Отговори
# 165
Здравейте. Този бой бил меле, както разбирам. Включили са се доста младежи.  Laughing При нас нещата си вървят нормално. Аз съм толкова уморена, че дори не разбрах за междусрочната ваканция. От време на време прибирам Лили. Когато свършват късно, а моят офис е наблизо и тя идва при мен. Но по-често я прибира гаджето. Не знам дали ви се оплаках колко ми е пораснало детето   ooooh! целуват се и.... мани-мани
Галя е вече отлично (както и баща й) и от Понеделник вероятно ще ги пращаме на градина и на работа. Таткото ще работи по малко за сега.

# 166
  • София и там където не се пуши
мама_знае мернах ли те на последното състезание или не.

Радвам се, че членовете на семейството ти вече се оправят.

# 167
Не си! Дори не знам за какво ме питаш. Днес ходи на школа, миналата събота не знам къде си. Изобщо им загубих дирята на нейните ангажименти.
Лоша майка...наааааа-наааа  Naughty

# 168
Не си лоша така ти се налага - аз работих на млади години сега на стари си гледам децата.
Иначе питам за миналата събота. А и като не я гледаш ти, ще я гледа гаджето.

# 169
Може ли някой да даде график за състезанията до пролетната ваканция, много моля!

marely, леко ли мина очната ставка?

# 170
сексет, ще потърся, но в нашето училище има реклама, че кенгоруто е на 24 март. Някъде гледах в Интернет такъв график, но е малко неясен не пише кое за кои класове се отнася.

http://infoman.musala.com/resources/schedule07/kalendaren_plan07.doc

# 171
дороти,  благодаря за информацията!
Нещо подобно прочетох и аз, но не можах да се ориентирам в кои състезания ще участват нашите деца. Има разни в Габрово, Казанлък и т.н., но те отнасят ли се до нас? Защото за "Салабашев" пише, че е в Ст.Загора, но решаваха задачите тук.
Тюхкам се, защото получих графика за хокейните мачове за Камен, единият със сигурност съвпада с Кенгуруто и треньорът ще ни изяде. Искам да си изясня цялата картинка, че да се разправяме само веднъж. ooooh!

# 172
Салабашев е на Старозагорската математическа гимназия, но се извършва по училища, но ако дадено училище не организирва, дете може да се запише да участвува в друго училище. То е масово състезание.

Габрово е в Габрово със сигурност.

А Зимните математически състезания, където бяха за малките в Бургас тази година сега ще намеря къде пишеше, че е домакинство между 4 града и се сменят. Тази година бяха домакини Варна и Бургас. Обаче не мога да го намеря - мисля, че бяха Русе и Плевен другите два.

# 173
здравейте,,аз съм нова във форума----приятно ми е----
моят син е 5 клас  в 151 училищеимам и дъщеря на 5 год---ще следя темата с интерес Simple Smile

# 174
Добре дошла munky - надявам се още майки петокласнички да започнат да пишат тук.

# 175
БЛАГОДАРЯ

# 176
Здравей munky   bouquet

# 177
Добре дошла, munky!  bouquet

Моят петокласник тази вечер дотърча от неговата стая в нашата, прегърна ни и двамата с баща му и извика:"Благодаря ви за всичко, което правите за мен... за нас..." Попитах го защо така изведнъж, а той: "Просто така!" Какво ли му става? newsm78

# 178
Добре дошла Munky!

Момичета,какви са резултатите от последният тест по математика?
При нас резултата е вече отчайващ.

# 179
  • София
а кога е бил последният тест? вече им изгубих следите...
последно си спомням две задачи от миналата седмица - от типа "домашно на лист". сума народ звъня на виктория да пита дали ги е решила, че да препишат на другия ден. така и разбрах за тях и за това, че не ги е решила. е, седна и ги реши - обясних й, че мързел няма да толерирам.
задачите бяха от онези за умножение на двуцифрени/трицифрени числа, където знаеш няколко букви и нито една цифра. аз лично не бих се наела да решавам такова нещо. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт