Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Няколко момичета писаха в темата, че са доволни от продуктите на Orpheus, които са пробвали.

Аз исках да ги пробвам, но тази цена не ми се струва нормална и ще пропусна. Но не се съмнявам, че ще им се продава кутията.

# 421
Абе....голям праз ...не им се получи.... спестих едни пари, ще си взема центела от ДМ ...изобщо се замислям дали да поръчвам повече кутии ....даже за декемврийската се съмнявам,че ми е необходима...освен пачовете за под очи и маслото за коса знае ли се друг продукт?

# 422
Покрай цялата истерия, реших да прочета и няколко отзива за продукти на Орфей - накратко, надценена марка.

https://www.amazon.com/gp/aw/reviews/B07Z7T556J/ref=cm_cr_arp_d_ … ical&pageNumber=1

Ти си направила филтър на негативните мнения:) иначе под продуктите има много положителни.
Аз не смятам,че марката е лоша,дори имам предчувствие(с розовите очила съм),че ще е иновативна и добра.
Както казах,мен лично ме издразни тоника от 50 мл и като една разглезена американска консуматорка, тези неща ми се дават безплатно,а не за 200 лв.
В България има мн жени с финансови възможности, та Кибрит ще си продадат кутиите,но като цяло се изложиха и те,и марката. 200 лв за това съдържание предколедно покрай ред други харчове - как една жена със средностатистическа заплата в Бг ще си позволи кутията?!
С право жените се дразнят и това Кибрит го направиха с големия Hype около кутията.

Goodbox сигурно сега мн се кефят😀

Да, продуктите сигурно са хубави, но желанието за голяма печалба  от страна на Кибрит и Орфеус точно преди Коледа, както пишете и Вие, е меко казано  неуважително отношение към редовните клиенти, поне на Кибрит. 100 - 120 лв би била по-приемлива цена и щях да си направя подарък.

# 423
Точно и аз видях рекламата във Фейсбук и хоп тук! Честно казано, ми е трудно да се сърдя на Кибрит - покрай тях си изградих чудесна рутина - запознаха ме с много марки, които ми станаха любими, тяхна ми е първата кутия ever. Отдавна чаках това издание и да, разочароващо е, няма да си го купя. Оценявам, че са опитали. Не ми е правило впечатление досега те да имат скъпа кутия и за да се случи това сигурно има причина. Въпреки написаното за собственичката на Орфеус си мисля, че за да не пуснат кутията за 40-50 лв. значи може би козметиката е просто скъпа със скъпи съставки или технология  (трябва да се погледнат), а не просто издути цени. Аз например не съм си купувала и не бих си купила авант и за 5 лв. За мен това е марка, която няма нищо кой знае какво в себе си с изкуствено надути цени, за да се правят големи  отстъпки, големи обороти с подобни кутии и бързи печалби. Реално никой, който познавам не ги ползва или знае извън приятелки, които купуват такива  кутии.

За всички купили си кутията дано наистина свещта да не им трябва защото са останали без ток, а Кибрит дано се върнат с хубаво издание с качествени неща.

# 424
Положението е малко, като прелъстени и изоставени 😁

# 425
Ами радвам се, че ще спестя 200 лв и поредни шишенца на рафта 😁  Преди вяколко години така се метнах на “ау, страхотна козметика! Невероятна оферта: 3 продукта за 300 лв” (някаква израелска марка с много агресивен маркетинг, дето даже не ѝ помня името). Толкова не бяха Уау, че наполовина ги зарязах.
Та разбира се, че повечето може да си позволим кутията, но при наличие на толкова по-разумни и доказано добри алтернативи - няма нужда (освен да чешем егото на марката).
И аз подозирам, че идеята на Кибрит не е била точно такава, но са се похвалили преди да са уточнили параметрите и ни напред, ни назад. Неслучайно толкова време забавиха пускането - подозирам, че са се водили пазарлъци… Не вярвам Кибрит да са натоварили цената, по-скоро Орфеус са се запънали, че са твърде велики, за да направят осезаема отстъпка.

# 426
Ох, ама опасни мацоранки сте… чак намерихте откъде е финансирането на Орфеус. Евала!

За мене Кибрит сбъркаха в зарибяването. Трябваше да ни сложат това тонерче в една кутия редовна и като пробваме колко извънземно е то, щяхме не по 200, ами по 400 да даваме за кутията. В крайна сметка не опира само до финансова възможност, ами и до информиран избор.

Кибрит си има едни такива изцепки: аз още се ядосвам като се сетя за кутията с рутината на Деа. Тая странна персона аз я знаех и то не с много положителни неща, а за повечето клиентки на Кибрит беше “абе тая коя е?”. Лош избор на “инфлуенцър” явно. Как да е, купуваше ми се тогава кутия, взех я…. Еми за мен това е една от най-слабите кутии изобщо. Нямам интерес да си кривя душата, защото така или иначе съм я купила, просто наистина нищо не ми хареса Sad Беше пълен резил, пак се триха коментари… сега предстои пак да пускат кутия с рутина на Деа…

Напоследък все по-често давам по-висока оценка на Гууд Бокс и е много възможно да спра Кибрит. Като позитив при тях ми остава, че работят повече с малки БГ марки.

# 427
Момичета, с риска малко да ви отклоня от темата, която вероятно още дълго ще обсъждаме, се включвам с една нова (за мен) кутия. Някой има ли опит и мнение с тях? Кутията е с корейски продукти. Ще кача чат с тях, в който разкриват съдържанието на различните видове кутии.
https://facebeauty.bg/product/koleden-misteri-boks

# 428
Охх, сега прочетох за Деа и реших да влезна в профила ѝ, тя наистина ще признава, че е Рая 😂. Пореден ужасен маркетингов ход на кибрит, което ме накара да поръчам гууд бокс 😅

# 429
  • Пловдив
Надвечер с глас се смях като влязох в сайта на Кибрит и видях цената на кутията 😂
И не, въпросът не опира до това, какви пари има българката, а до това, че ще дам 200лв за непознати аромати парфюми например, отколкото за кремчета или серумчета, които никога няма да направят чудо с бръчките ни. Отделно за тия пари има доказали се марки в аптечната и не само мрежа. Изобщо замисълът на кутиите е на друг принцип.
Изобщо не ме вълнува коя е собственичката и от къде ѝ е капитала. Кутия няма да купя, няма да купя и продукт на марката по принцип.
В случая и аз предполагам, че не са се споразумели за цена и негатива го отнася Кибрит, заради факта че пуснаха инфо явно преди договорките.

# 430
Момичета, с риска малко да ви отклоня от темата, която вероятно още дълго ще обсъждаме, се включвам с една нова (за мен) кутия. Някой има ли опит и мнение с тях? Кутията е с корейски продукти. Ще кача чат с тях, в който разкриват съдържанието на различните видове кутии.
https://facebeauty.bg/product/koleden-misteri-boks

За пръв път чувам кутията, но определено звучи интересно. Само пачове за пъпки в кутия за суха кожа ми се виждат странни.

Редакция: Току-що проверих и кутията е 70. За тия продукти ми се виждат множко. Ако пачовете за очи не са цяла кутия а един чифт, пълноразмерните продукти са само серума, крема и пяната, всичко друго е еднократни маски, капсулки и хвърчащи лепенки за пъпки.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 13:24 от Съсънка

# 431
Охх, сега прочетох за Деа и реших да влезна в профила ѝ, тя наистина ще признава, че е Рая 😂. Пореден ужасен маркетингов ход на кибрит, което ме накара да поръчам гууд бокс 😅

Това беше случаят, в който се показваше и лична карта?... която явно ще се окаже фалшифицирана? Joy
Кибрит явно сериозно губят нишката някъде, ако работят с такива хора. Rolling Eyes

# 432
Коментарите бяха също и че Деа не се показваше и трябваше да й се вярва, че тя самата има изобщо някакъв резултат от това, което рекламира.
Вече дори не помня, с какво бях предизвикала "Кибрит" да се включат и ми пишат персонално в тази тема. Игнорирам ги и към днешната кутия нямах и преди цената интерес.
За "скромната" сума от 200 лева ще си купя нещо доказано, включително и добър парфюм. Не го разбирам това търгашество като успешен опит да се рекламират българските брандове.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 00:05 от Tsugumi_

# 433
Силно казано български бранд. Таргетът им изобщо не е нашият пазар. И тази кутия го доказа, не можаха дори и 200 бройки от серума да им се откъснат. Нямат зор да се рекламират и налагат тук. И най-вече Кибрит обират негативите от тази безсмислена колаборация. Явно имат уроци за учене.

# 434
  • Бургас
Кутии да искате...
Още има налични.
200 лв е безумие за свещ, тоник 50 мл и два пълноразмерна продукта от която и да е марка.

Не знам даже дали и good box ще си поръчам, може би ще видя някоя  от вас не разменя ли крема на Dr.H
Просто другите продукти нямам какво да ги правя.Шампоани,маски и душ гелове имам вече, благодаря за размяната на скраба за тяло с портокал, единия вече го изразходих с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт