🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 11

• 68 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Козлодуй
Ох, благодаря ти, Грозденце Heart олекна ми...
Аз го виждам днес, публикувано преди 20 минути от не знам коя пача и само си мислех "това не може да е истина", ама за 1ви април изобщо не се сетих, все пак е вече 3ти Satisfied
Честно ви казвам, откачих, даже не тръгнах да търся дали е достоверно, ами първо влязох да ви кажа.
Сега се чудя дали да им кажа на онез палавите девойки, че е шега Satisfied
Спокойна нощ Purple Heart

# 706
Пача вика Grinning бая са ти изкарали акъла, Сънчо Joy

# 707
Хахах доста "коварна" руска постъпка беше! Joy Няколко пъти препрочитах новината с бялото на окото и повярвах на всичко! Joy Бях в безтегловност половин час, крайниците ми изтръпнаха.. Joy По едно време се усъмних и тръгнах да си правя превод от снимка (на снимката със статията).. и да "истина е" край на кариерата си щял да слага!... (добре че оживях в този момент) Joy и тогава те се издадоха, по-скоро ни съжалиха и си признаха Joy имаше митинг под тази новина Joy

Едната леля учи италиански! Nerd Wink
ит. рагаци й/му се кефят в момента (в ТТ и в ИГ) Grinning
Сторита от Джунейт:

===============

Среднощно редактиране/допълване правя, за да ви обадя, какво правя тези дни (и нощи) и да ви се похваля най-вече! Wink Joy

Ей досега гледах Сашко Heart Eyes Nature Fire кой Сашко ли? Сега ще ви обясня: Grinning

Тези дни започнах Последното Кралство/The Last Kingdom и вече съм на 3-ти сезон (от общо 5 сезона с по 8-10 епизода) и не съжалявам въобще! Може ли на някои хора Господ да им е изсипал всичката красота на света, ама то направо не се трае бе.... Head Band Grinning визирам Александър Дреймън! Nature Fire Heart Eyes Започнах го не за друго, ами заради това, че част от екипа на Ел Турко е работил в ПК. А от нашите актьори: Магнус участва във втори сезон, а Катрикс в 38 епизода (така пише в imdb му) сладури големи са.. Simple Smile и др. каскадьори-актьори от нашите има, но не ги разпознавам. Ник Уитман (американеца) пък ще участва в шести сезон, който има премиера на 14 април. Като изгледам ПК ще гледам и Вещерът/The Witcher по същата причина (заради екипа) Nerd Grinning предполагам няма да се прекарам, защото и там главния Henry Cavill бил мн. готин (така ми казаха), но още не съм го видяла дори и на снимка, така че засега нямате моята дума - на спец и ценител на рядка мъжка красота.. Nerd Wink Grinning
Аз досега не съм гледала сериали от този калибър, а още по-малко фентъзи-та (като Вещерът). Да си призная, през последните 5-6 години съм наблягала на дизита.. Rolling Eyes Grinning И преди време като тръгнах да цъкам на имената от екипа на Ел Турко, за да ги видя къде са работили и си виках -> тези пък, само "тъпотии и глупости" са правили/работили... Joy

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 02:52 от grozdence.

# 708
Започнах го не за друго, ами заради това, че част от екипа на Ел Турко е работил в ПК.

Мхм, мхм Joy

- Гледам заради интересния сценарий!
- Сценария:

JoyJoyJoy

Грозде, Хенри Кевил (изрусения грозник) даже беше номер 1 в една класация, където и Джан беше. Даже ти се възмущаваше най-много, ама забравила си Grinning Хубав е той, Вещерът не съм гледала, защото книгата нещо не ми допадна и се изнервих. За Кралството много пъти съм писала тук, че е страхотен сериал.

# 709
Лелее Flushed този Хенри е ... Scream Animal See No Evil Хаха на мен ми казаха, че играе и с нормалния си вид, не само с образа на този "изрод", който си постнала Grinning но и в двата образа не го знам/знаех Grinning Все пак ще го огледам, преди да му дам шанс! Wink Grinning

Сега се намирам в период на нищохаресване* при дизитата, нещо ми има напоследък и не ми се задържа вниманието, нищо не ми грабва изцяло интереса. Затова и се реших да разнообразя с ПК и да си призная не ме грабна в началото, но постепенно ме увлече, най-вече като се появи Сашето (като порасна героят му, който в началото беше дете) и тогава изведнъж ме заля бурна вълна от интерес Nature Fire Nature Fire Grinning  логически несложно е да се досетите (след снимката, която Елка ви е сложила горе).. Rolling Eyes Joy

Истината е, че предварително тръгнах да го гледам с резерви, защото от време оно съм останала с впечатлението, че в европейските (английски, италиански, френски в това число и бг.) филми, актьорите са като на сцена в театър - декламират/рецитират ясно и отчетливо.. да не говорим, че в повечето случаи диалозите им бяха едни такива безумно драматични и книжовни, е това преди години ми убиваше всякакво желание за гледане и тогава минах на турско! Grinning

# 710
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То тогава и турското беше друго. Сегашното грам не ме привлича. От Мистър грешен насам нищо не съм им удостоила с вниманието си с изключение на Пера палас, ама то май беше по същото време.

# 711
Добро утро,момичета!

Интересни неща сте споделили,благодаря! HugTwo Hearts
Това,което гледате мен няма как да ме заинтригува! Wink

Желая ви хубав ден!

# 712
Оо, и аз откакто Джан напусна Турция приключих с турските сериали. Нали пробвах да гледам сериала на Йозге с девойките, ама бързо го зарязах... Признавам си, че ме хвана яд на цялата турска филмова индустрия и на зрителите, дето не оцениха Мистър Грешен, забавен и съвременен сериал, а харесват да гледат девствени девойки до 203 серия и мустакати сърдити чичовци с броеници... ми мерси! Grinning Гледаме ми се сериал с Бурак Йозчивит, ама той се е забил в онзи досаден исторически сериал, няма ли да свършва скоро? Thinking Пък аз обичам исторически сериали, но турските са ми прекалено драматични и скучни... Което съм сигурна, че няма да важи за Ел Турко!!! Smiley

П.с. Грозде, Хенрито играе в сериала Тюдорите. Това е най- великия исторически сериал правен в света! Там е много млад и ослепително красив. Препоръчвам!

А, ако ти се гледат още секси и сърдити викинги, може да видиш и сериала Викинги Joy

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 08:44 от Ели-Мели

# 713
От доста време ме беше налегнал такъв глад (образно казано) за историческа драма, че този сериал ми дойде много добре. Ели, аз харесвам историческите и изобщо всякакви, които ме връщат назад във времето, особено ако са пресъздадени по истински случаи или по книги. С фентъзитата не знам дали ще свикна.. с вкарани малки нотки може, но с фантасмагории и измишльотини, едва ли..
Задължително ще се възползвам от тези два, които ми препоръча Hands V още повече, че имаме еднакъв вкус за мъже - признавам си, за мен е "много важно" да има харизматичен/красив мъжки герой, за да ми задържи вниманието до край, тогава преглъщам и всякакви други минуси в сценария или режисурата, ако се появят такива. Таман докато стане време за Ел Турко и Сандокан ми се събраха три в списъка и ще си запълвам времето с хитови и качествени сериали Simple Smile И Сандокан очаквам да е продукция, която да притежава всичко необходимо, за да стане световен хит -> впечатляващи (в азиатски стил) интериори и екстериори, екзотичния магнетизъм на островите, вълнуващ сюжет с интригуващи романтични любовни сцени, интересни герои, великолепни актьори - начело с Джан.. но за жалост доста бавно стават нещата.... добре, че не по-малко очаквания Ел Турко е на чалъм.. И на него възлагам големи надежди - с този страхотен международен  актьорски състав и екип, който има се надявам да са се постарали режисурата и сценарият да са изпипани и диалозите да са издържани и смислени - очаквам да е един драматичен исторически екшън, зареден с много адреналин и напрежение.. като добавим и несъмнено атрактивната приказна красота и харизма на главния герой (и прословутия му световно признат сексапил), вярвам, че ще изпитаме силни емоции и ще има заслужен успех - зрителското отношение ще е много важно (не турското разбира се).. Направо не ми мърда един час, ако тръгна да ви изливам душата си, за очакванията ми към Ел Турко и към главния герой.... Mask Grinning

------------------------

📌🗞️ Още една допълнителна нова дата в Пулия (14 май), веднага след първата новодобавена (11 май).
Така две допълнителни дати се добавят към Corato (12 май) и Polignano a Mare (13 май), поради извънредно засилен интерес и прегряване на телефоните...
(хаха с тези горещи южнячки шега не бива) Joy

11 май - Loggia Sulle Mura — Altamura
14 май - Torre Giulia — Cerignola

Ето в кой край на Италия се намира Пулия:
Скрит текст:

📌Следващ Break The Wall Tour 2023 текущо известни дати:
Току-що добавени нови дати - Актуализиране

♦️събота, 15/04/2023 г. - KOALA ARCADIA MAXI - Санта Кроче Камерина (Сицилия)
 ♦️петък, 5/05/2023 г. - Shockville Coralo - Scandiano (Regio Emilia)
Дати в Пулия:
 ♦️четвъртък, 11/05/2023 - Loggia Sulle Mura — Altamura
 ♦️петък, 12/05/2023 - Borgo Sassi - Corato (Бари)
 ♦️събота, 13/05/2023 - Terazze Monachile - Pogliano a Mare (Бари)
 ♦️неделя, 14/05/2023 - Torre Giulia — Cerignola

Скрит текст:
Open Mouth четири поредни нощи за нашето торнадо..... Nature Zap направо ще ги завихри/зашемети и до-омае с чудодейните си свойства (ако има останали такива, които още не са омагьосани)! Sweat Smile
Казват, че прииждат от цял ​​свят фенки.. така се стига до извода, че Джан представлява туристическа атракция и се превръща в икономически ресурс - много полезен за националната им икономика!! Nerd Joy

Чакай да си накича малко публикацията с красивото ни и изписано (като великденско яйце) момче, че да не е само с буквички и емотикони.. Wink Joy

тук се налага да зумна... Heart Eyes Grinning

така с тази прическа ми е топ, открива му се изцяло изящната красота..

не мога да се въздържа и да не зумна, погледнете за какво става на въпрос....

# 714
Добро утро,момичета!

Не оставяйте нищо за по-късно!Бъдете щастливи днес...
  Насладете се на утрото с чашка ароматно кафе
  и се заредете с позитивни мисли за новия ден!

Днес е сряда и довечера сме с 9-ти и 10-ти епизод на ''Виола''....

🆕 🇮🇹 📸 Селфи с фенка.

Хубав макар и мрачен да е деня!

# 715
Добро утро Simple Smile

Нощно стори от Джано. Изглежда невероятно! Толкова да обичам всякакви спагети, макарони и подобни. Пък, ако Джан ми ги сготви, направо ще припадна съвсем Grinning Той да вземе да направи едно кулинарно предаване, пак ще избие рейтингите.

# 716
Ооп, бонджорно и от мен! Simple Smile

Пак ли макарони е ял бее..... Rolling Eyes Rolling Eyes Елке, този път ми излезна отдолу, днес няма да слагам сФетофари! Grinning Докато пиша, както се бях нахилила, едвам те видях през сълзи Joy

Подсети ме, добре че не съм го изтрила.. Преди дни яде шунка/бекон или там каквото е (с малко сланинка в краищата) -. турците не останаха доволни, ругаха го.. Grinning
Скрит текст:

Лукса са си подновили сайта. Ето я новата стр. на Виола -> https://www.luxvide.it/viola-come-il-mare/

Под синопсиса са сложили едно ново/старо задкадрово видео (по-долу ще ви сложа линк от ИГ за по-удобно, а и рагаците са го зумнали). Мен разбира се, веднага ме напуши на смях докато го гледах, ама то аз на всичко се смея, така или иначе малко ми трябва.. Grinning Но се чудя защо ли са го сложили, гаранция имат по-интересни и по-съдържателни задкадрови.. Thinking
Аз съм на 80% сигурна, че нашия особняк няма да подпише за Виола 2, малко от малко съм го опознала Nerd Grinning Стефанаки ще плати на някой друг! Wink Grinning

Вижте го нашия пумпал в задкадровото -> https://www.instagram.com/p/CqqO7qANNEF/ Grinning
Във всяка ситуация, той просто не може да седи мирен.. нито минута! Mask Joy Посяга гримьорката с четката, ама не може да улучи.. Joy Да гримираш някой, който не стои на едно място, си е жив подвиг! Head Band Grinning И забележете как виновно я поглежда.. Grinning А най-забавния момент е, че след ретуширането на грима, той ретушира ​​лицето си с ръцете си... Joy Joy напудриха носа му за да е хубав, а той изтри всичко клатейки се / по точно люлеейки се.. Rolling Eyes Joy Много е сладък, много! Heart Eyes Grinning

Върти, сучи тая шия, некомфортно му е май..
ама как няма, ще го удушат с това високо деколте Joy Joy

# 717
Хахахха как си изтри носа с ръка накрая Joy Жега му е 100%, кога е ходил а пуловери Joy

# 718
Добро утро,момичета!

Всеки изгрев, всеки нов ден ни носи надежда, а
всяка надежда е свързана поне с още една мечта!

🆕 🆕 🆕 от Джунейт в #IG
с подпис: Фен на Джан Яман

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 719
Аахахаха сгъната съм на две.... Joy Sob Joy

"Le nostre reazioni (нашите реакции)😂😂😂😂 😂"
Flushed https://www.instagram.com/p/Cp2CWvpIkpM/ Sweat Smile

ох, от сабалям толкова смях, не знам дал' е на хубаво Rolling Eyes

=================

П.П. Ей тази шапка щях да ви сложа в новата тема - поне един път и ние да присъстваме (тази мадама щеше да ни представлява) Joy

Ел Турко-вска шапка съм ви направила! Викам си: ай малко по-сериозно - премиера ни предстои! Sunglasses

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 09:30 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт