Студенти в Нидерландия - 15

• 71 304
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Не мисля, че е заради мъглата. Другите компании излитаха. А и можеха да го пуснат със закъснение.

# 316
  • Пловдив
Дъщеря ми ще се прибира на 20.12 с Бг еър от Амстердам. Колко време преди полетът спират да чекират багажа!?

# 317
Току що полета от Айндховен кацна в София. Имаха само 30 Мин закъснение, но се прибраха благополучно с Уиз. Леко и безпроблемно пътуване на всички деца, които тепърва ще пътуват и весели празници!

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 12:10 от кирова

# 318

Ако самолетът е кацнал в Германия, заради мъгла, то с рейс ще превозят пътниците от Германия до Айндховен. Съответно с рейс ще превозят тези от Айндховен до Германия ( забравих му името на това кетище) и от там самолета ще си отлети за София. Няма да остане самолета в Германия, продължава си отсечките за деня.

Уиз еър отменят изцяло полетите си в такива ситуации, защото нямат договор с летищата в Германия,
но Райън си изпълняват полета от/ до Германия, като превозва пътниците от там към/ от Айндховен с автобус.

Поне предни години беше така
При днешния  отменен полет не са ги извозвали от Айндховен до Германия. Направо са им раздали декларации и всеки се спасяват

Някой е бил на този полет Ваш познат ли или дете?

# 319
Моето дете днес трябваше да лети от Айндховен с Райън. Отменили полета и им казали да се спасяват както намерят за добре. В същото време Уиз летят. Райън отмениха и други полети.
Късата клечка.
Какво направи вашето дете

# 320
Моето дете днес трябваше да лети от Айндховен с Райън. Отменили полета и им казали да се спасяват както намерят за добре. В същото време Уиз летят. Райън отмениха и други полети.
Късата клечка.
Купи си друг билет с друга компания за друга дата.

# 321
  • Бургас
Моят младеж е сега на летището в Айндховен, 3 часа преди полета, казали му, че чак след час може да мине през скенерите, имало хора, но не и някакви огромни  опашки, така че 2 часа преди полет са напълно достатъчни да се ходи на летището, днес май е по-добре с мъглата, така че стискам палци всички да излетят

# 322
  • София
Здравейте,
Дъщеря ми получи писмо от Аванс, Бреда за условен прием в  Международен бизнес. Изненадаха я с условието да държи онлайн някакъв тест и в интервю да й дадат оценка дали е подходяща за програмата. При отрицателна оценка не продължава.
Някой има ли повече информация за теста - за да може да се подготви? От Юнифай ни бяха казали само за интервю по скайп на общи теми, но не и за тест. Тя сега им писа (на Юнифай), ама реших и аз да питам тук.
Благодаря предварително!

# 323
Късата клечка.
Купи си друг билет с друга компания за друга дата.
Нашия го презавериха за друга дата

# 324
Скрит текст:

Ако самолетът е кацнал в Германия, заради мъгла, то с рейс ще превозят пътниците от Германия до Айндховен. Съответно с рейс ще превозят тези от Айндховен до Германия ( забравих му името на това кетище) и от там самолета ще си отлети за София. Няма да остане самолета в Германия, продължава си отсечките за деня.

Уиз еър отменят изцяло полетите си в такива ситуации, защото нямат договор с летищата в Германия,
но Райън си изпълняват полета от/ до Германия, като превозва пътниците от там към/ от Айндховен с автобус.

Поне предни години беше така
[/quote]
При днешния  отменен полет не са ги извозвали от Айндховен до Германия. Направо са им раздали декларации и всеки се спасяват

Някой е бил на този полет Ваш познат ли или дете?
[/quote]

Дете, цял мъж. Успяха да се приберат като хванаха друг полет от Амстердам до Женева и тази сутрин от Женева до София. Сега освен възстановяване на разходите за закупен билет ще търсим и обезщетение.

# 325
Какво се прави при канселиран полет, какви са опциите
Това ми излезе току-що:
https://businessnovinite.bg/bg-biznes/obilen-snjag-na-pistata-vi … e-pravata-si.html

# 326
Здравейте,
Дъщеря ми получи писмо от Аванс, Бреда за условен прием в  Международен бизнес. Изненадаха я с условието да държи онлайн някакъв тест и в интервю да й дадат оценка дали е подходяща за програмата. При отрицателна оценка не продължава.
Някой има ли повече информация за теста - за да може да се подготви? От Юнифай ни бяха казали само за интервю по скайп на общи теми, но не и за тест. Тя сега им писа (на Юнифай), ама реших и аз да питам тук.
Благодаря предварително!

Това навярно е personality check т.е тестват дали персоналността й отговаря на профила, мотивация за учене...такива неща. Ало е това - не бих се притеснявала. Нашите деца са будни и пасват на почти всичко. При нас не дадоха резултат от теста, но час след интервюто й звъннаха да й кажат, че е приета.

# 327
  • София
Silent Smile, благодаря за включването !
По принцип да, проверка за пригодност е. Но пише и за някакъв онлайн тест/задача - различни според програмата. И тя се притесни да не би да я изпитват по икономика нещо, защото няма такава подготовка.
Интересно е Юнифай какво ще кажат.

# 328
И на мен ми е интересно дали изобщо нещо адекватно ще кажат от Юнифай!
Недолюбвам ги, както е видно от думите ми!
Стискам палци на децата да се приберат живи и здрави вкъщи. Като чета през какви препятствия минавате, не мога да си представя ако на нас ни се случи как ще се справим Sad
Успех и на кандидатстващите! Догодина и аз ще се пека на същия огън.

# 329
Silent Smile, благодаря за включването !
По принцип да, проверка за пригодност е. Но пише и за някакъв онлайн тест/задача - различни според програмата. И тя се притесни да не би да я изпитват по икономика нещо, защото няма такава подготовка.
Интересно е Юнифай какво ще кажат.

Едната дъщеря я бяха карали да напише есе 300 (или 500 - не помня) думи как вижда един неин работен ден след 5 години, другата - какъв значим социален проблем в собствената си държава би разрешила и защо.
Да не ви подведа, но може би ще е нещо такова да видят осъзнава ли какво значи "международен бизнес". Пишете после, че ми стана л
бопитно.

Общи условия

Активация на акаунт