Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Аз следя темата, за да разбера от първите за кутията c Orpheus. Не вярвам да е 150 лева.
За по-малко ще я купя, стига да ми е бърза реакцията.

# 211
Аз пък се зарадвах на коледния спрей на ГБ - от миналогодишната коледна кутия се влюбих в марката и ароматите на продуктите им, зимата така или иначе използвам олио, защото кожата ми се изсушава, а блясъкът е деликатен (и ще има пръскане по прозниците) 😀 Но пък този стик маска май я имаше в кутията за септември и тук не прочетох много положителни коментари...

# 212
Пуснахте си мухата , момичета, за скъпите кутии и на всяка страница все това се пише. Кибрит нямат кутия над 70 лв. , няма и да имат , поне тази година. Аз се вълнувам повече за Мазилото и въобще за коледната кутия и се радвам, че тя няма да е толкова лимитирана и ще я взема. Поръчах си и Миланези и днес се надявам да дойде. На мен скрабът не ми миришеше лошо, шампоанът и балсамът не ми взеха акъла, но всичко за лице е  със страхотни формули и се надявам много хубава да стана.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 08:33 от MilaNina

# 213
  • SF
Пуснахте си мухата , момичета, за скъпите кутии и на всяка страница все това се пише. Кибрит нямат кутия над 70 лв. , няма и да имат , поне тази година.

Имат, как да нямат. Те така няма да издържат на другите кутии.

# 214
Аз не бих дала повече от 60лв за абонаментна кутия пък дори и специално издание.

# 215
Здравейте, видях, че Кибрит са намалили кутията им дето беше за май и исках първо да ви питам тези дето си я кулите още тогава доволни ли сте от нея и продуктите вътре?

# 216
  • Видин
Здравейте, видях, че Кибрит са намалили кутията им дето беше за май и исках първо да ви питам тези дето си я кулите още тогава доволни ли сте от нея и продуктите вътре?
Скрабът за мишници е ясен, аз го харесвам много. Лосиончето за тяло е приятно, но мъничкоооо. Маската за коса е ужасна, поне за моята коса. Маската за лице не е нищо особено. Серумът е доста мазен, но приятен. Дано съм била полезна 😝😝

# 217
  • София
Два пъти си я взех. Само маската за коса няма ефект.

# 218
Благодаря за отговорите, аз се чудя коя повече си заслужава и затова реших да питам тук, че другата за която се чудя е ноемврийската на гууд бокс (видях по-назад в темата,че сте доволни и затова се чудя 😅)

# 219
  • Варна
Маската за коса наистина е ужасна. Аз я смесвам с една на Doori за да я изхабя. Още я влача.
Кутията с Milanesi вече е изчерпана. Днес взех моята. Добре изглежда всичко, но да видим кога ще стигна до нея. Другата година си поставям вето на кутии. Докато не изхабя голяма част от продуктите никакво поръчване.

# 220
  • SF
Пред кутията на Milanesi, предпочитам тази на Orpheus и си я чакам. Ако я изпусна, ще купя Milanesi.

# 221
# 222
Толкова се радвах на Гуудбокс, а днес се събудих с пъпчасало лице. Сложих 2-3 дни от продуктите на Фигс&Руж (ако така се четат де) и резултатът е на лице. 😭
От предишната кутия се влюбих в серема им с вит. Ц дето беше и го привършвам без проблем.

Ясно е, ще се разделям с озаряващото кремче и основата за лице.

# 223
Толкова се радвах на Гуудбокс, а днес се събудих с пъпчасало лице. Сложих 2-3 дни от продуктите на Фигс&Руж (ако така се четат де) и резултатът е на лице. 😭
От предишната кутия се влюбих в серема им с вит. Ц дето беше и го привършвам без проблем.

Продуктите от коя кутия описвате?

# 224

Продуктите от коя кутия описвате?
Good box ноемврийската

Общи условия

Активация на акаунт