Без секс..полудявам психически вече

• 44 936
  • 869
  •   1
Отговори
# 75
  • Столичанин ама не в повече :D
А, и ти просто си цитирал авторката.
Сори  тогава. Мислех, че пишеш нещо по собствено мнение.
Да по мое мнение е. Simple Smile
И как ще си получи секса, я кажи пинизите тука, гледам ги разбираш нещата.
Ами аз съм и казал. Wink
Благодаря на всички тук, че не препоръчаха на поредния неудачник да си пусне изследвания на щитовидната жлеза!
Аделина , имаш ли някакъв социален живот? В смисъл, има ли потенциално къде да срещнеш някого?
Да може и да има проблем с щитовидната жлеза и да може и това да влияе, ама не неудачник бил. Smile
То все мъжете неудачници, ама и все без тях не можете. Smiley

# 76
  • София
Секса е основата в една връзка между мъж и жена, всичко останало би трябвало да се гради около това, а не обратното. Тея съвети за раздели винаги са ме дразнели, щото на детето изобщо не му дреме, че някой си там е незадоволен/а, то си иска семейството.
Какво си казал?

Стой и мирвай, опитай в следващия живот?

# 77
  • Най-красивата страна
Или има здравословен проблем или има любовница.
Не е нормално здрав,прав мъж на 44г.да не иска да прави секс...

# 78
А ти искаш секс или секс с него? Първо си отговори на този въпрос. Аз ако не уважавам мъжа няма как да помисля за секс. А така описано от теб…звучи зле

# 79
  • SF
Ако й се прави секс с него, значи все още е заинтригувана от този човек и съвети да го напусне, не са подходящи.
Другият вариант е да се чувства отхвърлена, нежелана, необичана и това да е истинската причина, а не просто липсата на сношения.

# 80
Авторке, извинявай, ама как може да си помислиш да искаш секс с подобен индивид... Не ти помага изобщо, детето не възпитава,не му се занимава, съквартиранти били... Ужасен ужас . Бездушие някакво... Това живот ли е Rolling Eyes Ще видиш като се разделите как ще ти светне, ще ти олекне.. тежестта от намусената физиономия на съквартиранта, ще отпадне и ще.можеш да си живееш свободно.

# 81
А защо вместо да обясняваш от какво имаш нужда, не опиташ да изпратиш детето при баба и дядо и да го разцелувал като се прибере.
Ако и от  този любовен ентусиазъм не му трепне нищо, тук няма оправия.

# 82
  • SF
Абе те хората с какви индивиди правят секс, ти... Simple Smile
Вече е правила секс с него. Явно не е бил толкова неприемлив като вариант.

# 83
Секса е основата в една връзка между мъж и жена, всичко останало би трябвало да се гради около това, а не обратното. Тея съвети за раздели винаги са ме дразнели, щото на детето изобщо не му дреме, че някой си там е незадоволен/а, то си иска семейството.
Какво си казал?

Стой и мирвай, опитай в следващия живот?
Вземи да прочетеш поста ми преди този. Wink

# 84
  • София
Да му намери фетишите ли? Joy
Той сам си го е намерил - дивана.

# 85
Това с дивана ми хареса😄😄😄

# 86
Не е здравословен, нито друг проблем.  Не е някъв период или нещо временно, не е искал секс по начало, този човек просто няма такава потребност. Дори хептен да не го привлича, ако имаше дори някаква слаба сексуалност, пак щеше да се стига до секс, дори некачествен, ама поне веднъж месечно. Никви пинизи и номера няма да помогнат, положението е безнадеждно в този случай. Авторката трябва да си търси решения без този човек, под каква точно форма, сама да си решава

# 87
Ами да го чака там (на дивана)
И не е казано, че трябва да е навлечена като за ски.
Все бях виждала чудеса, но мъж да не иска секс!
Сигурна ли е авторката, че този въобще диша?

# 88
Да му намери фетишите ли? Joy
Той сам си го е намерил - дивана.
Еми тогава другата част от поста. Wink

# 89
  • SF
Тук някой, като не знае какво да отговори, праща хората да четат някакви постове. Като че ли са писани от Нобелови лауреати.

Общи условия

Активация на акаунт