Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
На мен Гууд бокс ми прилича на миналогодишната. Харесват ми продуктите на Еолиа и кремът за ръце. Серумът за лице не знам какъв е. Може би бих си разделила с някой една кутия, но цяла само за мен едва ли ще взема. Имате ли предположения за Кибрит? Какви ли ще се продуктите на Миланеси и Skin Chemist? Миланеси е някакъв серум за коса, но в сайта не видях такъв продукт,

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 10:56 от OliaMirchovska

# 151
Моето предположение за ролер ( по цена и кутия) за Skin Chemist не се сбъдна. Сега смятам, че ще са пачове за очи. А по финансовия въпрос съм планувала 3 кутии за около 200 лв., повече не мога, защото и аз съм със средностатистически портфейл. Ако премина бюджета, ще се огранича до 2.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 21:49 от MilaNina

# 152
  • Пловдив
От коледната Good box ме изкушава лосиона за тяло, но едва ли ще поръчам цяла кутия само за него.

# 153
Добре изглежда коледната кутия на Good box. Знае ли се вече каква ще е цената и дали ще имат и някакво друго специално издание?

# 154
Мен нито една кутия не ме грабва...

# 155
Добро утро! Влизам да похваля спиралата на Банана бюти от една кутия на Гуд бокс - преди няколко месеца мисля че беше...Уникална е! Тази сутрин я пробвах за първи път, понеже имах друга да изразходвам. Прави миглите уникално дълги, не ги слепва и се нанася лесно. Бях скептично настроена заради силиконовата четка, защото не обичам такива, но тази надмина очакванията ми. Много съм доволна Simple Smile

# 156
Goodbox ноември - снимките са взети от FB група
Скрит текст:

# 157
Страхотна е кутията! Много се радвам, че избрах нея вместо Кибрит!

# 158
Благодаря, dancee Добре ми изглежда кутията. Ще я взема тези дни.

# 159
Вчера отидидох в ДМ -и пак оставих 50 лв в същото време в къщи имам 5 неотворени скраба ,3 отворени и някакви рандъм безполезни нещица от кутиите и се чудя за кво си давам парите...Надявам се скоро да  има кутия бейсик месечна поддръжка 😂
Продукти за почистване -олио,пяна
хидратация,серум и нощни и дневни кремове в ротация -примерно един месец дневен ,един нощен и някакви хидратиращи маски или околоочен...

# 160
  • София
Аз съм много доволна от Good Box. Всичко ще ми влезе в употреба.

# 161
Взех си кутията на гудбокс за първи път и проверих срока на годност на всичко. На матиращата основа за грим на гърба пише "B180822". Това срока на годност ли е или датата на производство на партидата? Не знам дали да пиша на гудбокс или не.

Иначе кутията е много хубава. И преди съм ползвала маската с активен въглен. Премахна черните точки до една. Само има много спирт вътре и лично аз я ползвах само за носа. Но така пък стигна за по-дълго.

# 162
Аз съм повече от доволна от кутията на Good Box!!! Абсолютно всичко ще ми влезе в употреба! ❤️

# 163
  • Бургас
Как се радвам,че не поръчах good box.
Нещо прекаляват със салициловата киселина.

За тези Коледни кутии се чудя има ли смисъл чак толкова много да се поръчат, доста хубави кремове си имам от досегашните кутии.
Май ще си оставя само абонамента към Кибрит,няма да вземам коледни кутии, всичко ми харесва от техните кутии досега.

# 164
Тъкмо ми остана време да вляза и тук да пиша какво има в месечнатa Goodbox и хоп гледам моите снимки качени вече 😹😹😹
Много се радвам, че са били полезни все пак. Този месец съм много много доволна от Goodbox , не бях толкова ентусиазирана след двата разкрити продукта , но като я отвориииих 😻😻😻
Чудя се дали да не поръчам и Кибрит Декември от сега. Бел бокс също очаквам края на месеца , дано има и друг разкрит продукт освен палитрата на Пикси (за която аз изобщо не се вълнувам) 😅
Купих и Еолия , надявам се да са хубави продуктите им. ❤

Общи условия

Активация на акаунт