🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 68 931
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, мерси за всичко, което споделяте Flowers Hibiscus Страхотни и стилни са новите реклами на Джан и Долчетата. Много се радвам, че не спират да го споделят и да се гордеят със своето рекламно лице!! Новината за Джан и Холивуд е просто въпрос на време и се надявам, че съвсем скоро ще се превърне от слух в реалност! Сигурна съм!!

Иначе сега видях реклама за премиерата на сериала "Бланка" по БтВ Лейди. Той е също на ЛуксВиде и започна малко преди Виолата. Та мисълта ми е, че сериалите на ЛуксВиде, както и на Джан, са в полезрението на БТВ и скоро може да видим и Виола по нашата телевизия Simple Smile

# 91
Ели Revolving Hearts
Страхотна новина си ни донесла за Бланка-та, значи да сме в очакване викаш : )) Ади бакалъм...

Ей ги пак.. Rolling Eyes втора публикация за днес пуснаха Grinning а предстои/трябва да пуснат и пълната реклама! Nature Fire Тези долчета направо са обсебени от Джано.. повече и от нас!! Joy Чудя се дали това е всичко? Thinking или ще ни угаждат още.... Joy

📌Нова IG публикация DolceGabbana
"Въплъщение на мъжката чувственост"
 Can Yaman продължава - част III

да продължават да споделят - много обичам да гледам мъж в костюм.. Heart Eyes

Скрит текст:

Аз специално си активирах алармата, всеки ден в 16:00 ч. (часът на възкресението) да ми звъни с вой на сирена Joy
Във видеото този път са наблегнали повече на обличането и на РЪЦЕТЕ МУ, отколкото на ластика с дизайнерския етикет Wink а пък с банята уж вече свикнахме май.. май, юни, юли, август....... Joy Joy

Не, наистина вече свикнах с тези реклами в банята и съблекалнята! Приемам ги все едно гледам новините Nerd Grinning и докато ги гледам си мисля: това мога да сложа в пералнята, това не мога в сушилнята, за градуса на ютията и т.н....  Wink Joy

Красотата на този кадър..... Heart Eyes

=============================
допълвам..

📌Нова IG публикация DolceGabbana:
"Въплъщение на мъжката чувственост"

Третата реклама --> Nature Fire https://www.instagram.com/reel/ClJ6-s5K-21/ Nature Fire 

📌Стори Джунейт:
"Беше страхотна кампания.
Честито 🙏🏻🙏🏻 Франческо и Николета"

Махам си алармата!
Мисля, че това беше края на кампанията.. Simple Smile
Водата спря! Joy Joy

📌Ето така изглеждат в момента ИГ профилите на Долчетата и на Джан.... Sunglasses Sunglasses

📌И ново Стори от Джунейт Wink
ами голям сладур е бее Joy тц, тц, дразнител........ Joy Joy

📌Гледанията на първите две реклами до момента:
първата за два дни 6.6 милиона Nature Zap
втората за един ден 5.8 милиона Nature Zap

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 01:43 от grozdence.

# 92
Добро утро,момичета!

Ели HugTwo Hearts
Хубава новина си ни донесла.Аз не я следя тази програма,но ако се наложи ...

Грозде Hug,благодаря за продължението на красотите с Джан! Flowers Rose

От днес светът е футбол и аз съм му голям фен! Wink Днес е откриването от 16,45ч, и има 1 мач от 18ч.!
Утре ще има 3 мача,а от вторник по 4 на ден! От 12ч.,15ч.,18ч. и 21ч.!Ще се излъчват по БНТ1 и по Диемите!

Желая ви приятна неделя!

# 93
Злати, и аз съм футболен фен Blush Нито Италия, нито Турция ще участват. Интересно за кой ли ще вика Джан? Thinking Според вас?? Моето предположение е Испания.

# 94
Привет, момичета!

Джан завършва "лудата" седмица с прекрасната си публикация в ИГ...........

📸NEW| Can Yaman IG Post:

"🤝 @dolcegabbana⚡️
От пристигането ми в Италия почувствах прегръдката и близостта на марка, която перфектно представя чувственост и елегантност и която имах привилегията да нося при всеки важен повод с гордост и удоволствие.

Благодаря на Стефано и Доменико за доверието, което веднага ми гласуваха. Гордея се с този проект, който най-накрая ни вижда обединени 🍾
🇮🇹
Благодаря на:
- Lucio Di Rosa за неизчерпаемата наличност и доброта, показани към мен, и за проявената голяма компетентност... @luciodirosa
- Франческо Чирули за професионализма и ангажираността, с които управлява всеки проект... @franciomw
- Николета Страцери и нашият екип, който работи усърдно с нас... @nicoufficiostampa
- Джюнейт и Илкер за тяхната подкрепа през целия ми живот... @cuneytsayil @ilkerbilgi
- Роберто, че винаги е до мен... @macellariroberto
• • •
До скоро 🌪"

------------------------------

Пуснали са и крайната реклама, подбрани са кадри от трите, които гледахме вече - четиридесет секунди съвършенство и великолепие, просто Джан Яман........ Sunglasses
(прочетох, че ще се излъчва в цяла Европа)

Ще кажа и няколко думи за кампанията, все пак да си дам "безпристрастната" крайна оценка и мнение Nerd обещавам да бъда кратка! Grinning

Когато невероятната красота, очарование, сексапил и мъжественост на Джан срещнат изяществото, това дава перфектната естетика, чувственост и уникалност! Съвършенство! Блясък! Ненадмината кампания на Долчетата! Безупречна, фина и елегантна естетика от първата до последната секунда в рекламата.. Джан е шоу, зрелищно шоу.. и сигурен успех за всеки проект, в който се появи! А в тази реклама елегантността и чарът се срещат с доказана световна глобална марка.. и веднага се получава перфектната комбинация от успех! Nature Star
Впечатляваща реклама.. Има невероятна сила и магнетизъм, голямо Браво на Джан и на Долчетата! Hands Clap Hands Clap

И линкове за отделните три кратки реклами от ИГ на долчетата:

1. https://www.instagram.com/reel/ClExZUaKZWi/

2. https://www.instagram.com/reel/ClHWM_uK0K3/

3. https://www.instagram.com/reel/ClJ6-s5K-21/

Злате Hug Ели Hug аз не съм футболен фен и не разбирам от футбол, така че не мога да се включа във вашите вълнения около световното : ))

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 19:51 от grozdence.

# 95

Страхотна реклама . Heart EyesТакова тяло се вае с постоянство и труд .

# 96
Джан никога не пропуска да благодари в края не всеки проект или събитие, внимателен човек, добре възпитан, чувствителен, учтив.. както винаги намира точните думи да изкаже благодарността си на всички, които работят с него и за него! (изключение направи само за финала на Виолата - не благодари на никой, дори и на зрителите.. но тъй като не е ясно какво се е случило, всеки коментар по въпроса би бил само предположение *празни приказки*)
А какви снимки остави за финал - шамар.. финален тест за женската психика! Animal See No Evil  Grinning Луди снимки.. сладур! Flowers Chili Nature Fire Джан знае как да ходи по острието на бръснача... Wink Тези финални снимки ще изгорят/изпепелят "доброжелателите" и най-вече целомъдрените турски "моралисти" и медиите им Animal See No Evil Joy които утре най-вероятно ще си кажат "тежката" дума, за която на Джан едва ли му пука. Simple Smile Пусна човека бомбата и сега може би ще се покрие отново, понеже си има други ангажименти, които изискват пълна отдаденост и концентрация.

При Джан всичко е толкова хармонично, пропорционално и красиво, че е като произведение на изкуството, като скулптура на древноримски бог.. Nature Fire Heart Eyes

# 97
Пост от Бурак, приятеля на Джан, с който имаха адвокатска кантора.

"Това е нашият отговор на всички. Тези, които не се гордеят с него, не ни принадлежат. Честито, братле!"

# 98
Бонжорно, момичета!

Турските медии / Sabah - Пелин Кая

Турски вятър духа на световната модна сцена

За първи път турска знаменитост е облечена от луксозна модна марка. Италианският моден гигант Dolce&Gabbana отдавна е в близки отношения с известният ни актьор Джан Яман. През изминалите дни марката сподели кадри от съвместните им снимки в профилите си в социалните мрежи. Докато пишех тази статия, публикациите им продължаваха. Сякаш Джан замени известния модел Дейвид Ганди, с когото италианската марка работи дълги години. Голям успех е голяма марка да направи турски актьор лице на марката си. Едно голямо браво от мен на Джан Яман!

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/pelin_kaya/2022/11/20 … rk-ruzgari-esiyor

Аааа сестро нолду? Joy
(4 години тази дама линчуваше Джан в сайта си и в ИГ)
Ясно е, тази и тя се предаде, не издържа Joy всички полудяват като гледам Joy

Пелинката и в ИГ :
(Злати Hug вчера сподели това стори придружено с превод,
но изглежда с малки пропуски и то на най-смешното..) Joy

Хич не се чуди, гръмни се върти-опашко! Joy

# 99
Тази ханъма хич не ми е известна, защото не се интересувам от такива незначителни персони. НО разбрах, че именно Пелин Кая най-много се е заяждала с Джан отностно либидото и дори го е наричала "Мистър Либидо". Та, наистина к'во стана, абла? Grinning

# 100
Добро утро,момичета!

Честито Въведение Богородично -Ден на християнското семейство!
   Обичайте и бъдете обичани, бъдете здрави и задружни! Heart

✅ 🗞 От испанското издание на Formula tv....
Джан Яман се съблече гол за най-сексапилната кампания на Dolce & Gabbana.
Турският сърцеразбивач участва в провокиращо размисъл видео, пресъздаващо тялото му,
докато се къпе в съблекалнята.
Милиони хора въздишат по актьора Джан Яман, който преди няколко години стана известен в цял свят
с ролите си в турски романтични сериали. Както при Керем Бурсин, славата ги превърна в символ на тяхната страна, на това, което е секси, и идеалното изявление за марките.
Dolce & Gabbana, иконата на елегантността и избора на желани мъже за техните промоции, особено парфюми и мода, има нов говорител, когото наричат ​​"въплъщение на мъжката чувственост". В нямото видео, в което се чува само водата от душа, шумоленето на дрехите или дрънкането на бижута, Яман показва голото си тяло, докато се мие, а след това се изсушава и се облича в различни тоалети, сдържани и елегантни.
Актьорът е известен с ролите си в романтични сериали като #Full Moon, #MrError, #EarlyBird, "Кой от нас не е обичал" и #LoveSpite.
Последният му проект е #ViolaComeIlMare, италиански сериал, който се очаква да бъде излъчен в Испания, в който Яман за първи път говори на нетурски език.

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 101
Ели, както се вижда възхитена е! Joy "Мистър Либидо" й видя сметката Joy Абе Акиф нерде е? Писах му снощи съобщение, като му пратих линк към профила на долчетата Joy да видим дали ще ме блокне Joy

П.П. Злате Hug късно те видях, писали сме заедно, донесла си прекрасна статия от европейците Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 09:17 от grozdence.

# 102
Акиф се е удавил сигурно в Босфора от мъка... Joy

# 103
Joy Донякъде разбирам антитата, в това число и Акиф и колегите му, през 2021 те вече бяха отпразнували работното му погребение, а сега вместо това го виждат като лице на Дисни, Мерцедес, Долчетата и това е непонятно за тях, те не могат да го приемат и полудяват още повече Joy Джан ги нацели с два контролни изстрела, един в главата и един в сърцето + рикошет... Joy Joy
Той е хилядолетия над турската гилдия, дали ще го хулят или хвалят, все им е в топа на новините Wink Joy

====================

Джан както винаги пак е в топ 3 Hands Ok Hand
В компанията на две красиви жени Wink или по-скоро, те са в компанията на най-красивия и желан ерген Nature Fire "на момента", както го описват чуждестранните медии Joy

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 09:59 от grozdence.

# 104
Джан с фенка. Уж е най-новата и актуална фотка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт