Без секс..полудявам психически вече

• 45 660
  • 869
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, а всъщност едно голямо нищо.

Rf22 е прав, не будете мъртвеца.
Авторката, като една душа кристал си мисли, че нещата ще се оправят някак, докат тя си ходи неоправена.
Има някакви идеализирани чувства и мисли все още и просто трябва да изчака да ѝ минат.

# 91
Аз продължавам да не разбирам как искаш секс с някакъв, който е абониран за дивана и абдикирал от семейството си Thinking за какво ти е такъв, за какво ?! Ти и сега си сама и се оправяш сама. Без него разликата ще е точно НУЛА. Бих яла филии със сол, ама не и да търпя подобен човекоподобен. Знаеш ли защо? Защото знам, че заслужавам повече. И ти го заслужаваш. Айде сега, бърши сълзите и продължавай напред в свобода. А свободата сами си я творим.

# 92
Има голяма връзка между нежеланието за секс и непомагането с нищо на жената до теб.

# 93
Аз продължавам да не разбирам как искаш секс с някакъв, който е абониран за дивана и абдикирал от семейството си Thinking за какво ти е такъв, за какво ?!

Аз не мисля, че авторката много го желае този.
Проблемът е в друго - представете си да живеете с мъж и месеци/години наред, той да не ви вижда като жена. Да не проявява ама никакъв интерес към вас - нито за прегръдка, нито за целувка, нито за секс. Без значение от новото еротично бельо или че сте си сложили силиконови цици или там перо на...шапката.
Много смазващо действа на психиката и самочувствието. Моята близка стигна до там да ме пита дали мирише, дали е отблъскаща и т.н., а даже и до психолог в последствие.
Не че е умряла точно този да чука. Просто неговото отношение я е накарало да се чувства незабележима и смазана, и затова иска него да привлече. Един вид, да си докаже, че може да направи нещо, така че да я пожелае.

# 94
Витаминче, права си! Психологическият момент е точно този!
Но тя трябва да осъзнае,че проблемът не е в нея!
Всичко друго е загуба на време!
Като говорите, как можел да не се къпе всеки ден и т.н. веднага ми изникват в съзнанието хора, които за мен са видимо ъъъъ… “мундари” , имат си половинки и любовници😄😄😄
Та, за всеки влак си има пътници! Че и по двама!😄

# 95
  • SF
Аз не мисля, че авторката много го желае този.
Проблемът е в друго - представете си да живеете с мъж и месеци/години наред, той да не ви вижда като жена. Да не проявява ама никакъв интерес към вас - нито за прегръдка, нито за целувка, нито за секс. Без значение от новото еротично бельо или че сте си сложили силиконови цици или там перо на...шапката.
Много смазващо действа на психиката и самочувствието. Моята близка стигна до там да ме пита дали мирише, дали е отблъскаща и т.н., а даже и до психолог в последствие.
Не че е умряла точно този да чука. Просто неговото отношение я е накарало да се чувства незабележима и смазана, и затова иска него да привлече. Един вид, да си докаже, че може да направи нещо, така че да я пожелае.

Е, да, това е! Точно това имах и аз предвид.
Може да има и още по-неприятно продължение. Не само да си купи ново бельо, вино и свещи и да чака онзи да се присети, а да му каже в прав текст, че го обича и желае и той да й отвърне с "уморен съм, писна ми с твоя секс."

# 96
Ама чЕки малко. Това е супер лесно за валидация. Само трябва да изелезе някъде с тясна рокля и веднага ще разбере, че проблема не е в нейната ужасност, а в на тоя на дивана нещо му има и са му разместени чакрите. Като я поиска някой любовник и бързо ще се усети.

# 97
Предложението авторката да била изпратела детето при баба му и после да се хвърли върху главния герой направо от вратата просто ме потресе.

# 98
Разбира се, че ще е в депресия, след като е само в ролята на майка и домакиня. Като жена, тя не съществува. Нито вкъщи получава това, от което има нужда, нито пък е свободна, за да получи от друг това, което търси.

Авторке, тук няма много решения. Или приемаш да бъдеш половин човек и се поболяваш, или ако толкова държиш да продължаваш да живееш с мъжа си, намери си любовник и си живей твоя живот. Той отдавна си живее неговият, но ти отказваш да го видиш.

# 99
Този тип е асексуален, темерут и мързелив. На него му е добре, стига да си намери подобна. А и да не стане, пак ще му е добре. Само тогава трябва да се разшета сам в къщи.
Какво желание трябва да имаш към такъв, недоумявам. Просто те е повлякла инерцията и не си представяш живота другояче.

# 100
Това за любовника може да й изиграе лоша шега. Напълно е възможно мъжът й да я усети, да агресира и да я пребие (дори може и убие), ако се случи достатъчно луд. Грешка е да мислите някой непознат за толкова безобиден, че да няма никаква пречка жена му да си ходи по любовници без опасения. Може и да стане, но може и да я четем в криминалната хроника някой ден. И цялата работа, защото ако се разделят нормално, няма да има с кой да си дели наема.

# 101
Всичко е за пари както винаги. Ще трябва сериозно да се свие финансово ако е на квартира. Съветите са ви безсмислени по тази причина. Колко важен е сексът и че не е вината в нея. Е и? Няма да го напусне.

# 102
Ми то тогава и темата се обезмисля

# 103
И къв е извода, драги зрители.. финансовата независимост, те прави свободен да си щастлив.
Това имам чувството,във всяка тема го пиша.

# 104
Или правилния избор на партньор в живота. Демек да си отваряш очите когато е време, не да се самозаблуждаваш че тва или онова са маловажни неща, че той/тя ще се промени, че любовта ще победи, че едно дете ще ни оправи връзката. И да, накрая като лъсне грозната реалност, остава наистина само финансовата независимост като последен изход.

Общи условия

Активация на акаунт