Без секс..полудявам психически вече

• 44 928
  • 869
  •   1
Отговори
# 825
Както всяко друго нещо във здравето, така и това подлежи на промяна. Има специалисти, добавки...

И това всичко, защо да си го причиняваш?
Като не си пасвате изначално, колкото и да се мъчите, не става.
То, като си взимаш мъж, това също е много важно условие за бъдещата ви връзка.
Иначе без оргазми.....мъкааа

# 826
  • София
Ами примерно, може и да не е било така отначало.

# 827
Ами примерно, може и да не е било така отначало.
С това мога да се съглася, но в случая и авторката сподели, че и преди този мъж рядко е правил и имал желание.

# 828
  • Чужбина
На това му се вика утопия. Няма такъв идеален свят, освен в книжките, които чете Борис. А там е художествена измислица, не реалността. Ама я как някои хора от там съдят за миналото, че и за настоящето.
Жена му му носела пантофите... Ми ти като куче я третираш тая жена, Борисе, ужас Anguished

https://youtu.be/1PHqIndDyTI?t=361

Аз ли съм или голяма част от нашенци?...

# 829
между другото, да се изкажа по въпроса, че жената като не е имала много за сравнение, ще си мисли, че мъжа е велик и каквото и да прави ще я устройва.

На мен първия ми партньор беше доста късно, 25, беше по-голям от мен с 10 години.

Той беше уж много обигран но толкова не ми харесваше с него, че по едно време си мислех, че съм асексуална.
То тялото си разбира добре ли е или не.

Най-хубаво е ако мъжа наистина се старае и интересува, дали на жената й е приятно, не да е заучил 20 стъпки и да ги кара като по сценарий

# 830
  • Далечният изток
А, объркала съм се малко, не книжките, а филмите.

# 831
  • София
Няма значение какво е било в книги, филми или едно време. Голяма част е било наложено от трудните времена и не е било нито здравословно, нито хубаво. Сега вървим в посока повече грижа за живота, физическото и психично здраве, благоденствието и удовлетворението на човека, и това вече включва и жената.

# 832
  • над кукувичето гнездо
... Сега вървим в посока повече грижа за живота, физическото и психично здраве, благоденствието и удовлетворението на човека, и това вече включва и жената.
Ама как така?!?! Не е редно, да знаеш! Laughing

# 833
  • Далечният изток
За жената грижата включва - като му донесе пантофите, да я погали по главата и да ѝ каже "браво". За благодарност тя може да изплези език и да завърти опашка.

# 834
За жената грижата включва - като му донесе пантофите, да я погали по главата и да ѝ каже "браво". За благодарност тя може да изплези език и да завърти опашка.

И да се радва, че не са й набили един шут в задника.

# 835
Има жени, които носят чехлите и поднасят ракия със салата. Но преди това мъжете са направили нещо за да си го заслужат. Или така са тренирани по някакъв начин.
Интересното при мен е, че жената ми не го е правила, но тъщата редовно "Ето ти чехлите... Ще хапнеш ли сега или да изчакам малко, нещо кафе ако искаш...".

# 836
  • София
Аз съм тренирана да съм "проклетия" - т.е. да си искам каквото ми се полага и да не се примирявам с неща, които не ме устройват.
Ако ми е приятно, правя кафе сутрин и наливам питие вечер.

# 837
Ами ако е от по-старото поколение, някъде така са обичаите... аз имам един приятел, като съм му ходил на гости у къщата на техните, из Смолянския край - майка му стои диван-чапраз докато баща му сяда, яде, пие с гостите, тя шета.
Сигурно с нещо е компенсирал човека, например мъжка работа в къщи да не й дава тя пък да пипне.

# 838
Има такива порядки някъде до 1970 г., където човешки крак не е стъпвал.

# 839
  • Чужбина
Филмът, който показвам с линк, е от 1986, а нашето общество само се е влошило от тогава.

Съжалявам, но някакви надути псевдо-позитивистки призиви за благоденствие - те на истина останаха в безвъзвратното минало.

Разбира се, че това, което се показва във филма, е доста масово.

Някои колеги питат с какво мъжът си го е заслужил - да, с бачкането си, с даването на сигурност и предвидимост, вкл. финансова, със старанието си да се показва като работлив мъж. И, да, не може да се отрече, не "пренебрегва" жената, "обръща й внимание" средно около 2 пъти седмично, когато той е на кеф и му се иска. При такива мъже няма 6-5, не питат много и не се замислят дали жената я боли главата или друго. Просто си вършат работата, затова и така се получава...

Общи условия

Активация на акаунт