Без секс..полудявам психически вече

• 46 126
  • 869
  •   1
Отговори
# 705
Сигурно си одобрен, от мъжа ѝ Grinning
Да, да... Някой ще лежи на дивана, а ще му върша тежката работа.
Истината обаче е, че шанса да бъда одобрен от мъжа на Докито е в пъти по-голям от този на авторката на темата да си намери любовник.
Аз познавам жена, която беше в същото положение. Никакъв секс последните пет години. Никакви опити даже за интимност. Разведоха се, мъжът и се ожени наново, и съм сигурен, че с новата си жена секс има. Но познатата ми вече трета година след развода не допуска, че ще има друг мъж до себе си. Хем е свободна, не и трябва разрешение. Не знам дали е пречупила желанието си за интимност, но не я виждам изобщо с друг мъж някога. И авторката е нещо подобно. Има някаква дали емоционална, дали етична бариера която не и позволява да се види в сексуална връзка с друг мъж.

# 706
Помня как в предишната ми връзка месеци преди да се разделим секса спря.
Не веднъж съм заспивала разплакана без да знам защо вече не ме поглежда, като преди не сме спирали секса.
Това беше началото на краят.
Не мога да си представя да живея така. Ако авторката обаче няма къде да се прибере я съветвам да почне да заделя пари за жилище и да поиска развод.
Как ще живея цял живот без секс заради тъпият апартамент?
В никакъв случай не я съветвам да търси любовник, това може после да й изиграе лоша шега при развода.

# 707
  • Чужбина
За психическите заболявания други потребители извадиха и показаха стари публикации на авторката.

Оказа се, че мъжът е с нещо като депресия, а тя с ОКР.

Детео май също се нуждаели от психологична помощ.

Извинявам се, но при такава ситуация да се вкара и... любовник... сори, звучи ми патологично. И това е точно начин да се създаде следващата криминална хроника с вменяеми или невменяеми.

Аз пожелавам на двойката да се лекува, да намери добър психолог, който работи и със сексуалността. Това не е често в Бг, но могат да опитат. Смятам това за здравословен съвет.

# 708
Положението е повече от сериозно-защото според мен не само сексът липсва, а и други отношения и комуникация между мъж и жена.
Любовник няма да й оправи проблема.Той ще дава само секс.
Нов мъж й трябва!

# 709
В публикацията и от първата тема никъде не прочетох за психични проблеми. Май, това, май онова, Борис, стегни се! Май може да се окаже септември.

# 710
Ами то в тая ситуация и да нямаш психически проблеми като нищо можеш да си ги развиеш.
Знаете за онези експерименти, в които оставят маймуна сама в клетка без докосване и физически контакт с други маймуни и гледат кога маймуната ще започне да проявява симптоми на депресия.
Иначе и депресията и ОКР се лекуват в днешно време, има страшно много хора, с подобни диагнози, които работят, гледат си семейството и си пият лекарствата.

# 711
Много дълга тази тема - човек не може да прочете всичко...
Аз ако се поставя на мястото на мъжа: да речем опротивяла ми е вече жена ми (сексуално), но иначе се разбираме горе-долу, гледаме децата, въртим къщата... както се казва - тате носи, мама меси. И ако ми каже "абе аз ще си хвана един любовник, така че се обаждай предварително ако се прибираш някой ден по-рано, че да не ни завариш" - какво да кажа освен абе я върви най-добре направо да живееш при него.

# 712
  • София
А ти при други жени, които не са ти противни, ще ходиш ли, или ще караш на ръчна цял живот?

# 713
Че ако вече не ми става, и на ръчна даже няма да карам, ами ще си ходя на риба и да играя табла.
Ако ли ми става, но не от нея, а от други... то човек може да ходи ако реши, дискретно и без да натрива носа на партньора си. Малко ли хора така правят.

# 714
А начи викаш, по-добре да се лъжете, отколкото да се разберете човешки... Мхмм чудна логика Rolling Eyes

# 715
  • София
Вика, че за нея не може, за него може.

Като да развява алената буква от балкона, дискретно, разбира се.

# 716
А начи викаш, по-добре да се лъжете, отколкото да се разберете човешки... Мхмм чудна логика Rolling Eyes

Разбира се, че трябва да се разберат... ама за него явно проблем няма. Авторката има проблем.

# 717
Вика, че за нея не може, за него може.
Защо да не може - законът ли не го позволява, природата ли?
Човек може всичко да направи, стига да е готов да си понесе последствията.
Ако тя реши, хич няма и да пита мъжа си може ли, не може ли - но след като й е казал, че ако почне да спи с други мъже той няма да живее вече с нея, трябва да е готова да я изгони ако я хване.
За всеки важи същото.

# 718
За да не я гони, тя първо трябва да се изнесе с детето. За това се чудя на безмозъчните съвети за любовници, просто защото тя ще остане на улицата, а вероятно и без детето.

# 719
  • София
Че ако вече не ми става, и на ръчна даже няма да карам, ами ще си ходя на риба и да играя табла.
Ако ли ми става, но не от нея, а от други... то човек може да ходи ако реши, дискретно и без да натрива носа на партньора си. Малко ли хора така правят.

Тоест, ако не ти става, ще искаш и жената да е прецакана заедно с теб? Въпреки, че се грижи за теб, за дома, за детето ви? Ами ако на нея изведнъж й изчезне либидото, ще си солидарен ли? Ще си стоиш ли цял живот на сухо?

Иначе да, може да си намери, нали за това говорим. Щото оня не ще, ама и на друг не дава. За дискретното, не вярвам в спалнята да покани любовника, въпреки че мен лично отношението на мъжа ме отблъсква - егоист и наглец -  и не му съчувствам.

Ариел, въпросът за мен е принципен. Иначе разбира се, че най-добре да се изнесе и да си търси нормален мъж и връзка.

Общи условия

Активация на акаунт