Отговори
# 285
Ето, съдбата тропа на вратата, не можеш й избяга.

# 286
Ехо! Разбира се, че беше в Събота гадната Олимпиада. Вечно аз нещо не съм разбрала  ooooh!
Браво на огнебореца! А любовни пожари гаси ли  Laughing
Лили се прибира от у-ще и ми заявява, че само 12 деца щели да правят специално контролно за Хонг Конг  Shocked
Първите 4 щели да пътуват  Shocked Shocked
Било за 7-ми клас, но госпожата щяла да ги пусне да се пробват  hahaha Тук вече аз си отдъхнах. Защото си мисля, че трябваше да сме малко или много подготвени за евентуална хонгконгска екскурзия.

# 287
  • София
Шаркова е извикала няколко деца от класа по време на часа по физическо да правят контрално за Хонг Конг. Олимпиадите и всички други съботно-неделни математичски ангажименти изобщо не могат да се мерят със спортните пориви в последно време. Спортното училище на Герена ни е съвсем близо  newsm78

# 288
Голям смях с тоя Хонг Конг. Все пак седмокласниците, с които ще се състезават, също са от СМГ. И нашите нямат никакъв шанс, ама амбицията е голяма. Не запомних само кога ще се проведе въпросното контролно.

# 289
  • София
Не запомних само кога ще се проведе въпросното контролно.

За Б клас контролното е било по време на физическото в края на миналата седмица (четвъртък или петък - не им знам програмата). Не знам дали е било за всички петокласници едновременно, или Шаркова е извикала деца само от техния клас.

# 290
  • София и там където не се пуши
За вашите шестокласници е било в петък

Янита много и се радвам на твоето дете – спорта е хубаво нещо.

Дано моите поне си намерят ходещи по Витоша гаджета, за  да могат да ги накарят и те да ходят, че на родители не са случили.

# 291
Значи и нашето е минало. Зная, че е било за всички петокласници едновременно.   bowuu
Ще сглобимние цялата истина.  Laughing
А за Олимпиадата отзивът е, че всички задачи са ни верни. Кога ще излязат официални резултати?
Току що моето дете ми се обади от училище за да ме осведоми, че ще ходи в Хонг Конг през Юли 

# 292
  • София
Ееее, браво на Лили!

Виктория си поръча волейболна топка за рождения ден ooooh!

# 293
Браво на Лили! Току-що научих хубавата новина (пак със зъкъснение  Embarassed).

янита, Вики много ме кефи - каквото прави, го прави добре. Wink

# 294
  • София
Вижда й се вече краят на тази тема май...

СМГ-ейци започнаха с класните и го дават по бързата процедура - правят класно и си получават оценките на момента. Simple Smile

Аз мога да кажа, че се гордея с постигнатото от Виктория. Адаптира се добре към новата среда и новите изисквания. Има приятели - и момчета, и момичета - и то не само от нейния клас и випуск. Прекара доста часове в училищната библиотека. Смени школата по английски и не само я приеха в по-горна група, но и се класира втора на вътрешната им олимпиада, макар че е най-малка. Заобича историята и се включи в училищния отбор. Започна да спортува редовно. Започна да рисува повече, явно насърчавана от учителя. Прояви амбиция, отговорност и по-добра организираност. Порасна.

# 295
Радвам се, че пак си пишем. Аз също съм доволна от детето си и то многооо. Снощи имаша концерт – празник на училището, в петък ще имат ден на уменията – викторини, състезяния, забавления.

Елица, как е Теодор – разбрах, че е пострадал нещо. Пиши.

А учебниците чувам, че май ще ни станат безплатни тази година все пак /без тетрадки и помощни материали/.

# 296
  • гр. София
Радвам се, че пак си пишем. Аз също съм доволна от детето си и то многооо. Снощи имаша концерт – празник на училището, в петък ще имат ден на уменията – викторини, състезяния, забавления.

Елица, как е Теодор – разбрах, че е пострадал нещо. Пиши.

А учебниците чувам, че май ще ни станат безплатни тази година все пак /без тетрадки и помощни материали/.

Aз пък колкото и да си обичам детето, не мога да си изкривя душата и да го похваля.
За адаптацията в новата среда няма да коментирам,че си намери много бързо приятели.Но до тук. Stop
По отношение на ученето-ужас.С минимални усилия-добър успех и нищо повече.Най ме е яд,че може повече, ама не -трябвало да се спортува. Crossing Arms

Теодор пострада по време на баскетболна тренировка.Резултата е външна фрактура и пирон в средният пръст на лявата ръка и петдневен престой в Пирогов..Другата седмица ще му го махат,дано да зарастне както трябва.

# 297
Здравейте!
Съжалявам за Теди.
Стори ми се, че го мернах в списъка на последното състезание в частната математическа. Или греша?

# 298

Aз пък колкото и да си обичам детето, не мога да си изкривя душата и да го похваля.

Аз така не мога да си похваля малкото, ама и за него казват  спортен тип.

Аз откъм спрот мога да кажа, че имам оплаквания от голямия

# 299
елица, да оздравявате по-бързо, другото ще си дойде по местата. Явно, че ще имате труден пубертет Mr. Green, но ще го борите, няма как.

И аз да си похваля жабЕто. Успешно се адаптира в новото училище - намери си приятели, дори се оказа, че има авторитет в класа, научи се сам да пътува, да се оправя в големия град, но най-много ме радват няколкото спонтанни реплики: "Страшно си харесвам училището!" С математиката върви добре, на състезанията се представя твърде прилично, пише доста грамотно, и той е в отбора по история (заедно с Вики), чуди се дали след 7 клас да не продължи с биология, защото му харесва, а и руският му стана интересен. Въобще, училището не му е проблем, напротив. Дори (не помня дали ви казах) се записа на 3-ти СИП, по информатика - аз взех да го разубеждавам, че ще му е много, а той: "Не, аз там се разведрявам!" hahaha Скаран е с рисуването и спорта, но все пак тази зима се научи да кара кънки и да играе хокей. Добре му се отрази, чакар че не иска да продължи. Като цяло тази година много го промени. Но все още си е малък. Е, ще го чакам да порасне. Wink

Общи условия

Активация на акаунт