🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 68 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Отдавана не съм писала при Джан но редовно чета. Сега с тези разбиваща реклама на долчетата как да се въздържа. Разбиващ е Джано - италиано. Nature Fire
Турската преса побърза да го отрази. 
Ти давидиш. Обърнаха палачинката.

# 76
Долчетата публикуваха цялата реклама
в профилите си в ИГ и в ТТ
Sunglasses Nature Star Wear Crown

Пълна дигитална реклама CanYaman x DolceGabbana
Въплъщение на мъжката чувственост #CanYaman 🧨

ИГ Nature Fire https://www.instagram.com/p/ClExZUaKZWi/ Nature Fire

TT Nature Fire https://twitter.com/dolcegabbana/status/1593333153434771456 Nature Fire

Джан също споделя рекламата в ИГ си...
първо ни изпраща в кома (със снимчици) и след това се връща за да ни погребее... Joy Joy
ох, дано продължи с активността си в ИГ...

ИГ Джан -->https://www.instagram.com/p/ClExZUaKZWi/

---------------------------------

Феми Hug раздвижиха се бая, бая Турските медии, ето малка част от тях.. Wink Grinning
(много ти благодаря, че ме редува) Flowers Rose

Бирсенка е сложила синьото око Wink Joy

Скрит текст:

# 77
Грозде Hug
Бирсенката си обича Джано. Как го беше написала в статията нашата гордост.

# 78
Бонжорно, рагаци! Revolving Hearts
Триумфално завръщане направи нашето Съвършенство,
няма го, няма го, и хооп - изведнъж от тишината се появява с бум и трясък,
с огромната си красота и в целия си блясък..

Снощи ИГ и ТТ избухнаха, репост върху репост.. направо нямаше място за нищо друго, навсякъде виждах само Джановото чисто (след баня) и непорочно (хаха това не знам как ми хрумна, просто така е лафа) тяло... Wink Joy
Перфектно изваяното му божествено тяло, беше раздробено на пиксели и всеки му се радваше по своему Joy Но да не забравяме, че това натурално, неподправено, напълно автентично тяло, струва мноого, много работа..
Рекламата започва с красивите му очи и интелигентния му поглед, следват - харизма, сексапил и съвършено тяло.. затова е и толкова търсено нашето умно и талантливо момче в крайна сметка! Nerd  

и сега да прогължа нататък по същество..
ама първо да раздам лигавници Wink този път са с найлонова подплата! Joy

Нечовешки сексапил носи този мъж......
зумнах малко, та да се обоснова, да се аргументирам, да се подкрепя с факти и доказателства
и най-вече да ви мотивирам рагаци! Simple Smile Joy  

Без съмнение най-красивото и класно нещо, което сме виждали напоследък,
освен ако не дойде и публикува нещо друго.. Wink Joy

Просто е прекрасно нашето момче, дръзко и красиво Nature Fire
това е вариантът, когато не дрехите украсяват човек, а обратното..

Джан в забавен каданс и в огнено червен нюанс....
от красотите на Мелиса:
  Nature Fire Notes https://www.instagram.com/p/ClEZahLorYV/ Notes Nature Fire

-----------------------------

Италианските медии днес:
(не ми дава да копирам, затова скрийншотвам*)

https://www.notizieweblive.it/news/intrattenimento/moda_2022-11- … 6Ktiqh9nHayle2Q14

Разбира се Италия се гордее с него.. там го обожават, уважават и ОЦЕНЯВАТ!
Само дето не са му сложили КОРОНА още.. Wink  
Ей така се пишат статии! С професионална, искрена и справедлива оценка!

А Турците най-много да му преброят хонорара и нулите още днес....
Скрит текст:
ама  докато пишат "00000000000" гаранция им е мноого гадно!
И с цялото си лицемерие и не особено добре прикрита завист и злоба, отново ще се опитат да вкарат някоя добра дума, амa почти никога не им се получава, защото са си "диваци" отвсякъде.... Grinning

Аз сега излизам и днес ще съм доста заета, така че оставям на вас останалото..
Имайте хубав ден, момичета! Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 08:09 от grozdence.

# 79
Добро утро момичета!

🆕 Black Nib 📰 🇹🇷 Турската преса, която открих

Скрит текст:

Проверете нивото на либидото си: Can Yaman изгори света с рекламен филм на Dolce & Gabbana.

В новия проект участва Джан Яман, който е един от най-ярките актьори на дневен ред със своите публикации и изявления в социалните мрежи. Яман, чието име често чуваме, падна като бомба в дневния ред на списанието.

Яман, който в момента продължава работата си в Италия, застана пред камерите за реклама на марката Dolce & Gabbana. Както се досещате, след позата на известния актьор социалните мрежи се мобилизираха.

Нека да разгледаме подробностите...

Няма човек сред нас, който да не чува името на Джан Яман, който започва актьорската си кариера със сериала Gönül İşleri, излъчен през 2014-2015 г.

Известният актьор, чиято звезда блесна благодарение на образа "Yalın Aras", който изигра в сериала Inadına Aşk, се превърна в едно от незаменимите имена в романтичните комедии.

И накрая, Джан Яман участва в турската телевизия в продукция, наречена "Господин Грешка", в която споделя главната роля с Озгу Гюрел.

От края на 2020 г. Яман продължава дейността си в Италия, в момента прославена от италианския сериал „Viola come il mare“.

Знаете, че известният актьор често се появява в рекламни филми извън сериалите. Яман участва в рекламен проект на световноизвестната марка бельо Dolce & Gabbana.

Яман, който е известен с това, че отдава голямо значение на храненето и спорта си, успя да грабне цялото внимание с физиката си.

Разбира се, социалните медии се включиха, когато Джан Яман се появи пред камерата на Dolce & Gabbana. Позите на Яман получиха много коментари и харесвания от турски и чуждестранни фенове.
(преводът е от руски ез. чрез гугъл.не съм правила редакция)
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_202341

Желая ви приятен есенен ден!

# 80
  • На юг от тук
Не е за жени със слаби сърца.
Долчетата продължават да издевателстват  над нас.Smile

# 81
Scream нямам думи вече! НЯМАМ! И тази вечер ще е тежка рагации.......

Кате Revolving Hearts пропуснала си четвъртата (последната) снимка от публикацията на днешната порция красота от бялата версия, ама си извинена.. разбирам те Wink Joy

но не пропускайте да погледнете и товааа Scream Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Стори Dolce and Gabbana  Nature Star

Nature Fire Nature Fire Nature Fire https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1593605940380581888 Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Дори лицето му има абсолютна симетрия... по д**олите, той целия е изваян до съвършенство........

-------------------------------------

Ааа хаха People Eyes вижте JapanMan......... Hands Metal Joy

Скрит текст:

Токио толкова хейт изля по нашия и както се оказа, също е от гнездото на Animal Snake и трябва да измие устата си с доместос, преди да спомене името на Джан.. Не знам Д ли му е дала разрешение да се възхищава така открито, или най-накрая е разбрал каква е тя...
Погледнах за някакви следи от писаниците му и интуицията ми не ме подведе, вижте какво е писал например вчера Cry Grinning (има нещо гнило тук, ще го следя!) Joy

Рутко, Билал, Токио, Елям (Elyam), P.kaya… Кой остава и кой е следващият клоун да видим Nerd Wink Акиф нерде е бе? Rolling Eyes Joy

# 82
Е вече ще ни довършат с тези снимки! Stuck Out Tongue Winking Eye

Кате Hug,Грозде Hug,благодаря ви за новите снимки и инфо! Flowers RoseFlowers Rose

От мен готови колажи,че да редувам Гроздето Heart

# 83
  • На юг от тук
Грозде,защо си губиш времето с тези "специалисти". Някои пак ще пишат,че само за реклами става. Колко от тях отразиха рекламата на ени ръкъта във Виолата. Аз змиярника отдавна съм го отсвирила.
Злате,:hibiscus:

# 84
Добре де, признавам си! С удоволствие наблюдавам, как Джано между харесвания и публикации кара Турция да се тресе, да трепери по-точно Wink Joy

Бирсенка съобщава, че втората реклама е пусната, този път с две сини очета.. сладурка! Simple Smile Joy

Злате Hug

Кате Hug
Скрит текст:
забавлявам се просто Grinning и съответно ви държа в течение, защото очаквам/предполагам ще има продължение (в змиярника е пълно с интриганти и при раздор все някой ще извади мръсотията на змията майка), това чакам галиба - "кармата".. Wink  Joy
П.П. Разбира се, в спойлер прибирам боклука.

==================================
допълвам...

Божкейй, максималният ми предел на любов и възхищение преливаа .........

НОВА ИГ публикацията на DolceGabbana
"Can Yaman олицетворение на мъжката чувственост"

Скрит текст:

Спортния класически костюм лепна на Джано италиано като втора кожа - панталон, риза, сако Sunglasses чанта, бижута, боксерки Sunglasses всичко е толкова красиво.. а в комбинация с Джан е мозъчна експлозия.....

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 20:00 от grozdence.

# 85
# 86
Турски медии
Публикувам цялата статия, защото наистина ми хареса, евала на автора Hands Clap много приятно четиво! Hands Ok Hand
Но всъщност, най-вече заради последният абзац. Тази новина не знам колко е вярна, но се разнася само от турски източници.
Аз специално, ако има нещо такова.. разчитам на новини по въпроса от Бирсен!
Ади бакалъм.. Wink Grinning

------------------

Вятърът на Джан Яман продължава да духа! Голяма похвала към Джан Яман от световен гигант...

Джан Яман продължава да гради име на международната арена. Решавайки да продължи кариерата си в Италия, Джан Яман се превърна в незаменимо име в рекламните проекти. Световно известен моден гигант не може да се насити на споделянето на снимките на Can Yaman! Ето подробностите.

Известният актьор Джан Яман продължава да се появява във важни проекти. Джан Яман, който се издигна до позицията на най-обичания актьор в Италия, пренесе кариерата си в друга точка, като се възползва от предоставената му възможност. Известният актьор, която е възпитаник на Италианската гимназия, се възползва и от знанията си по италиански. Към рекламните проекти на Can Yaman в Италия е добавен нов.

Модният гигант не може да се насити на споделяне на Джан Яман!

Джан Яман, рекламното лице на италианския моден гигант Dolce Gabbana, успя да омае феновете си с новите си снимки. Видя се, че Долче Габана сподели новите си снимки с Джан Яман в профила си в социалните мрежи. Снимките с Джан Яман на световния гигант с 30 милиона последователи, бяха публикувани една след друга. Снимките, обсипани с харесвания и коментари от последователите им в социалните мрежи, бяха на върха на дневния ред и в световната преса.

Любовта към Джан Яман не знае граници.

Подходящият образ на Джан Яман в снимките на Долче Габана привлече вниманието. Известно е, че красивият актьор има възхитително тяло, благодарение на редовните си спортни занимания.
Твърди се, че Джан Яман, който е в усилен период на подготовка за новия си сериал, е получил предложения и от Холивуд. Фактът, че любовта към Джан Яман е станала безгранична, подтикна продуцентите. Разбра се, че е станал ясен и проектът на известния актьор след сериала El Turco.

https://www.sanathaber.net/can-yaman-ruzgari-esmeye-devam-ediyor … a-buyuk-ovgu/amp/

коментар към статията:
Скрит текст:

-----------------------------------------

Гръцкото Hello,
също отбелязва сътрудничеството на Джан с долчетата Simple Smile

# 87
Добро утро,момичета!

✅От турската модна блогърка Пелин Кая....
Марката Dolce Gabbana засне реклама с #JanYaman и от вчера споделя снимки, видеа с него
и не може да се насити!  Вече три поста, да видим дали ще има продължение!
Полудяваме, ако световна звезда облече дрехите на турски моден дизайнер и какво трябва
да се направи в този случай!Казвам огромно и дълго браво! Nature BoomHands Clap

✅От турската новинарска страница Gazetemagazin....можем да кажем,
че шоуто #JanYaman на Dolce Gabbana продължава 📸

Приятна слънчева събота!

# 88
Трети пореден ден на "ходене по мъките"............ Head Band Cold Sweat Joy
Господи, благодаря ти, че изпрати Джано при Долчетата!
Hands Pray Hands Pray Joy

📌IG публикация DolceGabbana
"Въплъщение на мъжката чувственост"
 Can Yaman продължава - част III

Както знаем, след първите снимки винаги следва и Стори с видео.. Misc Bomb Nature Fire Nature Fire

Nature Fire Nature Fire https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1593969012911882242 Nature Fire Nature Fire

и пак в банята, мдаа..................

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:35 от grozdence.

# 89
Леле,мале...Долчетата нямат милост към нас...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт