🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 69 609
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Опппааа FlushedSmiley

# 661
  • Козлодуй
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus
Грозденце, благодаря за всички снимки и клипчета, с които си ни сдобила Heart Аз не можах да го дочакам онази нощ. Тук, да ви кажа честно, асоциацията ми е по скоро с Исус и двама от апостолите Smile

Само Джан може да закара на дискотека майка и дъщеря!

Още малко съвършенство Revolving Hearts

А на мен този момент ми е любим Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://www.facebook.com/dani.b.fd/videos/1014232412883650?idorv … y=386429858973649

Пожелавам ви усмихната и успешна седмица! Heart

# 662
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за новите снимки,а на Гроздето Hug и за гифчетата, и видеата! Two Hearts
Сънчо Hug,някои нямат ФБ! Wink

Да допълня още от новите снимки с Джан...Blue HeartNature Star

🆕🆕🆕
от Чиро Де Симон
Black NibСпециални благодарности на вас #CanYaman, че споделихте вашата инициатива #CanYamanForChildren с нас, марката @/revertera_official ще продължи да съществува... Също така искам да благодаря на @/edoardoascani и @/brahmaclubship за тяхното гостоприемство!  

Желая ви приятен ден и лека нова седмица!

# 663
  • Козлодуй
Злати, хал хабер си нямам как да сваля клипчето от там Smiley Иначе щях.
Аз забравих да ви се оплача. В руската vk група за фенове на Ел турко и Джан са ме добавили в черния списък...А такова мило писмо им написах да ме приемат.
Ще го преживея някак, но както се казва "това, което заслужаваме и това, което получаваме са две съвсем различни неща"...

# 664
Слънчев, сърдечен и топъл привет и от мен, рагаци! Hug Благодаря ви за споделеното Revolving Hearts
Започваме седмицата прекрасно Simple Smile

Джан Яман е №1 🥇сред всички турски актьори и актриси в класацията на IMDB от 27 март 2023 г.
Той е позициониран като №3655 от 11 милиона артисти, проследявани по целия свят Hands Clap

Нашият е най-добрият от най-добрите Hands Muscle Trophy Винаги на върха.. навсякъде, по всяко време, във всяка ситуация.. в сърцата ни Heart

Първите четирима са и в моя топ Hands V Hands Clap

Хаштаг #CanYaman в Instagram достигна 3,4 милиона публикации,
в Tik Tok 3,8 MB
Wear Crown Hands Clap

# 665
Сънчо, как така са те добавили в черния списък Joy не разбирам много от ВК, ама ми стана странно. То писмо ли трябва да пишеш, че да те приемат? Тези рускини са напълно луди, не знаеш какво им е в главата Grinning

# 666
Сладък, захаросан Джано Lollipop избухна сладко в ИГ Heart Eyes Тази снимка е толкова красива...... Heart Eyes Heart

Нова ИГ публикация от Джан:

Скрит текст:

# 667
  • Козлодуй
Ели, не трябва по принцип. Аз бях вътре за малко, но само зяпах и някой е решил да ме махне, като неактивна. Пак подадох заявка, чаках, чаках, накрая им писах да ме върнат обратно, но вместо това ме "зачерниха" Laughing
Кофти снимка, вероятно изрязана от клип с кофти качество, ама толкова ми е хубав, не мога да не сложа поне по една снимка всеки път като пиша Laughing Нищо, че не е задължително.
И една обработена (не от мен).

# 668
Сънчо, ясно за ВК.

Тази жена как го е награбила, няма пускане Grinning Също ми е много мила снимка. Вижте калъфа на телефона, с Джан е. Това е пълно щастие! 

# 669
Хайде тогава да споделя и аз няколко снимки, които на мен са ми много мили.  Ако не изпитате умиление докато ги гледате, кажете ми, ще ги изтрия! Wink

# 670
Грозде, тази първата е бая бая бая мила снимка Joy

# 671
Добро утро,момичета!

🆕 Black Nib 📰  🇮🇹 Пресата в Италия
След огромния успех на Viola come il mare, нов сезон е потвърден, според продуцента на сериала Лука Бернабей. Според първите слухове, за радост на публиката, скоро отново ще видим двойката Джан Яман и Франческа Килеми от Месина заедно. Но кога ще започнат снимките? Снимките ще започнат през лятото на 2023 г., като новите епизоди вероятно ще пристигнат между края на 2023 и началото на 2024 г. Междувременно драмата е достъпна от 1 март чрез стрийминг в Netflix и е в топ 10 на най-гледаните заглавия.
Припомняме, че сериалът е вдъхновен от романа на Симоне Танзини "Conosci l'estate?" и заснет в Палермо, Мондело и Чивита Кастелана. Кои други места ще бъдат засегнати в новите епизоди? Все още е твърде рано да се каже, трейлърът все още не е пуснат и разбира се ще бъде наличен в Canale Cinque, както преди, два месеца след дебюта. Що се отнася до сюжета, той засега се пази в тайна, но със сигурност ще започне от последния епизод, тоест от момента, в който Виола Витале, изиграна от Франческа Килеми, научава за смъртта на баща си и Франческо Демир , изигран от Джан Яман, като успя да открие „къртицата“ от прокуратурата, изопачила резултатите от разследването за трафик на хора, спасява Виола, която е била отвлечена от измамник. Какви други обрати ни очакват в тази драма? Междувременно оригиналният актьорски състав: Виола Витале - Франческа Килеми; Франческо Демир - Джан Яман; Фара - Кишан Уилсън; Раниеро Самартано - Романо Реджани; Клаудия Форензи – Симон Кавалаи; Тамара - Киара Трон; Тури Д'Агата - Джовани Наста; Санто Бушеми - Давиде Коко; Алекс - Марио Шербо, като не изключва възможни нови членове, изглежда е потвърден.

Хубав слънчев пролетен ден!

# 672
Ехооо, привет рагаци! Simple Smile

Обиколката на Джан през последните седмици я отбелязват много европейски медии, най-вече италианските, те следят всяка негова крачка.. а турските от време на време драскат по някой ред, колкото да отбият номер.. знаем си ги тях Wink Обикновено всички преписват един от друг и няма смисъл да ги споделям тук след всяка негова обиколка, едно и също се пише - за целта на обиколката, огромния интерес и внимание от фенове и т.н.

И Медиасет всеки път подкрепя обиколките от благотворителния проект на нашето момче. Забелязала съм, че на Джан винаги (през последните две години) му отделят специално внимание! Предполагам им е нещо като талисман Wink Grinning

Верисимо също не пропускат да отразят всяка една негова обиколка..

източник: Медиасет Инфинити -> https://amp.mediasetinfinity.mediaset.it/mediasetplay/article/40 … G7ccxtlwiGiAMbe2u

И аз да си кажа накратко мнението-> обиколката е красива, носеща много усмивки и щастие на всички, най-вече на учениците, с които се среща през деня и на фенките, с които се среща през нощта - обиколка създаваща осведоменост и молеща за помощ за най-крехките и слабите в обюеството..
Разбира се, изпълнена съм с гордост за всяка стъпка, която прави нашето момче! Виждайки пътуванията му, отношенията му с хората, високото ниво на грижа, цялото онова благородно чувство, което влага.. уважението и любовта ми към него се засилват още повече, с две думи: всичко свързано с него е красиво.. красиво като самия него! Heart

-------------------

Лука е дал преди няколко дни интервю в/за англ. медии, свързано със сделката отпреди година с Fremantle:

обаче днес не ме пускат да ви копирам, изписват ми това: "НЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ И СТЕ ИЗРАЗХОДВАЛИ БЕЗПЛАТНИТЕ СИ ПРЕГЛЕДИ НА СТАТИИ ЗА ТОЗИ МЕСЕЦ", имало ограничение за влизане, а аз влизах няколко пъти тези дни, все копирах да ви публикувам думите му за Сандокан, но в същия момент все се разсейвах с някое видео/снимка от дискотеката и ви ги споделях тях, като оставях Лука за "после" Grinning Ето ви линка, вас ще ви пусне предполагам -> https://www.screendaily.com/features/ceo-of-italian-producer-lux … m/5180463.article но ми направи впечатление, че при въпроса за нови проекти той спомена само два - първо Сандокан, после проекта за Исус. За Сандокан каза, че в момента работят по него, разработват го.. че е голям проект и ще бъде сниман на екзотични острови (перифразирам.. не са точните думи, но е в този смисъл). Важното и успокояващото в случая е, че Сандокан ще бъде направен! И както си мислех, беше временно отложен/забавен, поради партньорството с американския производител + пандемията и не на последно място, нуждата от повече време за разработка/подготовка на такава мащабна продукция..

---------------------------

И няма да съм аз, ако не сложа някаква КРАСОТА.. Heart Eyes
Ехх, живот.. всеки път сърцето ми спира за момент, когато го видя.. и няма значение дали реагирам на гласа му, погледа му или просто неговият образ се появява.... 
Прекръстете се.. и се насладете:
Nature Fire https://twitter.com/mariausquiano/status/1640060792488837120 Nature Fire

Абсолютна красота, дива красота....
истински "фантастичен" спектакъл от природата!

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 19:14 от grozdence.

# 673
  • Козлодуй
Добро утро, момичета Heart
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден (макар и доста хладничък) с песничка на другото момче!
Признавам си, че не бях го слушала досега, но ми харесва.

# 674
Добро утро,момичета!

🆕 🆕 🆕
от Франческо в #IG
Black Nib ИТАЛИЯ TOP Di GAMMA!!

🆕 🆕 🆕
от 📸 Барбара Джентили (Facebook)
Black Nib Спомени Nature Sparkles
18.03.2023 г
Когато красотата и милосърдието се срещнат, се случва нещо изключително Heart
Научна гимназия Тулио Леви Чивита

Скрит текст: