Без секс..полудявам психически вече

• 44 930
  • 869
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ама, разбира се! Колко му е да внушиш на една жена, която друго не знае, че един път месечно 3 минути стигат. Идеал стандарт.

Между другото, аз самата се бях вързала на тая схема и затова съчувствам на авторката.
Обаче животът и Господ много обичат да си правят майтапи като те поставят в много цветни ситуации! Много малко хора живеят на самотен остров, аха.

# 811
  • Далечният изток
Най-добре е жените да са безмозъчни. Също да не могат да четат. Начи тая демокрация, свободно пътуване, интернет съвсем им отвориха очите и развалиха жените, тц тц тц...

# 812
  • София
Даже по едно време бях твърдо убедена, че продължителния секс е кофти. Леле!

# 813
Ами аз познавам и двете крайности ,но какъвто сме си го избрали такъв ще си го търпим 🤷‍♀️

# 814
  • Далечният изток
Или пък за оргазъм само да си чела, щото единственият не знае как да ти го достави...

Ами аз познавам и двете крайности ,но какъвто сме си го избрали такъв ще си го търпим 🤷‍♀️
Моля?! Що?! Щото няма други ли?

# 815
  • София
Различни видове оргазми! Лигавщини!

# 816
Тихо ся, че Борис ще дойде, да ви обясни, че жената не трябва да изпитва такива долни страсти. Какъв оргазъм, какво удоволствие?

# 817
  • над кукувичето гнездо
А защо точно е нужно да го търпим?

# 818
  • Далечният изток
Различни видове оргазми! Лигавщини!
Ама то различни ли има, хм... Да каже жената на Борис.

# 819
Много съм я разглезил моята, наскоро ми вика липсата на секс я изнервяла. Липсата беше от 2 дни Simple Smile

# 820
Еми сега ако мъжа ти трае 3 минути какво можеш да направиш по въпроса ,освен да повтаряте 2-3рунд друга опция не виждам ,същото е и ако бавно свършва пък ти искаш бързо ,ами ще търпиш какво може да се направи в случая ?
А защо точно е нужно да го търпим?

# 821
  • София
Може да наблегне на предварителна игра, може да те свърши с уста, може да изпробва някакви методи за задържане, може да те повтаря, може да се включат играчки. Опции има. И ако все пак не те удовлетворява... преценяваш заслужава ли се да се мъчиш, или по-добре всеки да си търси партньор, с когото взаимно да се чувстват добре.

# 822
  • над кукувичето гнездо
Еми сега ако мъжа ти трае 3 минути какво можеш да направиш по въпроса ,освен да повтаряте 2-3рунд друга опция не виждам ,същото е и ако бавно свършва пък ти искаш бързо ,ами ще търпиш какво може да се направи в случая ?
Ами първо ще се замисля дали да ми стане мъж. Ако все пак стане, ще се тренира. При достатъчно желание от двете страни, ще се намери и начин.

# 823
  • Далечният изток

Щом не те удовлетворява всичко това, а се налага да "търпиш", може би трябва да се замислиш дали правиш секс с правилния мъж... Принципно го казвам, може и ти хипотетично да пишеш, и твоят случай да не е такъв.

# 824
  • София
Както всяко друго нещо във здравето, така и това подлежи на промяна. Има специалисти, добавки... Ако има желание, има и начин.
Впрочем, това важи и за мъжа на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт