Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Хм..и аз снощи се замислих над това и погледнах на опаковката дали пише.
Защото имам още неизразходвана напълно козметика и исках да си преценя дали мога да изчакам с новите, но срок не видях. Това, което ми прави впечатление, че няма картонени опаковки в целофан. Обикновено на тях ги пише тези неща.
И понеже нали съм си малко мнителна, реших, че е доста вероятно тези тънки цени да са точно заради изтичащ срок на годност на продуктите.

Аз винаги проверявам срока на годност, но до сега никога не съм намирала нещо с кратък такъв в кутиите. Даже на доста от нещата се радвам когато видя 25та година например 😅Пробвам и аз в сайтовете за проверка, но уви повечето брандове ги няма.

# 76
А как става проверката в тези сайтове?

# 77
На мен също ми направи впечатление, че този път нито един продукт няма картонена опаковка. Реално за мен е боклук, който изхвърлям веднага след отварянето на продуктите и вероятна е начин да свалят от цената на производител. Въпреки това беше замислящо.

# 78
Или пък да пестят място в кутията. Защото често картонените опаковки са доста по-обемисти. Тези, които поръчват редовно или от повече кутии, нека кажат такава ли е практиката или да гледаме на това като на изключение.

# 79
Чак днес успях да си взема Кибритчето.
Обаче шампоанът се е разтекъл. Жалко за красивата кутия.
Редактирам се,за да споделя,че от Кибрит отговориха бързо и подходиха много адекватно.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:28 от mamaivy

# 80
Здравейте,

Освен книгата на Charly има ли друга книжна кутия, която е хубава и си струва?

И някой от вас дали е получила ноемврийската кутия на Charly? Каква е книгата вътре?

# 81
  • Видин
Чарли пристига утре. Не знам каква е книгата.

# 82
Взех си днес кутията с вино. Хубава идея, лошо изпълнение. Ще им дам обратна връзка и дано бързо си оправят нещата. При мен даже липсваше обещаната анотация. Дано е от вълнение, защото е първа кутия. Те всъщност още не били  отворили официално. Надявам се само при мен да са така неподготвени, защото вече ме гризе съвестта, че писах тук. Това взех. Кутия от тънък картон, без нищо вътре освен снимания лист. В който дори има описана доставка, която уж нямаше. Другите кутии са ме разглезили 😃 Иначе виното изглежда добре.

# 83
Здравейте,

Освен книгата на Charly има ли друга книжна кутия, която е хубава и си струва?

И някой от вас дали е получила ноемврийската кутия на Charly? Каква е книгата вътре?

OtterCrate е книжна кутия. Не съм я поръчвала, но ме изкушава. Доколкото знам изпращат книга, издадена наскоро с потенциал за бестселър и книжни аксесоари. Разгледай страницата във фейсбук и прецени дали е това, което търсиш.

# 84
И аз чакам коледните мисля,че първи ББ ще пуснат/загатнат 🤔

# 85
Някой чувал ли е за glossybox?

# 86
  • София
Книжната на Чарли:

Скрит текст:

Книгата, стикер, магнит, колие, сладичко

Нямам търпение да почна книгата.

# 87
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Някой чувал ли е за glossybox?

да, обсъжда се в темата за чуждите кутии
https://www.bg-mamma.com/?topic=1464626.60

# 88
  • Варна
Някой ома ли мнение за тия? Трябват ми нови калъфки,че моите се разпадат вече. На 3-4 години са сигурно Flushed. Скрънчита не нося обаче защо пък да не се пробва баба Grinning https://bgbox.shop/bgboxsatin.html

# 89
Някой ома ли мнение за тия? Трябват ми нови калъфки,че моите се разпадат вече. На 3-4 години са сигурно Flushed. Скрънчита не нося обаче защо пък да не се пробва баба Grinning https://bgbox.shop/bgboxsatin.html

На мен ми прави лошо впечатление, че не пише състава на плата. Сатен... но какъв? Памучен, копринен, синтетичен... И аз от известно време обмислям да сменя калъфките със сатенени, но по това, което четох, си струва, ако са от копринен сатен. Уж точно той има най-много ползи за косата и кожата.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 19:15 от BerryBoo

Общи условия

Активация на акаунт