Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Видях това комплектче на Орфеус в Амазон. Дали няма да е подобно? Май 3 щаха да са продуктите.

Не съм запозната с продуктите, но повече от 60-70лв аз лично ме бих дала. Но всеки си знае бюджета. Май повече ме привлича Good box за декември.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:39 от Анонимен

# 301
Dr. H в кутията на гудбокс може да е този

В сайта на skinchemists от Dr. H бяха страшно намалени пачовете за очи (които този месец са в кибрит), някакъв плъмпър за устни и това олио.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:12 от Съсънка

# 302
Видях това комплектче на Орфеус в Амазон. Дали няма да е подобно? Май 3 щаха да са продуктите.

Не съм запозната с продуктите, но повече от 60-70лв аз лично ме бих дала. Но всеки си знае бюджета. Май повече ме привлича Good box за декември.
Май тази марка ще се окаже поредния Avant или...много шум за нищо.

# 303
Май тази марка ще се окаже поредния Avant или...много шум за нищо.

Четох им съставките - стволови клетки, ферменти, пептиди, витамини ц, е итн. Всичко, което е най-модерно в грижата за кожата на едно място. Аз лично имам страхотен ефект от серуми с витамин ц, но той е страшно нестабилен, особенно в комбинация с толкова много съставки. Ферментите не ми помагат, същия ефект като една маска с кисело мляко. За стволовите клетки нямам личен опит, от пептиди не съм виждала уау ефект (от пептиден серум на мизон).

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 08:17 от bubanka

# 304
  • София
Това намерих аз

# 305
Като гледам цената на комплекта от 320 ле, няма проблем да предложат и 40 лв кутия, след като непрекъснато рекламират как предлагат кутии за реална цена 600-700, с Адвант май и 700-800 лв бяха споменавали.
Изцяло иронична съм, сигурна съм, че няма да е 40 лв.

# 306
  • София
Не знам какво има в ladybox и дали ще е подходящо. Искам да изненадам жената. Тя не би си купила кутия и искам да има интересни неща в нея, а не мостри и бисквитки. Към goodbox  и майската на Кибрит съм се насочила.
Ако знаете какво има в коледната на ladybox, с удоволствие бих я купила и нея.
[/quote]
Вижте в сайта на goodbox. Има една кутия за 30 и малко

# 307
Как 40 лв? Аз залагам на 100 минимум. В Калифорния съм вмомента и с тези 10 часа назад абсурд да успея да я поръчам.. голямо чакане и накрая всички ще сме май разочаровани.

# 308
Не мисля, че кутията ще е повече от 70лв. В моментa Orpheus имат 30% намаление директно от сайта, при това доставката до Бг е безплатна. До Щатите май също.

# 309
Стига хора! Това са 3 продукта общо, аз залагам на 60 лв 🫣😅 ...И все пак не е нещо чудодейно, че да струва стотици левове и щом се пуска в абонаментни кутии търси по-широко разпространение 🤷🏻‍♀️ Ще видим утре кой ще излезе прав 😊

# 310
100лв няма да дам за три продукта и особено такива, за които никакви отзиви не съм чула. Все някой нещо чул, нещо прочел, но никой не каза, че ги е ползвал и да даде реален отзив за тях. Търсят популярност- ок. Но… бих ги пробвала на разумна цена, ако успея да си купя кутия, разбира се. Ще видим утре, но истерията около тази кутия придоби незаслужени размери според мен.

# 311
  • София
Аз казах, че съм ползвала тонера. Бих го поддържала винаги наличен, ако не бях втора година майчинство и доходите ми не го позволяват в момента. Предполагам, че и другите им продукти са хубави.

# 312
Ми Кибрит нали уж кутийте които предлагат били на реална стойност около 300, 320, 380лв. Тогава тоя Орфеус ако е на стойност 300лв, трябва кутията да струва колкото месечните им., т.е около 40лв.

# 313
Здравейте! За първи път поръчах Лейди бокс, кутиите колко в началото на месеца ги пращат, да я чакам ли тази седмица? Innocent (личи ли ми, че нямам търпение? 😁 )

# 314
Здравейте! За първи път поръчах Лейди бокс, кутиите колко в началото на месеца ги пращат, да я чакам ли тази седмица? Innocent (личи ли ми, че нямам търпение? 😁 )
Първата седмица на месеца. Миналия месец моята дойде на втори мисля.

Общи условия

Активация на акаунт