🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 70 297
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Тази фотка Джан си я е качил на стори. Знае той коя снимка му е най-хуабавата! Направо съвършен!

# 601
Мда, такъв е Ели! Аз сега го гледам във Виолата по телевизията и на голям екран е още по-ясно очертан, отчетливо и изразително съвършен, още по-голяма е тръпката, сещаш се.. Simple Smile Grinning
Тази вечер мина балконската сцена с разкопчаната жилетчица, където искаше да помогне на комшийката с паравана.. Nature Fire лошо ми стана, повярвайте ми. Grinning Прекрасен е като Франческо и в двойка с Франческа/Виола са ненадминати по красота. Искам да снимат втори сезон, още повече, че този път сюжета щял да е около миналото на Франческо, демек ще има повече Джан, но заснемането да не е 6 месеца, а 2-3.. не че бързам, ами ми се иска да му остане повече време и за други проекти. Искам разнообразие, искам го в различни роли, искам да е драматичен, романтичен, страстен, еротичен, зареден с адреналин, вълнуващ, искам динамика, напрежение и силни емоции.. накратко, искам да снима без да спира! Simple Smile Grinning

============

Хванат! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

И можем да приключим днешния ден с това свидетелство:

"интелигентен, страстен, строг, подготвен“

Публикувано във Facebook - Pierluciano Mennonna:

"Какво утро!
Честно казано, не знаех името на този актьор, бях го гледал по телевизията, но както винаги "те са младежи".
Квесторът на Ливорно Роберто Масучи е сила на природата и преди месец той предложи да организираме ден заедно, за да повишим осведомеността относно кръводаряването: Моля Джан Яман да бъде там, той участва в благотворителни и социални инициативи, каза ни той.
Ето го и него.
Днес голям успех, институциите допринесоха със стотици ангажименти за даряване, които ще се превърнат в кръводаряване от мъже и жени в униформи през следващите седмици в Центъра за трансфузия в Ливорно.
Така че срещнах Джан Яман, интелигентен, страстен, строг, подготвен. Говорихме за децата, колко много се подготвя за роли, университетската му кариера по право, как се справя с живота, когато е бил тийнейджър.
Страхотна инициатива, има нужда от кръв, дарете!"

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 00:14 от grozdence.

# 602
Това жени, мъже, млади и стари, всички са влюбени в Джан. Като се докоснат до него и са като омагьосани. Ех, дали някой ден ще усетя тази магия на живо... оставете, че е убийствено секси и красив, но искам да усетя това присъствие, това въздействие на Джан върху околните. Чудя се реално ли е просто или всичките тези хиляди-милиони хора си измислят? ThinkingSmiley

# 603
Добро утро в четвъртък!

от вчера....
🆕 🆕 🆕
от canyamanforchildren

Някои акценти от тази сутрин: @canyaman и екипът на #canyamanforchildren в Ливорно като част от турнето „Break the Wall“, гости на събитието #uniformineldonare, заедно с ръководителя на градския център за кръвопреливане Фабрицио Ниглио и деца от училището Ферми в Чечина и училището Матеи в Розиняно. На срещата се обърна и ръководителят на отделението по детска невропсихиатрия в Policlinico Umberto I в Рим проф. Франческо Пизани.
Специални благодарности на държавната полиция и г-н Questor Roberto Massucci.

Следвайте стъпките на нашето пътуване! #breakthewalltour

Общ поглед: @dolcegabbana
Технически партньор: @mercedesbenzitalia

Събитие в сътрудничество с патронажа @policlinico.umberto

Приятен ден,макар облачен и дъждовен да е при нас!

# 604
  • Козлодуй
Добро утро, момичета! Heart
Ели, след като има такова въздействие през екраните, няма как на живо да не е още по! Убедена съм, че не си измислят Simple Smile Още повече, че действа дори на мъжете, не само на влюбените фенки, които да кажем са пристрастни.
Аз вчера пак цял ден бях с внуците, легнах си сравнително рано, към 22:30 с идеята да си гледам инспектор Демир. Обаче вместо аз него, той ме е гледал как спя Smiley Тия дребните ме изтощават...
Злати, и при нас е мрачно и гадно, но отвсякъде ме заливат снимки на нашето момче и ми е някак слънчево в душата Heart

# 605
Бонджорно, рагаци! Simple Smile
Злате Hug
Ели Hug разбира се, че си измислят, всеизвестно е, че Джан им плаща за да скандират името му и да се преструват на заинтересовани. Делириумът е платен! Joy
Сънчо Hug ти си новозарибена жертва и не знаеш, но преди време турските медии разпространиха новината, че Джан си плаща на феновете, за да са му фенове Mask Joy

Джан е много достъпен и обикновен човек, пречката да го видим лице в лице е само в местонахождението ни, от далеч сме.. Ако ни хлопаше още малко повече дъската, много лесно можехме да си резервираме място за следващата диско-вечер Joy
Аз си се представям така - Джан е наблизо и се поклаща в такт, ами няма да ми е лесно хич.. гаранция ще ми се разтреперят краката, но ще казвам, че танцувам.. Rolling Eyes Joy Ох, трябва да излизам по задачи, а глупостите ще оставя за по-късно! Grinning

- Вие пък.. какво се срамувате от мен, ще си танцуваме заедно до сабалянка*!

# 606
  • Козлодуй
„Супер специална среща тази сутрин в Ливорно за две от нашите възрастни жени от дневния център Menichetti в Понтедера! Дамите, след като научиха за посещението на турския актьор #CanYaman  
в Ливорно за благотворително събитие, изразиха желание да могат да се срещнат с него"

Грозде, ми аз откак съм фен що мислиш забогатях, плаща яко Yum

Satisfied Satisfied Satisfied
https://twitter.com/CYworldteam/status/1636296357760712706

# 607
Аз даже апартамент ще си купувам със заработените пари Joy

Яд ме е, че като беше в Истанбул така не отидохме да го видим, а беше всяка вечер в Руби... да танцува Joy

# 608
# 609
Thunder @ EVILS, благодаря за линковете! Flowers Cherry Blossom

А тук са и 4-те епизода с превод от AXN (за който не е почвал да гледа):
https://playtube.tv/search?keyword=%E2%81%A3%D0%92%D0%B8%D0%BE%D … D0%B7%D0%BE%D0%B4

------------------------------------

ИГ публикация от Джан (с няколко снимки):

"Красиви приятелства, създадени с държавната полиция…
Благодаря на Roberto Massucci за гостоприемството 🤝
Ще се видим скоро 🚓
Total look @/dolcegabbana
Partner @/mercedesbenzitalia
Collaborazione @/policlinico.umberto1"

Голата истина! Wink Grinning

А полицайката ни приема, ни предава.. Joy

Скрит текст:

---------------------------------------

Стори от Джан: "Какъв ентусиазъм!!!"
Тук той им каза, че също иска своето селфи, и ето ги рагаците.. Grinning

преди селфито им казва -> “Tutti per me” и те са на седмото небе Grinning
https://twitter.com/Mariagenn59/status/1636444284026011671

------------------------------------------

ИГ @/canyamanforchildren:
"Асоциацията Can Yaman for Children се завръща в Рим в събота,
18 март, за новия етап от турнето Break the wall Tour с две срещи.
Сутринта @canyaman ще се срещне със студентите от Liceo Scientifico Tullio Levi Civita
и ще закрие деня в 24 Mila Baci в Латина."

Скрит текст:

# 610
Joy на това селфи как са се развълнували тези рагаци хахахах само тон им дай да почнат да викат, те и без това си викат Grinning

# 611
Само той може да стои сред толкова "луди" с тази естественост, спокойствие, търпение и щастлива усмивка! Когато казваме, че е уникален, то е и за това..  Grinning А да не говорим за всички онези ръце, които го докосват, брр.. като стоножки са! Grinning
Аз щях да полудея сред такава психо-троник* тълпа Head Band Grinning

# 612
Нали, пък той изглежда щастлив, така от сърце. Аз полудявам, ако някой ми диша във врата на някоя опашка, а това да те барат къде ли не стотици и хиляди жени, не е за всеки... че някои, знаем, не се задоволяват само да пипнат, ами и целуват.. ужас! Но важното Джано да е ок с това, пък ние може само да звиждаме Joy

# 613
Добро утро,момичета!

Благодаря за всичко,което сте пуснали вчера в темата! Two Hearts

Хубав ден ви желая!

# 614
  • Козлодуй

Гледай, ако можеш 😈😄

Общи условия

Активация на акаунт