АвГуСтИнЧеТо разбрало новината – Коледата чука на вратата!

• 8 579
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Добрич
Добрю ютру! Пак панаири се вихрят тук, но сигурно са предКоледни. Laughing

Днес временцето май ще става за един тур наградския парк. Едно слънце пече.

Моя бебок тая сутрин към 8ч. спи и си лапа лъцете и така ги смуче. Сто пъти ставах да му дам бибата. Той смуче и пак я изплюва и тъй. Викам си сигурно е гладен и му направих млекце, а накрая той пак се унесе и сега ме хвърли в преразход.
Сега отварям кутията с Аптамил 2 да видим как ще го приеме. Някой вече давал ли е?
Ако не се лъжа май дидка25 беше пуснала една схемичка за захранване, но аз тогава не си я копнах и сега ако може пак да я сложи Praynig
Аз нали съм зиморничава и бебчо май го обличам повече. Отдолу е с боди с дълго ръкавче, после някакво костюмче и космонавта. Не е много дебел, но съм доволна. И накрая слагам в количката от тези поларените порт-бебета и го закопчавам . Най накрая е онова на количката отгоре, не знам как се казва. Ръчичките му ги изваждам навън когато времето пече.
Има ли мами с колчки Кангаро? Нашата а дължина нещо окъся, в смисъл, че бебо е почти до края. Добре, че още малко ще я ползваме.
Честно да ви кажа с тия захранвания направо се обърках. Чета тук, там. Всеки кава различно, пък и столкова марки на пазара. Я по наше време само един Слънчо е имало и толкова. Доки каза, след зеленчуковото пюре да почна млечните каши и ми даде брошурка на Милупа. Други пък препоръчват безмлечи.
Май че стана дълго и рискувам икой да не ми го прочете. Wink
Брех, докато напиша моето, вие сте изписали цял ферман.

# 256
  • София
Първо честит празник на рожденничката.Да е много щастлива,весела и здрава!
Ммария26,щом са ти били неприятни разправиите в темата за Лъчко,защо сега ги задълбочаваш?Обръщам се към теб независимо,че и други момичета са писали по въпроса,защото според мен доста пристъпи добрия тон и поста ти беше груб,особено като се има предвид факта,че не си пряко замесена!И мисля,че точно това имаше предвид Валка като спомена защо не е писала известно време при нас.
Дриймс,и аз я имам тази опция и е много добра.Само дето понякога ми блокира и личните съобщения от форума,ама аз си ги пускам. Mr. GreenА и така търсенето в Гугъл е адски лесно и бързо.
Сега да ви се оплача от термометрите на Мкролайф #2gunfireПонеже знаете,че след предната ваксина на Ина за утрешната ме е ужасно страх,реших да й следя 3 дена преди това темпеартурата за всеки случай,да не стане като миналия път.Онзи ден вечерта меря аз температурата и прекрасния ми термометър заковава 38.2 #CrazyАз естествено наближавам нервната криза и звъня на докторката.Тя ми казва да дам осцилококцинум и хомеожен.Аз обаче нямам,а мъжа е в командировка и решавам да изчакам сутринта.Като станахме пак й меря-38.1,решавам да измеря по мишницата-36.5 #Cussing out,а повече от 0.5 разлика е почти абсурд. SickОбаждам се на докторката,а тя каза,че съм идиот Embarassed и да спра да тормозя детето.И че в никоя болница не мерят температура с електронен термометър или кръвно с електронен апарат. Crossing ArmsОплаках се,с нормалния температурата си е 37 и аз се успокоих Whistling
В тази връзка-Лорекса,как е Кари след ваксината?
Хайде да спирам,ама после пак,ей Joy

# 257
  • варненка от София
Добро утро мами!
Виждам, че пак са се вихрили страсти през уикенда, забравете ги моля ви. Много често и на мен никой не ми отговаря, даже съм като невидима понякога, месечинките не ни ги честитят като на другите имам усещането, че съм в игнора, но аз съм тъпа и упорита и продължавам да пиша. Друг път някои от милите момичета ми пращат ЛС с отговор на мое запитване, така че не може на всеки пост да се отговори персонално.
Искам да викажа, че в Практикер през уикендите може да направите снимка с дядо Коледа и Снежанка на вашите бебешори напълно безплатно и ги дават на момента. Вчера снимахме Стефаначето, ще сканирам фотото и ще ви го пусна. Ако има желаещи нека да побързат следващия уикенд защото тогава е последният ви шанс  smile3509.
Целуваме ви всички и ви пращаме целувки от слънчева Варна  Heart Eyes

# 258
  • софия
Ехххх,пак ли,ще има два-три фронта  Wink?
'Айде да не се дърляме за глупости  Peace!На мен ми отиват всички силички с татито и да се разправям с друг нямам шанс  Tired...
Аз обличам бебка с боди с дълъг ръкав,чорапогащи,половер,дънки или някакъв панталон и отгоре яке или космонавт,ако ще бръмчим из мол-а с яке,че по-лесно я събличам  Peace!Гледам да не я навличам и от начало караме "по-разгологъзени" hahaha.

# 259
  • София
Дани,още ли не сте се оправили с таткото,бе мацка?Ама вас много ви държи.Ние сме в състояние да се скараме  да се сдобрим за един де поне 10 пъти и после все едно,че не е било WhistlingАма много стабилни скандалчета си заформяме,Аз нали съм лъвица и все се  опитвам да си затрая,ама не става Mr. Green
Марулка,много мерси за информацията за Практикер,лошото е,че моя мъж се прибра от командировка,ама в петък ще замине за Сандански newsm78
Да ви питам нещо много тъпо-понеже моя рай без цикъл свърши онзи ден нали не е вярно,че като ми дойде намалява кърмата,че чух такива глупости ooooh!

# 260
  • София
mmilena аз дадох направо плодово пюре, като прескочих соковете. Не съм правила домашни, защото праскови, кайсии и прочие плодове не можеш да намериш сега. Лично аз купувам готови, но само на Хип и Гербер. Те са най-чисти като състав и в тях няма захар или други неща, които не искам да давам на Калоян. Вярно е, че са малко скъпички - Хип-а са 1.80 за 125 грама, а Гербер-ът - 1.49 лв. за същото количество, но ние с мъжа се ограничаваме от някои неща и му купуваме от тях.
Зеленчуково още не съм дала, ще дам от Коледа, когато ще навърши пет месеца. Първо мисля да захраня с готова на същите фирми и като видя какво ще яде и какво не, ще му правя вкъщи.   bouquet

# 261
  • по света
Брей то имало цензура тук.Всеки има право да пише каквото си иска освен това което изрично е забранено от правилата на форума.
gecumka има своето право да сподели какво чувства тук.
Който се дразни от нещо да не коментира,не е задължително човек да дава мнения за всичко. Някои обаче тук явно чувстват непреодолима нужда да се изказват за всяко нещо.
Аз също се дразня от постове който започват:"Днес станах 8, бебето кихна в 9,45 а в 10 си хапна млякото, а в 12 вече спеше..............."
Рядко пиша точно по-тази причина,не смятам че е нужно да обременявам другите с ежедневните си преживявания.Мое право е да реша какво,как и кога да пиша.
Излишен е сарказма и неприятните подмятания в тема за бебчетата ни,а това че някой се е взел на сериозно тук е чиста забава за другите,повярвайте ми.
Кой от кога е във форума няма никакво значение.

# 262
бубче,

във връзка с електронното мерене и аз съм го чувала това, още докато бях бременна и ми мереха кръвното с онези допотопните, тежки уреди, сещате се  smile3503тогава се бях изгъбаркала със сестрата, че той тежи колкото мен, ама тя ме смъмри, че този тип били най-точните #Crazy

сега имаме от тези яките термометри на Браун, дето се слагат в ушенце, подарък ни е, но слава Богу още не сме опрели до него...

# 263
  • у нас
В тази връзка-Лорекса,как е Кари след ваксината?
Много кисела.Рев до скъсване,а по принцип е бебето мечта-гука,пее и се смее,но от ваксината ли,от тръгнали зъбки ли е не знам,но много рев,много нерви тези дни.Не мога да си позная детенцето.Млякото почти никога не се изпива и хвърляме на поразия,а преди не и стигаше.

# 264
nana 77   и аз не искам да почвам със сокове.Също така смятам да заложа на готовите пюрета-зеленчукови и плодови.Ох,колкото повече чета за това захранване,повече се ошашквам.Успокоявам се с реплика на леля ми:" Както и да го захраниш бебчо-все ще порастне"
Бубче-не знам за намаляването на кърмата,ама нали уж докато кърмим не  трябва да имаме цикъл?
Лорекса щом и картофите запичат... може ли да се почне само с тиква?
 Аз бебка я обличам с боди с дълъг ръкав,ватена блузка,надолу чоропогащник и космонавт.Шапка не търпи,затова защипвам качулката на космонавта с фибички-щипки.

# 265
  • Sofia
Eй, мине се не мине и някой пак изреве "мен вече никой не ми обръща внимание". Ще ме извините, ама това си е пълна простотия.
Имам една молба към всички, които се чувстват изолирани - Моля ви, преди да пишете колко ви пренебрегваме, си помислете поне една минута! gecumka, не искам да се заяждам, но кога точно се почувства изолирана, след като през декември си писала на следните дати 1.12, 12.12 и вече пренебрегната на 17.12 .
"6   Бременност, майчинство / Родени през 2006 г. / Re: АВГУСТовско бебенце прекрасно почна страшно бързо да пораства  : вторник, 12 декември 2006, 22:27 
Здравейте мамчета
И аз не съм се разписвала отдавна, но чета всичко, което пишете.... Ние сме добре."

Спирам, защото е безмислено да пълня хубавата тема с този проблем!
winkeydee, снимиките и най-вече Малена е страхотна!
Това захранване и мен много ме побърква. Смятам да почна от  февруари, като Димана навърши 5 месеца, обаче и на мен не ми се е изяснило с какво newsm78 Добре, че имам още 1 месец да мисля, пък и ще видя какво ще посъветва педито, но няма да е с плодово сокче.
Димана също си яде одеалото, възглавницата и всичко, което и попадне в ръчичките. Започна и много да отделя слюнка, обаче си мисля, че и е доста рано за зъбки Thinking. А, качих и две снимки в албумчето  от партито в петък.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 12:29 от Eliona

# 266
  • София
Ммилена,не трябва ама нъц.И аз много се вкиснах и се надявам да не е вярно Rolling Eyes.Иначе не съм заместила хранене и нощем си яде детенце,имам предвид,че не съм намалила кърменето и затова да ми е дошло.Ще пита, и докотрката утре.
Лорекса,много гадно така.Дано поне да няма алергична реакция.А за яденето-след миналата ваксина повече от 10 дена Ина не ядеше като хората,това било "нормално" Crazy

# 267
  • у нас
mmilena,аз също все още събирам информация,но не ми се вижда много разумно да е само тиква newsm78.Тогава има вероятност да се подрискат здраво бебоците.Първо че ще е съвсем нова храна за тях,а си е и доста разхлабваща.За това мисля да добавям към кашата или пюрето.
Каката ми е захранена много от рано с плодов сок #2gunfireи е с алергия(неустановено към какво) и за това този път съм решила да изчакам достатъчно.
Ето и списъче с добрите първи храни
оризова каша(безмлечна)
круши(разхлабват)
тиква(разхлабва)
моркови
картофи
зелен фасул
тиквички

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 11:58 от Lorexa

# 268
  • варненка от София
Ето да ви представя шушето снимана за първи път с дядо Коледа и Снежанка.

# 269
  • гр.Добрич
Бубчето15, Ивчо след втория Пентаксим ми вдигна много висока температура 38,6, след третия беше по-ниска, но два дена и слагахме свещички.

Общи условия

Активация на акаунт