Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 921
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Бяхме обсъждали тези калъфи няколко теми по-назад. Накратко, не са за препоръчване, ако си спомням правилно една дама потвърди след като беше поръчала, че са от синтетичен сатен.

# 91
Аз щях да поръчам и се обадих, за да ги попитам. Казаха, че е синтетичен сатен, изкуствена материя. Не препоръчвам.

# 92
🎄 Една от най-специалните и дългоочаквани кутии е почти тук и носи несравним коледен дух. 🍪✨

🎁 Good Box Christmas Edition е любимо издание на много от вас и сме сигурни, че и тази година ще ти помогнем в избора на коледен подарък! 🦌

🌟 В кутията се крият неустоими изненади и много #коледни #аромати, а съвсем скоро ще ти ги разкрием. 🎄

#goodbox #christmasedition #cantwait #christmasgift #alliwantforchristmas #comingsoon #🎄

# 93
  • Варна
Ясно благодаря значи ще си търся пак мацката от фейса Heart

# 94
  • Видин
Коя е мацката от фейса 😁

# 95
Здравейте момичета!

Нямах напоследък много време да следя форума и сега докато ви изчета! Влязох защото се изприщих да чакам за новини за кутията на Кибрит с Орфеус и вече започнах да си мисля, че съм изтървала всякакви новости за нея и е минала и заминала. През това време абсолютно никоя друга кутия не ми грабва окото и аз като една от съфорумките тук вече започвам да изпитвам withdrawal симптомите след като си свърших някои продукти от кутията на Dr. Derm. Май ще изчакам да ги пуснат в разпродажба за Черен Петък и ще се запася. Когато мога си купувам някои от продуктите, които са ми харесали, а тези бяха невероятни.

За съжаление ми прави впечатление, че всичко живо си вдига цените и кутиите май се чудят вече какво да сложат - гъбки за баня и 1000 глупости + декоративна козметика и изкуствено надути по цени продукти, които според мен нямат реална стойност. Предполагам и на тях не им е лесно да измислят всеки месец, ама.. Казвайки това следя от много години (сигурно 10) и една от първите subscription boxes ever, от които съм си поръчвала в чужбина - Birchbox и май са фалирали - много тъпо ми стана, защото техния инстаграм беше такъв, който винаги съм следяла с интерес. Даже Brave New Hair май са влизали в тази кутия и ми направи много голямо впечатление, но уви..

https://www.instagram.com/p/CkrOcSFvogh/

# 96
Чакам още подробности за коледната кутия на Гууд Бокс. Иначе съм поръчала от бях текущата месечна, но доставките започват идната седмица.
По подсказките идния Кибрит ми звучи ок, така или иначе съм на абонамент при тях. Кутията с Орфеус вероятно ще е я взема някой ден, когато я обявят 😃

# 97
Кибрит започна презентацията на Миланеси най-после!

# 98
Аз честно казано не съм очарована от дотук получените продукти, та за мен едва ли си струва такава кутия. Все пак ми е интересно какво ще има

# 99
  • София
И аз бих пропуснала, ако това ще е звездата в кутията

# 100
Обявен ли е продукт?

# 101
Миланези не са и моята марка.

# 102
  • София
Обявен ли е продукт?
Не е , но до тук от нищо тяхно не съм очарована. Всички ги подарих и не мисля да се пълня с неща които да подарявам след това.

# 103
Ще има само 200 кутии!

# 104
Yay! Само 200. Дано да успея да се вредя защото напоследък ми е динамично.. Чудно каква ли ще е цената за три продукта + аксесоар.

П.С. Кибрита май яко четат тук Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт