Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
И Бг Бокс ще имат специално издание.

# 181
Good box са изтрили коментара ми. Правят грозно впечатление. Коментирах, че блестящият спрей от лятната кутия, сега пак присъства в уж коледната. Кому е нужен тозо спрей през зимата 😂. Имали останали бройки и решили да го пробутат.... Напълно ме отказаха. За сметка на това белебокс ми се издигат в очите, много съм доволна от последната им кутия 🙂

# 182
Good box са изтрили коментара ми. Правят грозно впечатление. Коментирах, че блестящият спрей от лятната кутия, сега пак присъства в уж коледната. Кому е нужен тозо спрей през зимата 😂. Имали останали бройки и решили да го пробутат.... Напълно ме отказаха. За сметка на това белебокс ми се издигат в очите, много съм доволна от последната им кутия 🙂

Този спрей въобще не е подходящ за коледна кутия, пробутват го като пълнеж.Нещо тази кутия на ГБ не ме вдъхновява, миналата година беше по-добра.

# 183
В кутията на (без) опасна красота ще има крем или серум на Колагена, това знам аз. Чакам я с нетърпение и това ще е една от кутиите,  които със сигурност ще поръчам.

# 184
Аз съм коментирала същото, че този боди мист ми се вижда излишен, защото го имаше същия в лятната им кутия, но те са ми отговорили, че бил много по-различен. По-различен ама друг път. Поне не са изтрили коментара. Също балсамчето за устни го имаше и миналата година. Мисля, че няма да я взема тази кутия, фул съм с кремове за лице. Единствено ме блазни боди лосиона и крема за ръце, но не виждам смисъл само заради тях да дам 45 лв.

# 185
Pickndazzle имат кутия Черен петък, 9 продукта "с 85% намаление". Трите разкрити продукта са лосион за около 30 лева, червило за 17, и лента за нос за премахване на черни точки.

Сигурно другите 6 включват 1-2 изкуствено завишени на Авант или на Symbiosis London (между другото тези двете и Able Skincare са собственост на една и съща фирма, която само гастролира по кутиите), иначе едва ли щяха да рекламират кутията с лента за нос.

# 186
И аз тези три марки (Авант, Symbiosis London и Able Skincare) съм срещала предимно по кутии, но каквото и тяхно да съм пробвала ужасно много ми е харесвало.

# 187
За авант повече не искам и да чуя,ужасно надценен бранд...и един продукт да има скипвам кутията ....

# 188
  • Варна
В кутията на (без) опасна красота ще има крем или серум на Колагена, това знам аз. Чакам я с нетърпение и това ще е една от кутиите,  които със сигурност ще поръчам.

А обявяват ли всички продукти?  Colagena биха ме изкушили ако пуснат нещо от профи сериите,но тогава и с Медавита в комплект цената ще е космическа.

# 189
Аз съм коментирала същото, че този боди мист ми се вижда излишен, защото го имаше същия в лятната им кутия, но те са ми отговорили, че бил много по-различен. По-различен ама друг път. Поне не са изтрили коментара. Също балсамчето за устни го имаше и миналата година. Мисля, че няма да я взема тази кутия, фул съм с кремове за лице. Единствено ме блазни боди лосиона и крема за ръце, но не виждам смисъл само заради тях да дам 45 лв.
Сега коментарът ми си е сам. Напразно ги набедих 😂 И все пак кутията не си струва.

# 190
Пак в една от Фейсбук групите разкриха кутията на Кибрит в колаборацията им с Milanesi. 😁😁

# 191
коя е групата?
Пак в една от Фейсбук групите разкриха кутията на Кибрит в колаборацията им с Milanesi. 😁😁

# 192
# 193
Лилавата серия с шафран – мечта и за повече лукс златната маска. УАУ! А някакъв намек за цената?!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт