Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
BelleBox за декември
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 316
Някой ползвал ли е ружовете на Пикси, заслужават ли си?

# 317
Ужас.. доста разочароващ Белбокс след хубавата кутия за Ноември. Очаквах кутията им за Декември да е още по-добра. Жалко.

# 318
Какво е мнението Ви за специалната кутия на "Royal van Son" (непозната за мен марка) https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G1020222 … =17991&lang=bg-BG
Съдържанието ми е много интересно, но дали си струва? Продуктите качествени ли са?

# 319
  • Варна
Какво е мнението Ви за специалната кутия на "Royal van Son" (непозната за мен марка) https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G1020222 … =17991&lang=bg-BG
Съдържанието ми е много интересно, но дали си струва? Продуктите качествени ли са?
Имам околоочния и съм много доволна от него

# 320
Има ли загатнато към колко часа да очакваме кутията на Кибрит с цветето на Орфей, че от 7 ч рефрешвам.

# 321
Има ли загатнато към колко часа да очакваме кутията на Кибрит с цветето на Орфей, че от 7 ч рефрешвам.
Няма никакво инфо. Спомням си, че така чаках Сафф и чак следобяд някога я пуснаха. Много е дразнещо това.

# 322
# 323
ScreamRolling EyesБлагодаря!
Те пък баш в обедната почивка ще я обявят Flushed

# 324
Според мен, ще има за всички, просто агресивният им маркетинг има за цел да накара всеки успял да се добере до сайта да купува, без да има време да реши дали си заслужава изобщо. Smile Аз лично нямам никакъв интерес, след цялото раздуване на балона за тази кутия. Ще следя да споделите мнение за продуктите.

# 325
И мен така по-скоро ме губят.

# 326
Продуктът на Miamante в Bellebox сигурно ще е новият серум за растеж на косата. Имат клип в инстаграм с него.

# 327
Продуктът на Miamante в Bellebox сигурно ще е новият серум за растеж на косата. Имат клип в инстаграм с него.
Ако е той, определено бих го пробвала. Дали ще го разкрият?

# 328
  • Видин
Дебна, ама няма Орфеус

# 329
В 13,00 ч. ще качат Орфеус, поне по сторито с отброяване.

Общи условия

Активация на акаунт