Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Тези пяна хубава ли е?

# 196
В кутията на (без) опасна красота ще има крем или серум на Колагена, това знам аз. Чакам я с нетърпение и това ще е една от кутиите,  които със сигурност ще поръчам.

А обявяват ли всички продукти?  Colagena биха ме изкушили ако пуснат нещо от профи сериите,но тогава и с Медавита в комплект цената ще е космическа.
Да, ще обявят всички продукти

# 197
# 198
Лилавата серия с шафран – мечта и за повече лукс златната маска. УАУ! А някакъв намек за цената?!
70лв
Ето я официално https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02DiDdMj4C8yXQU … d=983214398498137
На мен само терапията ми е интересна, но няма да взема цяла кутия заради нея. Ако ми попадне по групите, бих си я взела на нормална цена.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 08:23 от OliaMirchovska

# 199
  • Видин
Определено ще пропусна всички кутии на цена повече от 40 лв. Тия са луди. Да, марка е, ама пък 70 лв...
Вече се чудя къде да крия цялата тази козметика 🤣🤣🤣 и много бавно вървят тия продукти, хич не се харчат 🤣😁😂

# 200
Тези пяна хубава ли е?

Не е лоша, обаче аз използвам Effaclar серум на La Roche-Posay и усетих силно парене след нанасяне. Явно нещо съставките са несъвместими. Ще пробвам с друг серум и ако отново получа парене, пяната ще я продам.

Иначе аз ще пропусна Milanesi. Очаквам да видя какво ще разкрият другите.

# 201
# 202
  • Бургас
Определено ще пропусна всички кутии на цена повече от 40 лв. Тия са луди. Да, марка е, ама пък 70 лв...
Вече се чудя къде да крия цялата тази козметика 🤣🤣🤣 и много бавно вървят тия продукти, хич не се харчат 🤣😁😂
Шампоани,балсами за коса, маски, душ гелове вървят по-бързо.
Крем поне месец ползвам.
И имам доста.
И аз не виждам смисъл от кутии по 60/70 лв, които са пълни със серуми и кремове.
Ще има достатъчно кутии по 40 лв през цялата година и пак ще има хубави марки в тях.

# 203
Получих си ноемврийската кутия на ГБ и прегледах продуктите. Лосионът за тяло мирише много хубаво 🥰

Това всъщност ми направи впечатление за продуктите - всичките до един имат в съставките си парфюм. По принцип кожата ми е леко атопична, а и да не беше, съм чела, че е много вредно за всяка кожа да се слагат изкуствени парфюми по нея. По принцип се старая козметиката ми да няма такива. Все пак мисля да пробвам и да видя как ще реагирам… Но в крайна сметка може би козметиката от тези кутии не е за мен, колкото и да ми се иска.

Някои от нещата са с фолио, няма да го отварям и ще ги пазя за докато им дойде реда.

Иначе коледния спрей на ГБ - аз се зачудих как ще се използва зимата, то кожата е под дрехи, освен в косата и по лицето да се пръскаш. Мирисът изглежда е различен от летния.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:56 от Barbara_Millicent

# 204
Здравейте, аз искам само да споделя, че поръчах кутията на Кибрит с козметиката на  Milanesi. Не съм поръчвала кутии от миналия декември, общо взето чакам нещо, което си залужава и ще ползвам. Преди това се бях заринала с козметика, излишна и неподходяща за кожата ми, но тази марка ми допадна. Ползвам козметика целогодишно на Ericson, но ако трябва да сравнявам цените, 1 техен крем само е 100 лв.... Така, реших да рискувам с този Кибрит, хубав е бранда и ми допадна. След като я получа, ако някой има интерес ще дам отзиви. Приятен уикенд на всички.

# 205
Сега като прочетох "може би козметиката от тези кутии не е за мен" и се замислих, че май и при мен е така. Кожата ми не е чувствителна, но вече за пореден път ми избиват бели пъпки. Аз пъпки не съм имала и в пубертета. Май ще ги спра тези кутии все пак...но изглеждат толкова добре.... Grinning

# 206
И аз не съм поръчвала от една година. Milanesi ми допада много. Харесва ми, че в кутията има цяла серия. Като състав не мисля, че ежемесечно се предлагат подобни продукти.

# 207
Поръчах си Milanesi Simple Smile) допадат ми продуктите и си заслужава според мен

# 208
Миланези само като си спомня, че единия им ексфолиант беше 90 лв. и имаше мирис и текстура на строителна мазилка и не искам да си взимам тяхна кутия. Засега добре ми действа детокса с кутиите, който си направих. Ползвам си само продукти, които ми действат добре, някои вече си купих повторно. Очаквам нещо по Уау на хоризонта.

# 209
Миланези само като си спомня, че единия им ексфолиант беше 90 лв. и имаше мирис и текстура на строителна мазилка и не искам да си взимам тяхна кутия. Засега добре ми действа детокса с кутиите, който си направих. Ползвам си само продукти, които ми действат добре, някои вече си купих повторно. Очаквам нещо по Уау на хоризонта.
Кутията на Orpheus май ще е много добра, но не мисля, че ще се добера до нея. А и щом тази е на  такава цена, другата ще е над 100 лв, което хем си заслужава, хем за кутия 150 лева примерно ми се струва много.Иначе аз пръскам за козметика и коса хиляди левове годишно, така, че като се замисля, не е кой знае каква сума.

Общи условия

Активация на акаунт