Без секс..полудявам психически вече

• 46 127
  • 869
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хистерията се лекува знаем как, пък кой с мозък, кой без - не се наемам на такива заключения.

# 721
Тоест, ако не ти става, ще искаш и жената да е прецакана заедно с теб? Въпреки, че се грижи за теб, за дома, за детето ви? Ами ако на нея изведнъж й изчезне либидото, ще си солидарен ли? Ще си стоиш ли цял живот на сухо?
Бе то ако вземе да не става, първо трябва човек да разбере по принцип ли не става или само с въпросната жена - докато не пробваш няма как да си сигурен.
Но ако наистина е тъй, смятам въпрос на уважение е да не ми води любовници в къщи да ми се търкалят в леглото и да ми пият от уискито. Или пък да ми каже - ти сега изпери и наготви, че аз тази вечер съм заета да ходя у любовника.
Инак ако ходи и прави каквото ще без да разбирам и да ме занимава - нейна си работа.

# 722
  • София
А, дали става или не не трябва секс дори, айде сега Wink Иначе ето това мъдрим ние - редно ли е единият партньор да налага на другия безсексие. За мен не е редно. Трябва да седнат и да се разберат. Това, което той прави е унизително и неуважително. Не иска да сложи картите на масата, не иска да й каже причина, не иска да обсъдят нещата и да се разберат. Знае, че я лишава от нещо важно, но нито е готов да направи изброените, нито иска да я освободи от отговорност към него. Недостойно поведение. А жената се грижи за семейството, че и пари изкарва, не е някаква готованка.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 13:46 от Лъвица

# 723
Те мъжете често са така - моето си е мое, чуждото е общо...

# 724
ако човек има проблем с либидото и се грижи за партньора си, ще се опита да промени това.Има си специалисти по въпросите

Ако просто стане “На мен не ми се иска, значи няма нищо да правим” е егоистично.
Такъв егоист заслужава да го напуснат.

Обаче ако има намесено и дете става сложно, да се разделиш заради секс звучи някак не достатъчно за раздяла в такъв случай… не знам аз какво щях да направя.

# 725
Разговори са нужни, не всеки да прави каквото си поиска.

# 726
Абе лъже си я най мазно като и казва трябва да правим секс и така до следващата година. От там нататък след като той я лъже ( вместо да и каже не ме привличаш, не ме кефиш, гей съм или квото е) не виждам причина тя да е откровена с него. Да се мушка с който намери, лошото е че може да се влюби и от там става доста сложно. И тая работа не е за всеки.
По въпроса със самолета, като не излита най логично е да се смени пилотиращата.

# 727
Тя е разговаряла с него, обещавал й за в бъдеще време някога.., и дотам. Съответно нищо не се променя, и на нея й е писнало да се моли за внимание. Тя не го е карала насила да се жени за нея. А през това време влизал всеки ден в профила на бившата си /така пише в старата тема/.

# 728
Бе не е толкоз сложно и дълбоко, колкото се изкарва. ЧАк психолози дъра-бъра. Мързи го, та го боли и гледа да хитрее. Първичен и от лошия тип егоизъм – на него да му е добре на дупето.

# 729
  • София
Разговори са нужни, не всеки да прави каквото си поиска.

Да, ама разговорите не дават резултат години вече, а той си прави каквото той си иска (в случая, не иска).

# 730
Добре, де, вие представяте ли си го тоя разговор
- много ми се такова
- добре, догодина ще го направим
.... Wtf
То и с умствени дефицити да е мъжа, пак ще се освести, че друг ще го замести.

На мене ми се струва, че той си има любовница и хич не му пука за жена му и нейните желания. Ако седи, седи, ако си тръгне, тръгне. Все му е през...

# 731
  • София
Грам не му пука за нейните желания и нужди, с или без любовница. На него нищо не му липсва, нея кучета я яли (само не мъже).

# 732
Сигурно си мисли, че в кърпичка му е вързана - готви, пере, чисти/иначе ще трябва да плаща за това/, пари носи колкото него, от друг град е и имат общо дете - ще стои и ще търпи...

# 733
И дотук прогнозата му е вярна...

# 734
Или любовник ( за него)

Общи условия

Активация на акаунт