Без секс..полудявам психически вече

• 44 920
  • 869
  •   1
Отговори
# 60
Като чета СО, най-малко 80% от мъжете са такива - непомагащи и непукисти. И какво ще те стопли, ако бг-мама82 и бг-мама91 имат същия вкъщи, но поне секс правят?
Ти повтори доста пъти как се сриваш психически, но в същото време отричаш абсолютно всички решения. Сори, но други варианти няма - или стискаш зъби, или любовник, или развод.
Ако целта е да оплюем мъжа, кажи си, някои сме много добри в това.

# 61
  • Далечният изток
Иска този проблем просто да изчезне.
Не, тоест, положението да остане същото, защото вече и на нея и е ясно, че няма да се промени, но да не го чувства като проблем. Това как да стане, как да се настрои физиката и психиката, как да стане асексуална, нямам идея.
Има хора, които са по-сексуални, сексът е важен за тях, каквато изглежда е авторката. Чудя се защо се е събрала с мъж, който не е със същото или сходно либидо?! И това е било ясно още в самото начало на връзката... Нито тя ще стане асексуална, нито мъжът ще захареса секса. В това отношение не виждам работещо решение.

# 62
  • София
Като ти мине съвестта и любовника ти забие токчетата в челното стъкло, ще го подкараш тоя живот и ще се оправиш.

Толкова пък да те е страх да си вземеш живота в ръце, че не знам…

# 63
  • SF
Ще ми е трудно финансово под наем, но не невъжможно.. Баба знае 2, знае и 200. По скоро ме плаши факта как ще се справя сама. Например като е болно детето...и други такива. И ме е страх, че живота ми няма да стане по розов. Детето трудно приема дори дребни промени, а такова нещо.. И момента с родителите, който споменах. Затова съм избрала да живея така, опитвайки да си внуша, че без секс не се умира и и има хора, с доста по- сериозни проблемми от липсата на секс. Обаче не се получава, сривам се психически. Никаква близост нямаме, просто съквартиранти. В къщи не помага, но с това съм свикнала. Детето гледа, извежда го сам, аз да свърша нещо. Иначе имаме много разногласия относно кое е правилно и кое не ( за детето). На него не му пука да кажем какво е яло, измило ли ди е зъбите, аз си блъскам главата

Ами... ти си майката! Ако това е картината, много ли ти се прави секс с този вял и незаинтересован човек? Какви секси качества те привличат в него?
И да имахте интимен живот, проблемите с по-трудното дете и с домашните задължения, си остават твои.
Щом мъжът ти вкъщи не помага и за всичко си отговорна ти, с какво ще се чувстваш по-натоварена, ако евентуално решите да се разделите? На практика за тебе няма да има чак такава промяна.
Защото е различно, ако всички задължения около един дом ги поемаше той, а след раздяла, да те чакат само тебе. Тогава би било голям стрес.

Сриваш се психически, защото се чувстваш унизена.
По-здравословно за психиката е да си сама и да не правиш секс с никого, отколкото да имаш партньор, който да те неглижира, да не те зачита като жена.

# 64
Ако сте в един град и детето е болно, бащата няма да помогне ли?

Наистина ли вярваш, че след развода бащите се изпаряват във въздуха и повече не съществуват като такива? Човекът го е грижа за детето, спокойно. Заради него в момента живее с теб, не заради теб, осъзнаваш ли това?

# 65
  • София
Ох, и аз бях така! Пълна бъзла! Не смеех нищо да променя, а целият свят се променяше около мен.

# 66
Тия неща се гледат предварително, секса като не става, няма смисъл една връзка да се развива, точно за да не се стигне до тази ситуация. Много пъти съм писал кво ми е отношението към изневярата, в такива случаи обаче мисля тва е единството решение да си запази семейството и психиката едновременно ( но и за двете не е гарантирано). Всеки мъж трвбва да знае, че като не си оре нивата, ще я отдадат под аренда. Един дискретрн любовник в същото положени ще свърши работа. А с бъдещия рогат няма много опции след като отхвърля всички предложения, той няма да я заиска каквото и да направи тя. Бих заложил на хомосексуашност като причина, но може и да е друго. Със сигурност не го привлича, тва е на 100% сигурно.

# 67

И да имахте интимен живот, проблемите с по-трудното дете и с домашните задължения, си остават твои.
Щом мъжът ти вкъщи не помага и за всичко си отговорна ти, с какво ще се чувстваш по-натоварена, ако евентуално решите да се разделите? На практика за тебе няма да има чак такава промяна.
Защото е различно, ако всички задължения около един дом ги поемаше той, а след раздяла, да те чакат само тебе. Тогава би било голям стрес.

Потвърждавам от опит, че е така. След раздялата с бившия, ами...аз не усетих никаква промяна и по-голяма тежест нито в битов план, нито в грижите и ангажиментите около децата (тийнейджъри).

# 68
  • София
С такъв как ищях има въобще - че той е ходещ контрацептив…

# 69
Разлика няма да има единствено ако и тя си има жилище и/или мъжът ù плаща разходите по квартирата. Битовите проблеми не приключват с кой пуснал прахосмукачката. Смисъл...очевидно е.

# 70
  • Столичанин ама не в повече :D
Разбира се, че е важен. Но ако това е единственото...

Джерами, пак не си разбрал. Прочети поне заглавието...
Да заглавието започва със "Без секс..." и и давам съвет как да получи секс. Wink
Секса е основата в една връзка между мъж и жена, всичко останало би трябвало да се гради около това, а не обратното.

Я питай баба си или дядо си. Или хора на възрастта на родителите ти.
Няма нужда да питам който и да било, авторката ясно е написала, че има нужда от секс, и за нея той е важния, щот и аз познавам съквартиранти и знам за скандали, които са такива именно поради липсата на достатъчно секс. Ама то сигурно зодията му е виновна за неискането на секс. Smile

# 71
  • SF
А, и ти просто си цитирал авторката.
Сори  тогава. Мислех, че пишеш нещо по собствено мнение.

# 72
  • София
И как ще си получи секса, я кажи пинизите тука, гледам ги разбираш нещата.

# 73
Благодаря на всички тук, че не препоръчаха на поредния неудачник да си пусне изследвания на щитовидната жлеза!
Аделина , имаш ли някакъв социален живот? В смисъл, има ли потенциално къде да срещнеш някого?

# 74
  • София
В продължение на години се заблуждавах, че в името на семейството може да търпя мижав секс / 2 пъти в месеца по 2 минути/.
Като онова за сварената жаба, даже бях повярвала че това е нормално семейство. Ами не, не беше!
Даже ми беше внушил, че аз съм виновна.
Мани, мани.

Общи условия

Активация на акаунт