🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 68 786
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Сънчо Hug обичам гласа му...

А ето я топла, топла, новата реклама на долчетата Simple Smile цялата рода ги представлява Sunglasses Simple Smile
(тримата братя -> Джан, Микеле и Мариано) Simple Smile
Нещо съвместно да вземат да им спретнат, няма да е зле.. Rolling Eyes

да ви пусна и Мариано, ако не сте го гледали.. Wink

П.П. пардон, забравих да сложа най-малкото братче.. заплеснах се по батковците Wink Joy
Ей сега ще го намеря, за да ви направя деня красив Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 09:52 от grozdence.

# 676
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, и да спях ... събудих се. Joy
И как сега да работя?   rotfImbo 

# 677
Какви са тези горещи и голи мъже сабахлян рано? Joy Микеле може да е с костюм, ама така го носи все едно е гол Joy Велико прозрение направих! Пфу, че съм загоряла фенка значиии! JoyJoyJoy

# 678
Профи, споко, сега пускам наш човек, с него можеш да си отдъхнеш Wink Joy

Ето го и изтърсака Grinning без малко да го забравя, зарад' бат' Марианчо Simple Smile

трите малки реклами:
и сборната, основната:

Ето го Мариано, за тези които не го помнят/познават!

https://www.instagram.com/p/CiPnaZ6qgJH/
Скрит текст:
последно на това видео с тренировката го братосваше Grinning (аз го следвам и затова виждам като му пише) Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CoIComCgwSd/

================

Елке и ти ли си будна мЪ? Joy Ей, вдигнах ви всички на крак Joy и ви качих май на въртележката... Wink

П.П. Злате Hug чак сега те видях, че си писала Simple Smile тъкмо си виках, тази жена ни остави без кафе, гледа песни, реклами.. и джезвето кипна Grinning

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 09:48 от grozdence.

# 679
  • Козлодуй
Аз сефте го виждам тоз Мариано, ама и него не бих го върнала Stuck Out Tongue Closed Eyes
Грозде, верно ни качи на въртележката Smiley
И  парфюма не ми е познат.
Ама хората и реклами знаят да правят, не като наш'те...джагара-джугара Imp
Благодаря ви, момичета, на глас се смях с вас!
Малко стари клипчета с нашия Sexy Mother Fucker Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=NN2LOlY6RdI&t=44s

# 680
Сънчо, не го знаеш Мариано, щото си нова в групата Grinning Споко! Ще наваксаш! Тука следим всички секси мъже, които се въртят около Джан Joy Все пак тука сме домакините с мокри мечти (такава слава ни се носи във форума) Grinning

# 681
Здравейтее! Two Hearts

Гроздее Hug,сутринта сме писали едновременно и за това не си видяла поста.Но би трябвало,докато пишеш да ти излезе съобщение,че има отговор.Или ако беше по-наблюдателна щеше да видиш,че в предния пост в подписа има клипове,докато в този на Сънчо няма! Wink

Ето...сега докато пишех поста изскочи надпис с нов пост...и видях,че Ели го е пуснала!

Довечера да не забравите 7-ми и 8-ми епизод на ...''Виола''

# 682
Чак сега виждам, че Гроздето ме е питала дали съм будна. Днеска нещо спамо-чатът не върви, кой какво видял, какво прочел Joy Но така действат тримата братя близнаци, замъгляват съзнанието Joy

# 683
Ооп, сбрахме се сите сестри! Grinning Знам аз как да ви привикам.. сложих ви магнитче Joy обаче другия път като слагам родата, ще трябва да сложа светофар и кръгово.. ще напрайм катастрофа, немоим се видим !! Joy

Злате, мила, като тръгнах да пиша Сънчо беше последна, подреждах братята, па ги разглеждах, оглеждах и дооглеждах... погледа ми замъглен и съсредоточен едновременно, отдолу под клипа (гледайки го) не съм видяла предупреждението, сещате се.. Rolling Eyes чак като ми лайкна се усетих, че съм на нова стр. и ти си писала на предната Simple Smile

Елке и с теб положението е същото, Профи беше последна, докат' съм слагала линкове и видео с "малкия", ти си писала.. малък, малък, ама "ММ" са ни най-големи точно за него!! Joy И няма как да видиш, че съм ти писала, после редактирах и чак след като ми лайкна видях, че си над мен, ама си викам да те закача да не кажеш после, че те отбягвам Joy

Братята са виновни! Майка им не знам с какво ги е хранила, че са станали такива............ Mask Grinning

П.П. Дано сте разбрали, какво ви обяснявам, аз самата сега като се прочетох се обърках Rolling Eyes Grinning

Щом не го познавате Мариано, ето, да посвикнете малко и с него! На гроздобер е тук! Wink Sweat Smile

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 16:18 от grozdence.

# 684
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ооп, сбрахме се сите сестри! Grinning Знам аз как да ви привикам.. сложих ви магнитче Joy обаче другия път като слагам родата, ще трябва да сложа светофар и кръгово.. ще напрайм катастрофа, немоим се видим !! Joy
Скрит текст:

Злате, мила, като тръгнах да пиша Сънчо беше последна, подреждах братята, па ги разглеждах, оглеждах и дооглеждах... погледа ми замъглен и съсредоточен едновременно, отдолу под клипа (гледайки го) не съм видяла предупреждението, сещате се.. Rolling Eyes чак като ми лайкна се усетих, че съм на нова стр. и ти си писала на предната Simple Smile

Елке и с теб положението е същото, Профи беше последна, докат' съм слагала линкове и видео с "малкия", ти си писала.. малък, малък, ама "ММ" са ни най-големи точно за него!! Joy И няма как да видиш, че съм ти писала, после редактирах и чак след като ми лайкна видях, че си над мен, ама си викам да те закача да не кажеш после, че те отбягвам Joy

Братята са виновни! Майка им не знам с какво ги е хранила, че са станали такива............ Mask Grinning

П.П. Дано сте разбрали, какво ви обяснявам, аз самата сега като се прочетох се обърках Rolling Eyes Grinning

Скрит текст:
Щом не го познавате Мариано, ето, да посвикнете малко и с него! На гроздобер е тук! Wink Sweat Smile

Joy Joy Joy
При мен и кръгово не помага, нямам книжка.

Ти пък, що се четеш?! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 685
Грозде, от цялото есе разбрах само, че ти се е примрежил погледа.. простено ти е! Grinning

# 686
Viola Come Il Mare е в топ 3 най-популярен телевизионен сериал на Netflix Италия през март 2023 г.

Приятно гледане тази вечер, рагаци! Heart Eyes

А Виола се правеше на интересна до края.. сигурно затова я е блокирал после Rolling Eyes Joy

Медиасет не пропускат ден без да си го погалят.. Simple Smile

# 687
  • Козлодуй
Никога не съм обичала да гледам сериалите "на час по лъжичка", и сега не издържах и макар да го бях гледала веднъж, го довърших преди малко на лаптопа.
Обаче ме тормози един въпрос. Таз девойка църната, само го целувА или го изпраска Satisfied
Лека нощ, момичета Heart

# 688
Добро утро,момичета!

Да започнем с ароматно кафе и добро настроение!
  Нека денят ви бъде успешен и щастлив!
Flowers HerbFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover Revolving Hearts

🆕 🆕 🆕
от Revertera_official
✨ REVERTERA В BRAHMA CLUBSHIP С CAN YAMAN ✨
Ексклузивното събитие, организирано от @/brahmaclubship, където ние бяхме основен партньор, беше истински успех!
Дори супер гостът на вечерта @/canyaman, най-обичаният актьор от женската публика, оцени стила на #Revertera шапки 🤩.
Благодарим на всички, които се включиха и ни сложиха шапки 😉.
До следващия път!
@/edoardoascani

Скрит текст:

🆕 🆕 🆕
от Роберто в #IG
Black Nib💯

# 689

Общи условия

Активация на акаунт