины. И эта "необременительность" отнюдь не является само собой разумеющейся, потому что Виола затрагивает интересные темы, которые наводят на важные размышления о семье, разнообразии, болезни, дружбе, работе... но в то же время здесь много комических реплик, которые умудряются сделать все это одновременно смешным.

✅Когда и как началось это удивительное путешествие с актерами сериала?

♻Я услышал об этом сериале примерно в июле 2021 года, когда мне предложили пройти прослушивание на небольшую роль в одном из эпизодов.

Я пошел, прошел прослушивание, а затем, к моему большому удивлению, в середине сентября со мной связались для "новой" роли по сравнению с той, что была на прослушивании, и это был Розарио! Безмерное счастье! Съемки начались вскоре после этого, 27 сентября. Этот день был первым для всех, и я познакомился с большинством актеров, а также с Лукой Бернабеи, продюсером и управляющим директором Lux Vide, который поприветствовал нас и дал нужный импульс для отличного старта.

✅Какие эмоции вы испытывали во время всех съемок, учитывая также тот факт, что большая часть съемок проходила на Сицилии, в очень знакомой для вас среде?

♻Магия кино в данном случае привела к парадоксу ☺ Позвольте мне лучше объясниться, раскрыв один курьез. На самом деле, все сцены, в которых я принимал участие, снимались в Риме, в студии Lux в Формелло, поскольку интерьер редакции "Sicilia Web News" создан там! Я снял только одну сцену в Палермо! В любом случае, это, безусловно, предмет гордости еще и потому, что многие другие персонажи в актерском составе - сицилийцы, начиная с главной героини Франчески Киллеми, а также Рубен Ла Мальфа, Давид Коко и некоторые другие, и мы часто говорили о нашем любимом острове. Это сделало все еще более знакомым.

✅Есть ли у вас в реальной жизни что-то общее с персонажем, которого вы сыграли в сериале?

♻Конечно! Помимо города происхождения, во мне много от Росарио. Например, в сериале персонаж Розарио всегда имеет что-то комичное. Даже когда он не говорит, он выражает многие вещи через реакцию лица, которой часто удается вызвать улыбку, и я должен сказать, что это принадлежит и мне в реальной жизни! ☺

✅Сценарий выдержан в серьезном и порой романтическом контексте, но в каждом эпизоде есть и моменты иронии между коллегами. Установили ли вы такие же отношения вне съемочной площадки с другими актерами?

♻Да, на съемочной площадке действительно были созданы глубокие узы дружбы... и не только! ☺ (Приветствие Рубену и Кьяре)

Я действительно нашел несколько замечательных коллег, которые теперь мои большие друзья. Франческа Киллеми была абсолютным лидером всего сета, когда вы чувствовали усталость, она сумела своими шутками и манерой поведения привести всех нас в хорошее настроение, чтобы мы ушли еще более заряженными, чем прежде! Мы были командой, которая работала и поддерживала друг друга. Не случайно Франческа и Джан сделали очень милый жест для всех нас в конце съемок, подарив нам толстовку с надписью "Виола, как море-Мы семья".

Перерывы на самом деле были моментами диалога, шуток и игры. Особенно в гримерке Кьяры Трон - надо сказать, это было наше любимое место встречи!

✅В некоторых сценах есть ироничные шутки, которые также относятся к вашему родному городу, что вы чувствовали, когда говорили о чем-то, что принадлежит вам? Было ли вам весело?

♻Было очень весело, особенно при создании сцен (Палермо против Катании) с персонажем Кармело в исполнении Рубена Ла Малфы! В начале съемок, когда мы еще мало знали друг друга, меня ласково называли "катанец" (на самом деле, учитывая и мое, и Розарио происхождение, не было никакой возможности для недопонимания), и это заставляло меня улыбаться.

Конечно... хорошо, что никогда не было разговоров об аранчини! ☺

✅В книге "Виола, как море" главная героиня обладает особой силой, которая позволяет ей видеть эмоции через цвета. В течение жизни мы переживаем их, передаем и воспринимаем через тон голоса, взгляд, жесты. Какие цвета для вас имеют эмоции и чувства, которые вы испытываете в реальности, например, любовь, смелость, радость, печаль, страх, гнев, удивление, сочувствие...?

♻Есть некий скрытый цвет, который окрашивает мою жизнь. Он определенно красный, как любовь! (Хотя мой любимый цвет - синий) Я люблю свою жизнь, я люблю своего сына Джулио и свою жену Элизу, я люблю свою семью, я люблю своих друзей, я люблю свою работу. Я испытываю глубокую благодарность за то, что жизнь дает мне и дала, несмотря ни на что. Затем этот красный цвет "пачкается" черным, или выцветает от белого и так далее... и когда это происходит, я пытаюсь нанести второй слой краски, и все начинается снова. В конечном итоге, для меня. Все чувства и эмоции начинаются с красного цвета.

✅Вы уже думаете о следующем сотрудничестве или проектах?

♻В настоящее время я очень сосредоточен на своей работе, стараясь улучшить себя во всех отношениях. Когда я закончил съемки Виолы, я принял участие в трехдневном мастер-классе с кастинг-директором Кьярой Аньелло, который был очень интересным и познавательным, а в настоящее время я участвую в нескольких театральных постановках, которые вот-вот должны дебютировать. Ждем новостей о Viola Come il Mare 2... кто знает ☺

Я хотел бы поблагодарить Даниэле Вирзи за то, что он нашел время ответить на мои (и, надеюсь, ваши) любопытства.

Жизнь так суматошна, хаотична и динамична, она состоит из эмоций, которые следуют одна за другой. Иногда нужно остановиться, чтобы в полной мере насладиться хорошими вещами в жизни, почувствовать, как энтузиазм охватывает вас, дарит эмоции и улыбки, как в рабочем мире, так и в повседневной реальности.

"Viola come il mare" на цыпочках пробрался на экраны наших домов, посеяв чувствительность в наших сердцах и найдя справедливость для невольных жертв, в этих сложных человеческих историях, в которых Виола вместе с полицейским Франческо пытается найти смысл.

Она пытается разобраться в себе, надеясь найти своего отца. Она влюбляется в Палермо, ее переполняют запахи и традиции города, энергия моря и земли, страсти сицилийцев. И именно эти мелочи напоминают Виоле об истинной сути всего, потому что "чтобы жить по-настоящему, нужно позволить себе быть поглощенным эмоциями людей". Потому что только когда вы открываете дверь и впускаете других, вы перестаете выживать и начинаете жить".

Желая ви лек и приятен ден!

# 68
Scream Scream по дяволите какво е това бее............. Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire

📌 Dolce and Gabbana IG Story  

Nature Fire Nature Fire Nature Fire https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1593250657313570818 Nature Fire Nature Fire Nature Fire

🔥 NEW IG Post @dolcegabbana 🔥

"Can Yaman за Dolce and Gabbana: олицетворение на мъжката чувственост.
Ежедневните неща от първа необходимост и уникалните артикули се комбинират,
за да прегърнат мъжкото тяло в един изискан и интимен ритуал,
който никога не е същият."

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:23 от grozdence.

# 69
Когат' си глътнеш граматиката..

# 70
Уоу, имаме включване от Джан в ИГ с публикация и стори - прави репости на долчетата Sunglasses

Феновете веднага оправиха качеството на снимките Wink

----------------------------------------------

Ааа хаха бак, бак, кои са лайкнали..... Joy Joy
Джано си има чистак-бърсак нови амигос Wink Joy

горките Билал и Руткай.. те му се възхищават...... Joy Joy
"да живее Кралят Wear Crown Hands Raised Hands " очаквам да напишат Joy
А Акиф още не е лайкнал, сърдя му се! Joy

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 18:31 от grozdence.

# 71
Руткай е лайкнал? Flushed Да не се е скарал с аркадашката си Деметка или без да иска докато е точел лиги е ударил едно сърце Joy

А този Билал кой е?

# 72
Руткай и Демет са прекъснали връзка, в пресата се появиха такива новини..

Билал е един много долен журналист/блогър (пуска си злобата във видео формат) с много мръсна уста,
много помия е излял върху Джан през тези четири години.... Rage

Ей ги и тея изнемогват.. Joy
Насълсън безпомощен новинарски таблоид? Joy

# 73
Страхотен Джан в новата реклама! Hands Plus1Nature FireNature Sparkles

От мен по-облечен Джан! Wink

# 74
Злате Revolving Hearts тези две снимки на облечения Джан,
са поредната ИГ публикация на Долчетата Sunglasses Nature Star

-----------------------------

ИГ публикация на Lucio Di Rosa
(ръководител на отдела за връзки със световни знаменитости и VIP в Dolce&Gabbana)

"Толкова съм щастлив, че най-накрая мога да споделя това.
Джан Яман и Dolce&Gabbana парливо сътрудничество 🔥🔥🔥
Благодарим на невероятните Francesco и Nico Ufficio Stampa."

--------------------------------------------

Няколко думи за Ел Турко от актьора Уил Кемп - сладур голям е! Simple Smile

фактът, че всички знаем за какво говори,
но всъщност никой не може да каже нищо за това.. Grinning го прави забавен.. Grinning

с англ. суб. --> https://twitter.com/hamzamk1989/status/1593242223486808064

----------------------------------

и малко стоп-кадри Wink Nature Fire

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 21:08 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт