АвГуСтИнЧеТо разбрало новината – Коледата чука на вратата!

• 8 578
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
  • варненка от София
Ами аз чух рекламата за тези снимки по Ретро радио и го рекламират, че ги правят в цялата верига магазини Практикер, аз за това и ви го писах, за да могат и софийските майчета да направят такава снимка за първата Коледа на бебчовците, а и най-хубавото е, че е безплатна снимката. Снимат само уикенда обаче и последния ден за снимки ще е 24.12, така че този уикенд грабвайте бебешорите и отивайте да ги снимате.

# 286
  • софия
Забравих да ви се оплача  Wink.Вчера,реших да сменя на Найа шишетата,защото беше с онези физиологичните на Чико,ама ми писна да отвивам и да мия и дъното и гуми,абе направо ми се  Sick от тях.Та реших да си облекча живота и взех две от 330мл. на Авент,които са с биберон с три позиции и ги дават,за 4+месеца,ама нъц  Close.Найа и на първото положение се дави...та сега не знам какво да правя.То ясно,че ще се купуват нови биберони,но какви да бъдат  newsm78,с колко капки?Някоя мама,ако храни от Авент,с кой номер биба е ?

# 287
  • у нас
Аз съм с Авент.Млякото давам с втори номер биба,а чайчето все още с първи номер.

# 288
  • у дома
Някоя мама,ако храни от Авент,с кой номер биба е ?
все още бибите са с две дупчици  Peace бях взела с 3, но се дави, затова тях ги запазих за по-късен период  Peace

# 289
  • Sofia, Bulgaria
Хаха виждам, че благодарение на моя пост сте изписали цели 3 страници:)
И тук за тези, които обикновено четат "Внимателно" всички постове. Е това, което споделих беше предназначено към определен човек в случая Пепър. Споделям с нея нещо, за което ние си знаем какво става въпрос. И веднага някои всезнаещ се намира да се изкаже неподготвен. И опашката от приятели-защитници също. Е това е момичета, явно някои от вас имат нужда от повече внимание :hug
Lorexa  newsm51 За теб, Пиперчето, Дани777 и всички останали майки-сладурки пийте по една. напук на моралистите.

P.S. А аз предлагам да се направи анкета за "най-умно" мнение. Имам чувството, че знам кой ще спечели:)

# 290
  • София
  Добър ден мами  Simple Smile
  За захранването също започнах да чета доста, но засега не съм взела решение, ще изчакам прегледа и при педито за да обсъдя и с нея. Някой беше пускал и линк за педагогическо захранване и мисля да е нещо средно. Ще се придържам основно към това че реално до годинка захранването е за запознаване с другата храна, а не за наяждане така че дори и с каша да е не мисля че ще се запекат толко много от една, две лъжички. С детските храни също съществува опасността да свикнат предимно само с пасирана и трудно да се научат да дъвчат, затова ме заинтригуваха и статиите за ядене с пръсти, където се предлагат малки парченца мека храна.
   Бубче не мисля че трябва да се притесняваш за това че ти е дошло и намаляване на кърмата. В Кърмаческия съм чела за доста мами коите кърмят над годинка и отдавна им е дошло. Мисля че само в дните в които си неразположена споменаваха за някакво намаляване на кърмата и промяна явно на вкуса т.к малките може и да се дърпат и да ядат по-малко.
   За това че докато кърмиш не ти идва е само докато са изцяло на кърма, без захранване защото все пак тогава се намалява сученето. Отделно трябва и да не се правят големи нощни паузи, а Ина мисля че слава богу си поспива по повечко  Simple Smile Хормона които се отделе при сучене и възпрепятства възвръщането на цикъла се изчиства много бързо, затова и при по-големи паузи в храненето лесно се получава това което си описала, съвсем нормално е няма какво да се притесняваш  Simple Smile Аз тъкмо се бях замислила по въпроса и мислех да питам. Успех утре с ваксинацията и дано да няма странични реакции този път. Praynig
   marulka_s страхотна снимка  Simple Smile
   Нори още от сега почвам да стискам палци за изпита. Ако ти остане време може да вземеш и някои от моите, че аз съм станала страшно несериозна и явно скоро няма да запиша отново... Simple Smile
   Ох туку що видях че има доста писано което съм изпуснала и отивам да си наваксвам.
   Пожелавам на всички Коледно настроение и много радост вкъщи. Ние най-накрая си украсихме и сега съм много щастлива и празнично настроена  Simple Smile

# 291
Последно се включвам и ще пиша чак в следващата тема Laughing

dani777k , абсолютно! Двете с Лорекса сте мацки и половина! /Ама сега с твоето /под/съзнание да не решиш, че те свалям Joy/

Момичета, сипвам по едно Wine Glass и се измитам  afwitch
да търся подаръци.

Наздраве, бе, Деситка! И в това за най-умното мнение се разпознавам  love001

# 292
  • София
  milena12  скоро и аз разпитвах Блу как става този номер с даването на линк без да изписва цялото нещо и сега ще споделя  Simple Smile
  Значи от бутончето горе избираш на втория ред, второто - Вмъкни Връзка
  [url..]   [/url..] - след това след първия таг преди затварящата скоба (без точките добавих ги за да се види реално тага) добавяш = и пеистваш линка, а между двата тага пишеш това което искаш да се покаже например снимка.
  Пример [url..=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22547.0]
Между тях - Наръчник за хранене  и слагаш затварящия таг [/url...]
Сумарно се получава това Наръчник за хранене , горното но без точките след url. Сори за този пост, но може и на още някой де му е от полза  Simple Smile

# 293
  • София
И така - ето я новата темичка!
П.П.Не знам кой е измислил заглавието и ще чакам да ми кажете,за да го сменя!

# 294
  • у дома
П.П.Не знам кой е измислил заглавието и ще чакам да ми кажете,за да го сменя!

Нори е автора
Hug

Общи условия

Активация на акаунт