Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Аз Деа я открих в инстаграм горе долу когато и кибрит. Честно казано предпочитам инфлуенсъри, които не парадират с личността си, като някои други. Тук си имаше цяла тема за всички тях. На мен ми беше полезна, научих някои неща за козметичните продукти. После изтървах изцяло защо отнесе толкова хейт, като изключим това с личната карта, което не беше действително много окей, но пък разбирам защо някой не би искал да е изцяло на показ в социалните мрежи. Не знам. Интересно ми е какво ще е изданието.

# 436
Някак двете неща са несъвместими, не мислиш ли? Социални мрежи, реклама на продукти, козметика, дори съвети... а лице няма? Не го разбирам това.
А личната карта... какво да коментирам подобни действия, които доколкото си спомням вървяха заедно и с доста нагло поведение и обиди към "хейтърите"... които в крайна сметка се оказаха прави.
Явно има хора, които са готови на всичко за пари. Грозно е, когато е толкова очевидно.

# 437
Някак двете неща са несъвместими, не мислиш ли? Социални мрежи, реклама на продукти, козметика, дори съвети... а лице няма? Не го разбирам това.
А личната карта... какво да коментирам подобни действия, които доколкото си спомням вървяха заедно и с доста нагло поведение и обиди към "хейтърите"... които в крайна сметка се оказаха прави.
Явно има хора, които са готови на всичко за пари. Грозно е, когато е толкова очевидно.
Някой може ли да разясни какво е това с тази лична карта 😁 това нещо съм го пропуснала ама сега ми стана интересно от вас..

# 438
Момичетата от форума за инфлуенсърки я разконспирираха коя е,както и това,че рекламира нейна линия козметика и я хвали на поразия уж от позицията на инфлуенсър, а не признава, че е нейна.
Когато се разчу, онази побесня, фалшифицира ЛК с фалшиви имена, представяйки се за друг човек, започна да тормози модератори на ЛС и да ги сплашва.
Междувремено гаджето я заряза.
Дея/Рая има фалшиви профили, които ползва в социалните мрежи, за да обижда колежки и флуенсърки. Пише негативни ревюта за тяхни продукти, обижда.. много ненаред жена. Според някои, ревютата й на козметика са крадени копи-пейст.

Кибрит още тогава ми паднаха в очите с тази колаборация( от тоолкова избор,точно с нея ли работят?!).Сега разбирам за втора кутия..как е възможно?

# 439
Ами аз освен да благодаря на Кибрит за забавлението Joy Изключително петъчна атмосфера създадоха, макар да е едва вторник. Сигурна съм, че не им е била това целта, но и в комедийния жанр добре се справят.

# 440
  • София
Ма тя тази Деа беше коментирала под поста за Орфеус  в ИИнстаграм, нещо в ползва на качествата на бранда. Не знам на Кибрит ли се слага или на Орфеус, или и на двете. 😅

А, ето го

# 441
Все по-забавно става Simple Smile. То вярно, че няма лоша реклама, но това е някакво безумие.
Жалко де, в началото Кибрит имаха потенциал да са интересни. Сега само са ми смешни.
Вече и коментарите в Инстаграм са изтрити.

# 442
Този коментар е уникално тъп на Деа.

# 443
То беше ясно, че всички които хвалят продуктите на Орфеус са служители на Фикосота или безбройните им фирми или са свързани по някакъв начин с тях или с Кибрит. Аз също не познавах това момиче Деа,но и мен ме развеселихте 😄

# 444
А коя марка се оказа, че е собственост на Деа? Cult Amelie ли беше, защото гледам сега активно рекламира CLLC... В крайна сметка се оказа, че повече не трябва да слушаме какво рекламират инфлуенсърките, защото накрая нещата не се оказват нищо уау Grinning
То като кремовете дето рекламира Виктория Капитонова, всяка седмица има нов любим крем  Joy

# 445
Най - успешната ми практика е да не купувам нищо рекламирано от българските “инфлуенсъри”. Когато един бранд е с доказано име и качества на продуктите, последното нещо което му трябва е реклама от подобна личност. Да не говорим че ако е продукт за лице , първо търся мнения на реални потребители а после и видеа на дерматолози в Youtube. А чуя ли деавайбс или Виктория Капитонова направо си записвам какво да не си купя никога 😂

# 446
Охх, сега прочетох за Деа и реших да влезна в профила ѝ, тя наистина ще признава, че е Рая 😂. Пореден ужасен маркетингов ход на кибрит, което ме накара да поръчам гууд бокс 😅
Може ли някой на две -на три да обясни за какво става въпрос,че не мога да работя без да съм разбрала каква е мистерията .....Моляяяя,моляяяя,моляяя....Hands Pray
Коя е тая Рая дето била Дея?

# 447

Знам, че звучи несъвместимо, но не го намирам за такова. Зависи човек с какво иска да изпъкне - дали с познания и умения в дадена сфера, които може да изкомуникира или със себе си. Следвам блогове за интериорен дизайн, фотография както и книжни блогове на хора, които се представят само с никнейм и никога не се показват. Пишат само за хобитата си. Имат хиляди последователи, които не се интересуват от това, кои са, а какво споделят. Честно казано аз разбирам желанието за анонимност и да съхраниш личния си живот, от да кажем персоната си в социалните мрежи.

Сега със сигурност не заставам зад останалите постъпки - рекламиране на собствения бранд като чужд, фалшифициране на лична карта и т.н., или крадене на чуждо съдържание, ако е вярно. Плат туист Кибрит работят с нея, защото е собственик или съсобственик 🤣

# 448
Аз Деа я открих в инстаграм горе долу когато и кибрит. Честно казано предпочитам инфлуенсъри, които не парадират с личността си, като някои други. Тук си имаше цяла тема за всички тях. На мен ми беше полезна, научих някои неща за козметичните продукти. После изтървах изцяло защо отнесе толкова хейт, като изключим това с личната карта, което не беше действително много окей, но пък разбирам защо някой не би искал да е изцяло на показ в социалните мрежи. Не знам. Интересно ми е какво ще е изданието.
“Парадиране” и показване на ефект от продукти, чиято реклама се отплаща, са две напълно различни неща. Тя, всъщност, злощастно се опитва да парадира, когато акцентът трябва да е другаде.
Блогове за интериорен дизайн, фотография, книги нямат за цел да доказват какъв ефект имат козметични продукти върху някой, който уж ги ползва.
Елементарна разлика е.

# 449
Е, тази наистина изпъкна много, няма що Joy

В случая се предполага, че трябва да видим ефекта от продуктите, които използва върху лицето и тялото си, затова смятам, че нещата са несъвместими. Книги, картини, интериорен дизайн, нямат общо с козметични продукти.

На мен ми е все тая де, аз не разчитам на мнението на рандоми в инстаграм, и последните хора, от които ще искам мнение, са тези, на които се плаща да хвалят. Дори не я знаех тази Деа преди, а сега вече я знам като инфлуенсърката, която фалшифицира лични документи Joy Good job.

Общи условия

Активация на акаунт