Без секс..полудявам психически вече

• 44 916
  • 869
  •   1
Отговори
# 45
Родителите могат да понесат повече отколкото си мислиш.
Сама се вкарваш в капана, че и се разболяваш.
Разболяваш и детето си.
Това е твоят живот, ако няма да променяш нищо, защо питаш изобщо?
Очевидно повече секс няма да се получи.
Получава се стрес, болести, детето ходи по психиатри, вкъщи атмосферата е отровна.
И ти избираш да си част от това.
Какво очакваш да ти напишат, хората тук?
Удебеленото е точният въпрос.

Имам близка приятелка в ситуацията на авторката.
Според мен е важно да се има предвид, че и в самото начало сексът е бил рядко (както и при нея). За мен, тези мъже имат хормонални проблеми. Само дето от гордост или глупост, отказват да вземат мерки.

Скрит текст:
Тя също остана в къщата, заради обществено мнение, болни родители и т.н., но заяви на мъжа си, че повече ангажименти към него няма, и си хвана любовник. Не е идеално, но е по-поносимо. Споделя тръпки и вълнения като тийнейджърка  Satisfied

# 46
Е, ама той също може да има някакво мнение по въпроса, все пак не е мебел вкъщи. Wink

# 47
  • София
То според мен нейният мъж се опитва да си я изгони. Секс не му се прави, ама ще й покаже вратата, ако прави с друг. Всичко сочи, че не я ще, но не иска да поеме отговорността той да я разкара, а се опитва да принуди нея да докара нещата до край.

# 48
  • София
Въобще имате ли някакъв физически контакт с мъжа ти?
И между другото, жена която не е правила секс си личи отдалеч. Смръщена, в лошо настроение. Обикновено пренасят енергията си на детето, амбицират се яко и започват да викат по него, за "негово добро".

# 49
Така мисля и аз, Лъвица. Или се колебае заради детето, инак досега да го е направил.

# 50
  • Далечният изток
Освен, че не е мъж, ако не е и баща, в смисъл да се занимава с детето, щото ми се струва, че и тези отговорности е оставил на нея, за какво ѝ е въобще?! За покрив над главата само?!

# 51
  • SF
Сексът не е само задоволяване на физически потребности. По-обидното в случая е липсата на внимание, на обожание, на нежност, на интимни моменти между двамата - да си споделят нещо, да си потърсят съвет, да се хванат за ръка в моменти на колебание.
Той не е мебел, но усещането й е, че е мебел. И той се чувства като мебел и това го обижда.
Може нивата на тестостерон да са много ниски. Може би винаги са били.
Аз си знам едно да питам - има ли нещо водолейско в този човек?

Ако нивата на търпимост са изчерпани, ще се намери решение и с родители, и с деца. Ако обидата от липса на отношение не е чак толкова огромна, може и още да поживеят заедно. Но според мен причината не е само липсата на сношения, а всичко, което съпътства един нормален уютен семеен живот.

# 52
  • Столичанин ама не в повече :D
Секса е основата в една връзка между мъж и жена, всичко останало би трябвало да се гради около това, а не обратното. Тея съвети за раздели винаги са ме дразнели, щото на детето изобщо не му дреме, че някой си там е незадоволен/а, то си иска семейството.

# 53
Покривът си е важен. Не знам за кой град става дума, но няколкостотин лева за непретенциозна гарсониерка не мърдат, независимо от града.
Да не влизаме в хипотези какво иска детето.

# 54
  • Далечният изток
Разбира се, че е важен. Но ако това е единственото...

Джерами, пак не си разбрал. Прочети поне заглавието...

# 55
Може да няма пари за живот с дете под наем.

# 56
  • Далечният изток
Авторката вече отговори.

# 57
Именно, даже два пъти писа по въпроса - единия път щяло да е трудно финансово, втория път щяла все пак да се справи, ама то... Затова го споменавам. 300+ само за покрива, и то ако е мизерно мястото и не е в София, са си цифра. След това почваш ток, вода, ТЕЦ, входна такса. Нужда от обзавеждане, поправки, текстил, посуда и прибори. И т.н. На 39 и с 5годишно, вероятно е живяла под наем и знае, че не е точно като да кажеш майната му (или майната ти на мъжа) и да излезеш гордо с чантичката.

# 58
  • SF
Секса е основата в една връзка между мъж и жена, всичко останало би трябвало да се гради около това, а не обратното.

Я питай баба си или дядо си. Или хора на възрастта на родителите ти.

# 59
  • София
Ще ми е трудно финансово под наем, но не невъжможно.. Баба знае 2, знае и 200. По скоро ме плаши факта как ще се справя сама. Например като е болно детето...и други такива. И ме е страх, че живота ми няма да стане по розов. Детето трудно приема дори дребни промени, а такова нещо.. И момента с родителите, който споменах. Затова съм избрала да живея така, опитвайки да си внуша, че без секс не се умира и и има хора, с доста по- сериозни проблемми от липсата на секс. Обаче не се получава, сривам се психически. Никаква близост нямаме, просто съквартиранти. В къщи не помага, но с това съм свикнала. Детето гледа, извежда го сам, аз да свърша нещо. Иначе имаме много разногласия относно кое е правилно и кое не ( за детето). На него не му пука да кажем какво е яло, измило ли ди е зъбите, аз си блъскам главата

Общи условия

Активация на акаунт