🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 622
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Извинете, коя е дамата, която е с номер 1 в класацията, изобщо не мога да я позная. Хм, прилича ми смътно на една актриса Илайда Алишан, но е невъзможно да е тя.
Искам също да помоля да ми припомните от кой епизод на Виола е откъсът във видеото на първата страница, когато и двамата са на плажа по бански, много готини и играят май нещо като плажен волейбол. Изгледах и 12-те серии, но не мога да си спомня тази сцена - сигурно съм я проспала. Сега гледам отново сериала с огромно удоволствие и разбирам много повече значението и смисъла на някои детайли и обстоятелства - какво означават.

# 631
Сцената с волейбола е само рекламен клип. Няма такава сцена в сериала.

За актрисата не зная, не ми е позната по физиономия дори.

# 632
Привет Мира, добре дошла в темата! Simple Smile
Илайда е! Тази седмица (а и миналата) заема първото място, защото й излезе сериала в Нетфликс, другата седмица ще падне в класацията Simple Smile
А плажните сцени ги снимаха допълнително по-късно през лятото за двата промо-тийзъра, няма ги в епизодите тези сцени за съжаление Simple Smile

Тийзъра от първа страница Purple Heart

А този тийзър го няма на първа стр. Слагам го, ако не си го гледала Simple Smile

П.П. Елке писали сме заедно отново Grinning

# 633
Добро утро,момичета!

Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня!Нека настроението
 ни е слънчево, а мислите позитивни! Пролетта е тук!

Мира,добре дошла и от мен! Hug
Илайда и аз я познах!Гледала съм я в няколко сериала!
Грозде Hug, за класацията,освен Джан,аз добавям и Туба! WinkSimple Smile
Скрит текст:
Тя също не е снимала скоро!И тя като Джан напусна Т-я и се установи в Париж с децата си.Джан обикаля Италия,а Туба като представител на Уницеф/Т-я, заедно с Фърат Челик(който също живее там),са домакини на благотворителната вечер, организирана за милиони деца, засегнати от земетресенията в Турция,с участието на френски артисти в нощта на 3 април 2023 г.!Всички приходи от вечерта на солидарността ще бъдат дарени на UNICEF Türkiye.

пролетно настроение

В очакваме на Балабан....

облеклото....
Скрит текст:
👕👖👟
Суббота 18 марта 2023 года / Дискотека 24 Mila Baci - Latina

Новая остановка для Джана Ямана с его инициативой #BreakTheWallTour 2023 в поддержку #CanYamanForChildren

Total look Dolce & Gabbana

"Внутри шкафа 👔👖👞 Джана Ямана"

Блейзер с застежкой на две пуговицы спереди, нагрудным карманом, передними накладными карманами,
детали на пуговицах ( 1 943 € )

Черная хлопковая майка с широкой горловиной от D&G с ребристым рисунком ( 195 € )

ИДЕНТИФИКАТОР БРЕНДА: G8KG57FU7AV

Брюки-джоггинсы из эластичного высокотехнологичного джерси, эластичный пояс с утягивающим шнурком и отделкой, потайная застежка-молния, передние французские карманы, задние накладные карманы с клапаном, эластичный низ штанин на молнии ( 895 € )

ИДЕНТИФИКАТОР БРЕНДА: GYFDATGF590N0000

Черные кроссовки Portofino от Dolce&Gabbana

( 471 € )

ИДЕНТИФИКАТОР БРЕНДА: CS1774AA335

Ожерелье-подвеска Devotion серебряного цвета, украшения из кристаллов, застежка-лобстер ( 295 € )

ИДЕНТИФИКАТОР БРЕНДА: WNN7S5W1111

Двухцветное дизайнерское кольцо с логотипом D&G
( 587 € )

ИДЕНТИФИКАТОР БРЕНДА: WRN5B3W1111

Приятен пролетен ден!

# 634
Здравейте, момичета! Simple Smile

ИГ Джан:
"Турнето продължава неотслабващо, но благодарение на вашата топлина и вашето участие,
усилията изчезват и желанието за успех се увеличава. Продължавай да ни подкрепяш!"

Скрит текст:

Виждате ли колко е огромен Open Mouth Animal Bear има хора с нормални размери до него за справка.. Joy

Внимавайте с тези нокти!! Rage Joy
Sweat Smile Sign Underage https://twitter.com/cyfanpage_ita/status/1637934882541441024 Sign Underage Sweat Smile
(не мога да спра да се смея на това видео, Джан е толкова изразителен.. Joy Joy)

Злате Hug благодаря за инфото за Туба Flowers Tulip

# 635
Въх, тези червени нокти искат да разкъсат черния потник Joy

# 636
📌Madalena Aragao IG Post:
 "Утре по същото време? Но сега в Лисабон!!"

част от екипа на El Turco е представен през обектива на Грета Феро

Дали разбирам правилно, че утре ще се събират? Thinking
или пък малката се шегува и аз й се връзвам.. Grinning

--------------------------------------

Хахах "Нормално дъще, нормално!" Joy
сигурно мъжа й чака да яде..... Joy
https://twitter.com/lolaarea/status/1638202668781903875

# 637
Добро утро,момичета!  

Един хубав ден започва с три неща: усмивка, надежда... и кафе!

Грозде, как съм се смяла с последното гифче! Joy

Днес е сряда и довечера сме с ''Виола''! Nature DizzyNature Zap

🆕 🆕 🆕
от фотографа Роберто Чеккони в #IG

Black NibСтрахотен артист 🔝чест е Hands Pray да съм там.

Скрит текст:

и още.....
от фотографа Роберто Чеккони в #IG

Black NibМасова баня за митичния Джан Яман

Скрит текст:

Желая ви хубав ден!

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 07:55 от Zlatina3

# 638
Привет, момичета! Simple Smile

Рагаци, нещо сте се покрили, надявам се всичко при вас да е добре! Hug
Само Злати Hug е на линия, редовна - всяка сутрин ни посреща с кафенце, винаги позитивна и с пожелания денят ни да е хубав Revolving Hearts Злате, възползвам се от момента (а и чувствам че имам нужда) да ти изкажа специални благодарности!

---------------------------------

„Сериалът с Can Yaman вече е феномен в Netflix“

Скрит текст:

ИГ CanYamanForChildren:

"Асоциацията Can Yaman for Children пристига в Мачерата в събота, 25 март, за да продължи пътуването с турнето Break the wall Tour; двойна среща и по този повод!

Сутринта в 11.30ч Джан Яман и проф. Pisani ще се срещнат със студентите от Техническия институт „Алберико Джентили” в Мачерата и ще завършат деня вечерта в Brahma-Clubship, клуб, който прегърна инициативата.
Продължете да следите нашето пътуване Break the wall tour
Събитие в сътрудничество с Патронажа на Policlinico Umberto 1 в Рим и спонсорирано от община Мачерата."

Скрит текст:
Джан се включи със стори Simple Smile

🗞️| Прессъобщение на кметството:

„Can Yaman for Children“  актьорът се среща с гимназисти

Джан Яман ще бъде в Мачерата в събота, 25 март, за среща с учениците от училищата в града. Всъщност от януари 2023 г. актьорът даде живот на проекта "Can Yaman – Break the wall tour", организиран от сдружение „Can Yaman for Children“, който е насочен към млади хора и юноши. Срещата в Мачерата, посветена на гимназисти и студенти и организирана в сътрудничество с директора, е насрочена за събота, 25 март, в 11:30, в аудиторията на ITE „Gentili“ ; В допълнение към Can Yaman ще присъства професор Francesco Pisani, ръководител на детската невропсихиатрия в поликлиниката Umberto I в Рим.
https://www.comune.macerata.it/can-yaman-for-children-lattore-in … -delle-superiori/

Нашето момче се наслаждава на всеки момент Simple Smile

С шефа на дискотека "24 хиляди целувки" в Латина Simple Smile

С водещия Simple Smile

Сам с красотата си.. Simple Smile

Любов Simple Smile

-----------------------------

Това видео е от една от испанските групички, при тях гледах "на живо" в събота, та ги и четях Simple Smile Вчера също им се зачетох в чата, питаха ги на какъв език си говорят с Джан и отговориха - на "ИСПАНСКИ" и са се разбирали "перфектно". Скрийншотнах* чата още вчера, но забравих да го сложа тук Simple Smile Накрая на видеото му показва ИГ стр. на групата и получава усмивка.. за която не пропуска да го "бацне" Grinning
Миналата седмица четох пак в стр. на една испанска групичка, но за съжаление не ги запазих, та те разправяха, че в швейцарската дискотека са си говорили с Джан на испански -  бяха възхитени от испанския му и писаха, че имал "много сладък акцент" Simple Smile
Аз си спомням, че той през 2020-та по време на снимките на МГ си качваше на сторита испанските учебници, тогава много испански групички му "висяха на врата" по сетовете и той им беше обещал да го научи, поне колкото да може да си общува с тях. Simple Smile

https://www.instagram.com/p/CqDrk5nIm1O/

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 00:29 от grozdence.

# 639
Добро утро,момичета!

Да започнем деня с кафе, мила дума и слънчева усмивка!
Ухае на пролет и ни изпълва с ведро настроение.
Coffee Flowers Tulip Flowers Herb

Грозде Hug,благодаря за милите думи!Благодаря и на теб за всичко,което правиш за темата! Flowers RoseTwo Hearts

🆕🆕🆕
от гримьора Барбара Стренгето в #IG
Black NibЗавръщане във Венеция 2022
И в моята работа има добри неща.

Simple Smile

Желая ви приятен пролетен ден!

# 640
Привет и от мен! Simple Smile

Сряда вечер в Рим..
Винаги когато Джан се появи с тази широка усмивка, виждам как фендома се чувства по-щастлив от самия него Grinning ей това е любов! Heart

В профила на ресторанта Simple Smile
ИГ @/sacroeprofanotrevi:

Шефа в личния си профил Grinning
ИГ @/klausbegaj:

# 641
# 642
Аууу, Джанича какви къдрици е пуснал. Няма ли да се подстригва или ще пуска още коса за прословутия Сандокан, дето ще го видим ли скоро Thinking

Този Шеф какви братя бълнува. Ей всички искат да са браточки с Джан Smiley

# 643
Добро утро,момичета!

Всяка сутрин трябва да се будиш с нещо добро: добро
настроение, добри чувства, добри намерения!
CoffeeHeartFlowers Cherry Blossom

Имайте слънчев пролетен ден!

# 644
Късен привет, момичета! Simple Smile

Днес няма нищо ново за нашия. Утре обаче ще е пред очите ни и през деня и през нощта! Wink Grinning
Ще ми се за някой от проектите му да се заговори, да се разкрият подробности, било то за Ел Турко, Виола или Сандокан. За Ел Турко ми е ясно, че тепърва ще се говори.. много ще се говори, но съм нетърпелива. А за Сандокан-а ми е болка.. Последно Бернабей каза, че ще се снима 2024-та, но трябва да си имаме едно наум, че с този проект всяка информация е предпоследна! Grinning Колко пъти сменяха/отменяха дати.. Да, чакаме дълго, но това, че се отделя много време и са прецизни е хубаво - поне сме сигурни в стойността на проекта. То хубаво, хубаво.. ама спирам с коментара по темата, че да не си образувам среднощни нерви Grinning

--------------------------------------------

Прави ми впечатление, че минават директно на месец май..

---------------------------------------

ИГ Уил Кемп:

@canyaman_e_le_kikkine_:
"Здравейте, тази снимка е публикувана от @iamwillkemp и го попитах. Той не ми отговори лично, а друг велик актьор и режисьор @davidstreames, също част от актьорския състав на ELTURCO ми отговори.
Искам да ви кажа, че това, което винаги съм предполагала, сега има официално потвърждение."

Скрит текст:

=============================
Цитат
Този Шеф какви братя бълнува. Ей всички искат да са браточки с Джан Smile

Елке, глей къв чифт има тука ххаха.... Mask Joy
Не само братя, близнаци искат да са му! Rolling Eyes Joy
People Eyes https://twitter.com/lolaarea/status/1639384326784573440 People Eyes

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 05:01 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт