Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 633
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ето ви още един възможен plot twist : Кибрит се оказва свързан с Фикосота и Деа едновременно Joy

Деа и Кюркчиеви се оказват роднини, бащата на онази с Орфей дава бизнес на Деа, а после понеже и Кибрит е част от Фикосота я прави съдружник там Joy

# 451
Прочетох смешния отговор на Деа. Как се предполага, че ще й повярваме, че е ползвала продуктите, без да е показала нагледно, как са й подействали?! Пародия.

# 452
Хаха, варианти много да! Аз честно казано досега, който и да съм следвала за козметика не съм забелязала особена разлика в кожата им освен може би на инфлуенсърки с акне. Да им гледам кожите винаги ми е било безмислено предвид всички филтри и възможности за обработка. По-скоро чета анализи на действието, състава или други характеристики на продуктите и най-вече идеи за рутина и комбиниране на някакви продукти и съставки, полезни съвети,  да науча за някой нов бранд и т.н., за които неща няма особено значение кой стои зад поста, но напълно разбирам възмущението на всички и я отследвах преди известно време, защото пак стана драма около личността й, а мен тези личностни драми ме натоварват. Сега от тук разбрах, че вече се е показала и скоро ще обяснява та влязох да видя. Това е. Не мога на две три да обясня и аз каква е драмата около нея, защото още тогава не я хванах, но другите преди мен май са обяснили.

# 453
На мен ми прави впечатление кой рекламира продуктите. Бранда е решил че ще плаща за реклама и е избрал на кой да плати. Ако избора му е от типа Деа /Рая , то за мен е несериозен и няма как да му се доверя. Ако купувам такава козметика , то аз подкрепям подобни изпълнения и помагам на тези личности да просперират което от своя страна води до появата на още и още такива. За съжаление простотията продава и лоша реклама уж няма 🙂

# 454
Момичета, толкова много се отклонихме от темата за кутиите, че вече му изгубих края😵💫

# 455
Разбира се, че има значение с кой свързваш името си. Затова се чудя, ако е истина, защо Кибрит отново ще правят подобна колаборация. Не им ли стигнаха критиките първият път?

# 456
  • SF
На мен ми прави впечатление кой рекламира продуктите. Бранда е решил че ще плаща за реклама и е избрал на кой да плати. Ако избора му е от типа Деа /Рая , то за мен е несериозен и няма как да му се доверя. Ако купувам такава козметика , то аз подкрепям подобни изпълнения и помагам на тези личности да просперират което от своя страна води до появата на още и още такива. За съжаление простотията продава и лоша реклама уж няма 🙂

Много често  брандът наема и известни лица да го рекламират. Ако заложат на Гала и дъщеря, повече ли ще се довериш?
Аз повече се интересувам от вашите мнения и затова често ви питам.

# 457
Кибрит може да сгазиха лука, но в никакъв случай не ми се струват несериозни. Ще продължа да следя за следващите им колаборации или месечни издания.

Обратно към темата, очаква ли се друга кутия да обяви продукти или горе долу това беше интересното за тази година?

Аз нищо не си купих. Чаках, чаках Орфеус и накрая нищо. Като си помисля, че и за подаръци исках да взема Grinning Grinning

# 458
Както казах чета мнения на потребители и дерматолози. С какво лошо са известни Галя и дъщеря не знам , явно нещо съм пропуснала….

# 459
  • София
И аз останах без кутия, защото чаках Орфеус. Дори не зная дали имам време да поръчам нещо, но май ще инвестирам в нещо без кутия.
Може да ми се смеете, но аз чак толкова много проучвания за един крем не правя, все пак не си купувам къща или кола, крем е. Имала съм добри попадения на случаен принцип и съм си купувала нещо уж проучено и топ, ама като не се разбира с моята кожа, изобщо не ми е топ продукт .  Разни инфлуенсърки изобщо не ги следя. Преди време бях в някаква група в която момичета споделяха продукти с " изчистен състав". Малей, някои бяха като химици- "това било другото име на незнам какво си, което е дериват на нефтен отпадък получен при синтеза на нещо си...." Като съм необразована се доверявах на техните знания и съм купувала много от  чистите продукти. Някои бяха попадения, други разочарования. Точно от такива  продукти съм си докарвала проблеми.

# 460
🎄 SNEAK PEEK 🎄 Разкриваме 2️⃣ продукта от кутията за #декември

✨ В нея те очаква #дневен #хидратиращ крем за лице с хиалуронова киселина #PURE от @DR.H ✨

💧 Осигурява максимална хидратация на кожата през деня.
🧬 Хиалуроновата киселина свързва водните молекули и помага за задържането на влагата в кожата.
⭐ Колагеновите аминокиселини помагат да за осигуряването на необходимите на кожата хранителните вещества.
✨ Луксозна грижа за ежедневна грижа и всеки тип кожа.

🍪 В кутията ще откриеш още #коледен #бътър за тяло Christmas time oт @cllcgn , който предпазва кожата на тялото в студа. 🌬

✨ Този супер хидратант подхранва кожата в дълбочина, а невидимият слой я предпазва от изсушаване и напукване.
💫 За кожа мека като кадифе с примамлив коледен аромат. 🥰
🎄 Духът на Коледа е в твоите ръце!

🎁 Подбрали сме още много интересни продукти с коледни аромати, с които нямаме търпение да те запознаем!

🎄 Време е за коледни подаръци!
https://goodbox.bg/product/good-box-dekemvri-2

# 461
  • София
Току що поръчах декемврийската Goodbox. Не съм взимала кутия от март миналата година, че се бях затрупала с продукти. Кремът на Dr.H ми изглежда добро попадение, също и кремът за тяло. Въздържах се от специалната им коледна. Миналата година, специалната кутия ми хареса повече, особено душ гелът с аромат на коледа на EOLIA. За жалост тази година нямаше душ гел, а онзи спрей с блясък за тяло.

# 462
Звучи ми много добре декемврийската кутия на Гуд Бокс. Предпочитам да се мажа с техните неща за 36 лв, вместо с 3 кремчета за 200 лв. Ако ще давам толкова пари за кутия бих взела календара на Боди Шоп, но все ми се свидят.

# 463
Когато видях цената на кутията на орфеус, първото което си помислих е каква страхотна кутия си поръчах от златната рибка през септември за около 180 лева. И ако имаше как, бих поръчала отново. https://www.zlatnaribka.com/beauty-box-15-years/yubileyna-kutiya … na-ribka-15-years
Иначе и аз поръчах декемврийската на гуудбокс. И като гледам, съм дотук с кутиите за този месец.

# 464
Аз Good box я поръчах още преди да разкрият продуктите. Струва ми се, че ще е добра кутия. Само като чуя коледни аромати и натискам "добави в количката"
😂
Иначе си чакам с голямо нетърпение и Lady box с BBW продуктите. Дано не се окажат разочарование, че от толкова чакане малко съм се пренавила.

Общи условия

Активация на акаунт