Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Оф, супер мега-гига-турбо лимирано… 100% ще направят countdown за пускането на сайта и когато мигът настъпи… сайтът ще блокира 😂😂😂

Сега се сещам, че наскоро Деа се пенеше, че е почти готова с кутията си с вечерна рутина за Кибрит. Това вече е нещо, което със сигурност ще пропусна!

# 106
Ако Кибрит четат тук, след целия този хайп по Орфеус,  според мен цената ще е доста по-висока от обичайната на специалните кутии. Имаше преди време въпрос тук в темата има ли реално някой ползвал техен продукт и май никой не се включи. Та, мисълта ми е, дали наистина някой знае от първо лице, че продуктите са хубави или пак сме увлечени в някакви маркетингови стратегии?

# 107
  • София
Аз писах. Пробвала съм тонера. Много ми хареса! Ако не беше толкова малко количество (50мл) за толкова много пари ($42), това щеше да ми е основният тонер. Когато го пробвах, имаше някаква зверска промоция + комбинация от код за първа поръчка. Записала съм се да дебна за промоции. Скъпи са ми иначе 😔. Бих пробвала кутията на Кибрит, но едва ли ще се доредя. Вероятно и цената ще е над психологическата ми граница. Малко съм разочарована, първо от безкрайното чакане да заима, сега пък само 200 броя, а още чакаме и цената да видим. ☹️

Редактирам- пропуснах да опиша тонера: доволно хидратира, не е от лигавите, които са като тонер-есенция, има лек аромат на рози, икономичен е, кожата ми много го хареса. Някой ден, надявам се, ще пробвам и друг техен продукт.

# 108
Днес попаднах на реклама за абонаментна кутия за цветя. Не съм поръчвала още, не мога да споделя мнение за сега. Но пък ми изглежда изключително свежа идея, затова споделям.
Мисля да поръчам за проба. Ще споделя после, ако има заинтересовани.

https://www.buketvkolet.bg/

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Birchbox ги има в Щатите.Мисля,че са $15/кутия.Преди много време бях абонирана за тях.

Как така 200 броя? Дано се вредя,защото съм в много различен часови пояс и докато ги обявят и аз видя,ще са вече изкупени.Според мен са 3 броя продукти + несесер. Цената ще е минимум 100 лв,да не кажа и двойна(мои догатки).

# 110
  • Видин
Освен варианта ако видя да поръчам и после да препращам 🤨 ако случайно видя, де. Защото гаранция мен не ме изкушава...

# 111
Като марки звучи добре ...

# 112
Нещо не се справиха с тази Орфеус кутия. Говори се за нея от месеци, накрая се оказва, че ще са само 200 броя, вероятно и цената й ще е дооста по-висока от стандартната за специална кутия...
Ето така се трупа фрустрация и разочарование в клиентите - чакаш с месеци, накрая или не можеш да се докопаш, или не можеш да си я позволиш.

# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
O,aбсолютно си права.
Специално за Орфиъс помня,че още в началото на август ги обявиха и тъй като имах човек в България,който ще идва при мен, си викам - А,до края на септември има мноого време и ще си взема и аз кутия.
Ето,средата на ноември още сме на никъде.И за капак, 200 бройки.

Очаквам и празничните лимитки,може пък да ми хареса нещо.
Тази зелената кутия на Кибрит от поста на Галина е лимитираната или декемврийска,текуща кутия? Бъркам се вече.

# 114
Това ще е Коледната им кутия. Според постовете им, изглежда, че ще има и нормална кутия за Декември.

# 115
Тази зелената ще е лимитирана коледна, ще я пуснат в началото на декември.
Аз си мисля, че в нея ще има продукт на Орфеус.

# 116
Коледната е уау !!! Тези брандове ме зашеметиха – мечта са ми до един .  Няма да ми е драма ако изтърва Орфеус, ще взема няколко от тази . И дизайнът е страхотен, изобщо висока класа са си Кибрит.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 19:53 от MilaNina

# 117
По-важно е какви са продуктите в кутията, дизайнът на опаковката... не толкова.

# 118
Ladybox са пуснали коледни кутии за него и нея.

# 119
Предпочитам опаковката да е обикновено кашонче без цветен печат. Нямам необходимост от това излишно оскъпяване. За мен моментът на еуфория настъпва с отварянето.

Общи условия

Активация на акаунт