🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 68 780
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Хай, хай, рагаци Simple Smile Revolving Hearts

Ели Hug Злати Hug
Сънчо Hug изглежда (под подразбиране) са свършили "тази работа" Simple Smile
Thunder @ EVILS Hug благодаря за линковете!

Аз онзи ден хванах една американска следа, но ще изчакам да се появят още малко "веществени доказателства" и тогава ще ви изклюкам Wink Grinning

Помните ли, някъде в края на миналата година Джан и Mani Nordine се последваха (Мани и Франси също се последваха).
Припомням, този господин е "Президент на American Artists Company (AAC), ние представляваме най-добрите знаменитости по света с офиси в Ню Йорк и Париж" -> https://aacbooking.com/
Като прибавим и това, че напоследък нашия последва само преподаватели/курсове по английски и американски англ., все повече съм в очакване на някакви презокеански новини Simple Smile

Много готино и "чувствено" клипче .. Heart Eyes
🔥 Sensual movements... your hair 🥵
Nature Firehttps://twitter.com/Stefani29974118/status/1641373580100337664Nature Fire

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:13 от grozdence.

# 691
Добро утро,момичета!

В последния ден на месец март да се насладим на кафенцето си с вярата,
че днес ще бъде по-добър ден от вчера, а утре ще е по-добре от днес!

Щастлив петък на всички!

# 692
Всички епизоди "Виола" с Джан Яман ги има тук https://playtube.tv/search?keyword=%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%B … D0%B5%D1%82%D0%BE

под името "Лилаво като морето"

# 693
Здравейте, момичета! Simple Smile

Алина, благодаря за линка! Flowers Rose С този превод на момичета от "ФБ Джан Яман България" сме го гледали по няколко пъти, сега го гледаме с превода на AXN, а ако излезе и с трети превод.. гаранция и с него ще го гледаме! Rolling Eyes Grinning

Имаме съобщение от Джан -> "скоро ще има големи новини!" Heart Eyes
Големи новини Thinking аайде бакалъм Flowers Four Leaf Clover отново ще ни изненадва и зарадва... А това е най-малкото, което може да се очаква от толкова благородна и необикновена душа като неговата Heart

📌ИГ Can Yaman ForChildren:

"Благодаря ви от цялото си сърце!🙏🏼
Един месец след началото на турнето, искаме да изкажем нашата огромна благодарност:
Благодарим на всички хора, които бяха до нас!
Благодарим за топлото участие и не само за щедростта на семействата, но и за любопитството на децата
и за готовността на професионалистите, които се включиха в инициативата.
Специални благодарности на всички онези хора, които ни подкрепяха дори отдалеч със същата сила.
Тези дни събрахме много и можем само да сме благодарни.
Нашето пътуване не свършва тук, скоро ще има големи новини!
Продължавайте да ни следвате BreakTheWallTour2023
Събитие в сътрудничество с @policlinico.umberto1 от Рим
Технически партньори: @dolcegabbana @mercedesbenzitalia"

Скрит текст:
------------------------------

«Това, което правим приживе, отеква във вечността»  Марк Аврелий — Гладиатор

-------------------------------

Джан достигна 10,2 милиона последователи в ИГ BalloonTada

# 694
Добро утро на 1-ви април,момичета!

Събота, не на шега , но с усмивка ни поднася първото кафе за
щастливо начало на деня и новия месец! Честит ден на хумора и шегата!
Бъдете здрави и се смейте от сърце на забавни закачки и весели случки.

🆕🆕🆕
от coco_chanel_n_5
Опс, направих го отново Heart#canyaman моя любов Heart @canyamanmedia

🆕 🇮🇹 📸 събота 25.03.23 |
📸 КЛУБ БРАХМА Nature Sparkles
@/canyaman - Разбийте стената
ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА СЪБИТИЕТО
@/reverse_official

Скрит текст:

Весел и усмихнат ден ви желая!

# 695
Още една много готина фотка на Джано Heart Eyes

# 696
Джан тази вечер Heart Eyes

Не мога с този човек, който има само едно копче.. Rolling Eyes Sweat Smile

Скрит текст:

# 697
Ох, чакай, че ми окапаха очите да го диря това копче на снимката! Joy

Ама майка му не го ли е научила да се закопчава като малък... тцтцт  Smiley

# 698
Здравейте,момичета! Nature SunnyHeart

Окъснях с кафето,но нямахме телевизия и интернет!Каква беше аварията не разбрах тъй като и деж.телефони не отговаряха.И докато чаках отидох да глесувам,наготвих и вече съм на линия! Wink

Да напускам и аз разкопчан Джан! Joy

Приятна слънчева неделя ви желая! HugFlowers Four Leaf Clover

# 699
ИГ публикация от Кийрън О'Райли:

"Similar to waiting on a baby to be born......🎬"

И аз нямам търпение, повярвайте ми... знам, че всички го очакваме с нетърпение и сме сигурни, че ще има огромен успех Heart
(но се надявам да чакаме по-малко от 9 месеца) Hands Pray Grinning

# 700
Добро утро,момичета!

Всяко утро носи нова надежда и нова възможност!Нека не
спираме да мечтаем и търсим път за сбъдване на мечтите!
Да се насладим на кафето и си пожелаем спорна седмица!

🆕 📸 🇮🇹  Рим, петък...

Приятен пролетен ден!

# 701
Привет и от мен! Simple Smile

Голяма суша е откъм новини и ново инфо, но ще гледам да изровя все нещо.. Wink Grinning

Can Yaman е номер 3 от всички турски актьори и актриси в седмичната класация на IMDB,
започваща на 03/04/23. Той е позициониран като номер 3761 от 11 милиона артисти,
наблюдавани по целия свят.
Hands Clap

Тези две актриси (номер 1 и 2) участват в нов филм, който в момента се излъчва по Нетфликс, така че сега са на върха (за кратко). А Джан както винаги е стабилен в челната тройка Hands Clap

-----------------------------------

Джан снощи с фенове в “The Sanctuary Eco Retreat” Roma

Скрит текст:

----------------------------

🇮🇹🗞️| Телебари:
Залите на Корато и Полиняно на 12 и 13 май са разпродадени,
добавена е нова 3-та дата на 11 май в Алтамура.
Направени са много резервации и още предстоят...
Делириум и фенове от всички краища на света, собственикът на Structure казва,
че е получил заявки и от Аржентина, Хърватия и Малта.
Фенове на актьора уреждат автобуси и полети за среща с идола си,
а местните телефонни линии са залети от обаждания.

от този сайт не може да се копира, затова скрийншотнах..
https://www.telebari.it/spettacoli/116462-can-yaman-in-puglia-nu … -a-polignano.html

Scream Три поредни вечери, момчето ни е неудържимо.. Nature Zap
Аржентинките търпяха, търпяха и не можаха да се сдържат.. Simple Smile Joy
Малко ме е страх от този така бързо "разпродаден аперитив" ама.. Animal See No Evil Grinning А как Джан ще се измъкне цял и невредим от манията и лудостта на тези женски, направо не ми се мисли.. Mask Grinning Роби, Франси и другия (с голата глава), както и охраната на баровете да се стягат за война! Head Band Sweat Smile

============================

Следващи дати на „Break The Wall Tour“ ✍️

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 21:46 от grozdence.

# 702
  • Козлодуй
Ох, нещо ми стана зле, вижте какво прочетох току що във фейса:
"Стана известно, че след края на турнето #BreakTheWallTour в Италия, Джан Яман решава да прекрати успешната си кариера на актьор и да посвети живота си на благотворителност в рамките на своята асоциация "Кан Яман за децата". Намерението му е да посети няколко страни в Европа и Латинска Америка, за да привлече общественото внимание към проблемите на болните деца. Сдружението Can Yaman е спонсорирано от известни световни марки, за да продължи дейността си. Подписаните договори за снимки през 2023 г. обаче Джан Яман смята да изпълни.
В интервю Джан Яман призна: "От детството си мечтаех да помагам на хората, когато порасна, и сега дойде моментът за това. Приятелите и семейството ми ме подкрепят и съм много щастлив." Яман също отбеляза: „Ще имаме много срещи с фенове и за да ги зарадвам, започнах работа по нова книга, тя ще бъде на английски.“
Освен това, според слуховете, научихме, че в личния живот на Джан Яман са настъпили сериозни промени, изглежда, че най-завидният ерген на Турция вече не е сам. Може би скоро ще видим неговата избраница."

Нямам никаква идея има ли нещо вярно в това, обаче трябваше да споделя с вас...

# 703
Сънчо, дишай-мила Sweat Smile това е първоаприлска шега на една от Джановите ВК групи Wink Joy
Първо обаче ги оставиха 1 час качени на върбата, да се възмущават и да се нареват Sweat Smile и после им казаха, че е фотошоп и се бъзикат Joy шашави рускини! И аз се бях вързала... половин час гледах в точка и се чудех как да ви съобщя новината Head Band Joy После си отдъхнах и се направих (пред себе си), че съм се усъмнила.. Rolling Eyes Joy

Рагаци, хайде да летим и ние.. Joy

Елке, ти си най-добре с италианския, резервирай ако има неразпродадени аперитиви за новата дата Nerd Joy

---------------------------

Can Yaman с екипа от отдела за костюми (Costume Department) на комплекта El Turco ⚔️🎬⏳
кредит: @/BardosiIbolya

А на мен снимки като тази ми напомнят, че Ел Турко всъщност е заснет в реалния живот.. и не е плод на въображението ми..... Cry Joy

Малко да го зумнем този усмихнат и щастлив Балабан Simple Smile Heart Eyes

-----------------------

Ето една по-разбираемо написана/преведена статия за новата дата Simple Smile

Скрит текст:
Can Yaman продължава турнето си „Break the Wall Tour“ в Пулия:
на 11 май той ще бъде в Алтамура, след като датите за 12 и 13 са разпродадени.

Продължава " Break the Wall Tour " на Can Yaman, което ще спре в Пулия през месец май. Освен вече известните дати 12 в Корато и 13 в Полиняно, актьорът ще се отбие и в Алтамура на 11 май.
Събитието Polignano a Mare, което ще се проведе на терасата Monachile, беше разпродадено само два часа след отварянето на касата. Феновете му организират автобуси и полети, за да го посрещнат, а телефонните линии на залата са залети от обаждания. Поради тази причина беше решено да се добави датата на Алтамура, като по този начин се даде възможност на многото развълнувани фенове на актьора да го видят на живо.
Стойността на билетите ще бъде дарена на благотворителната организация на актьора, която има за цел да помогне на страдащите психически тийнейджъри и пострадалите от земетресението в Турция.

https://bari.ilquotidianoitaliano.com/cultura-spettacolo/2023/04 … mura-369858.html/

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 03:55 от grozdence.

# 704
Joy ахах каква шега направо! Тъкмо щях да се възмутя какви са тези глупости! Направо в манастир да го бяха пратили Grinning

Грозде, хич ме няма по самолетите. Мога да ви организирам посещение на Италия с влак, ако искате Steam Locomotive

Аз пък днес в Джановата ФБ група четох коментар, че на една от последните си пресконференции Джан е споделил, че с Франко се познават от 14 години, когато Джан е бил на обмен в Италия и още тогава са направили заедно благотворителната фондация Rolling Eyes До последно жената твърдеше, че е го е чула това, но според мен или яко се базика, или бая се е объркала Smiley

Общи условия

Активация на акаунт