Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 953
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Аз никога не купувам кутия ако има обявени шампоан и балсам за коса. Въпреки това маската за коса от Beauty rituals много ми хареса - пухкава и ароматна, а крема за коса на Brave new hair от Belle box (ако не се лъжа) много ми омазни косата, а и не се справи с разресването никак.

Пак да похваля пяната за лице на Naobay от Good box. Справя се отлично не само с почистването на лицето, но доста добре сваля фон дьо тен и спирала (не водоустойчива). Сравнено със същият продукт на известна марка професионална козметика, Naobay по нищо не отстъпва! Надявам се скоро пак да попадне в някоя кутия.

# 136
И аз се включвам да похваля Naobay . Първата ми кутия беше със серума, след това приятелка ми подари дневен крем, който й беше в повече. С удоволствие ги употребих .

# 137
  • София
Аз искам на похваля пяната за почистване на лице на Naobay от Detox серията. По принцип повечето пяни за лице ми пресушават кожата и изпитвам дискомфорт след измиване. Тази пяна е изключително мека и въздушна без да пресушава кожата и да се чувства дискомфорт след измиване. Например: продуктите на Билка за измиване на лице, които някои дами много харесват на мен ми действат изсушаващо и ми опъват кожата, лосионът им за премахване на грим с грозде също не ми хареса. Пяната бих купила отново, ако я сложат в някоя кутия.

Също харесах и тонера на Happy skin Vegan, мисля, че още някой го беше похвалил. Много свеж аромат и отново деликатен и не пресушава.

ПС: С комбинирана кожа съм.

# 138
Тонерът Happy skin Vegan го имам от две кутии: един път от Кибрит и един път от Гууд Бокс. Нищо общо нямат двата продукта, даже и опаковките не бяха еднакви… От първия от Кибрит бях доста по-доволна

# 139
  • Варна
И на мен ми писаха🤣🤣🤣

# 140
И на мен ми писаха🤣🤣🤣

Много са агресивни с тези съобщения, и на мен бяха писали и звъняли преди време.

# 141
  • Варна
🎄 Нещотърсачите са на мисия да те потопят в магичното усещане, което вече започва да витае във въздуха. Сигурни сме, че това, което сме подготвили ще изпълни сърцата с топлина и уют. 🌟

🕵🏻‍♀️ А какво ли се крие зад месечната кутийка за декември?

🤩 Изненада от skinChemists, с която да озариш погледа си и да се почувстваш още по-сияйна през празничния месец
👩‍🦰 Луксозна грижа от Milanesi Skincare, с която да се радваш на блестяща и красива коса през студените месеци
🌬️ Универсален продукт за лице и тяло за допълнителна хидратация и с изкушаващ аромат
🍪 И още пълноценна грижа, обгърната в  коледни аромати, които ще те сгреят през зимните дни и ще създадат настроение

🎅 Не чакай последния момент, а поръчай своя завършен коледен подарък с 6️⃣ продукта на обща стойност над 380 лева, а ние ще го доставим между 6 и 10 декември.

# 142
За коя кутия е това описание?

# 143
За коя кутия е това описание?

Кибрит

# 144
В една от Фейсбук групите за размяна на продукти и мнения, издадоха съдържанието на коледната кутия на Good Box.

# 145
  • София
😯 Казвай и на нас!

# 146
Споделям, но който иска да не разваля ефекта на изненадата, да не гледа. Simple Smile

Скрит текст:

# 147
  • София
😍 Изглежда супер!

# 148
  • Видин
Даааа, добре изглежда. Аз доста импулсивно тази сутрин си поръчах Прити бокс ноември заради душ гела основно. Много ми харесва 🤗 а и останалите продукти може да влязат в употреба.
Каква е цената на коледната на ГБ?

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 09:27 от amanita

# 149
Момичета, как ще издържите финансово декември с толкова кутии? Smile Аз съм се наточила към специалните на Кибрит и толкова.. Като знам на колко човека имам да купувам подаръци за Коледа ми става лошо.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 12:03 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт