Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Ама те девойките са се обринали с пъпки, червени петна и са си пресушили кожата от тази марка, като чета коментарите…
И 50 лв да беше, пак нямаше да поръчам.

Покрай цялата истерия, реших да прочета и няколко отзива за продукти на Орфей - накратко, надценена марка.

https://www.amazon.com/gp/aw/reviews/B07Z7T556J/ref=cm_cr_arp_d_ … ical&pageNumber=1

# 406
Въпросната създателка на марката "Орфеус" г-ца Кюркчиева е дъщеря на г-н Красен Кюркчиев, съдружник в холдинг ФИКОСОТА, ФИКОСОТА и ФИКОСОТА ФУУД, произвеждащи познати на всички марки като ТЕСИ, МИЛДЕ, ПУФИС, САВЕКС, СЕМАНА, БРУСКЕТИ МАРЕТИ  и много други. В контекста на това, марката на г-цата ми изглежда като подарък от тати, така че отрочето да се чувства значимо и оценено. Съжалявам, но ми остава горчив привкус в устата и поражда недоверие в свръхталанта на създателката .

# 407
Тази история започва да става все по-жалка. Кибрит трият коментари  във Фейсбук.

# 408
O, "Фикосота", ясно....

# 409
Човек може да получи обрив и от известни и скъпи марки. Строго индивидуално е. Не ги опрадавам, за мен също цената е доста висока и не бих дала такава сума пари. Може би ако беше 50-60лв. За кутии имам някаква психологическа граница.
Ще се радвам на кутия с Алтея органикс, отдавна искам да ги пробвам, но все не стигам до тях. Тази година взех само кутията на Good box с Naobay. Като цяло повече харесвам Good box, но все по-рядко ги взимам, доста се промениха, не само откъм цени.

# 410
Тази история започва да става все по-жалка. Кибрит трият коментари  във Фейсбук.
Точно се чудех защо няма коментари под поста за кутията...

# 411
  • София
Но в Инстаграм си седят. 😈

# 412
По-рано ги четох, горе-долу бяха същите като тук, коментари за съдържанието, за цената... просто критика и обратна връзка. Но Кибрит явно не могат да я понесат.

Сега се смяхме с приятелка, че тази свещ е сложена, в случай, че не можеш да си платиш тока, ако купиш кутията Joy

# 413
В крайна сметка някой поръча ли си кутия и смее ли да си признае Joy

# 414
Ииии веднага си взех GoodBox. Нещо ме подбутна Хахах. Е, и заради положителните коментари за марката звезда. И вероятно това ще е за месеца. Намалявам ги доста за разлика от преди. Те ми излизат по-скъпо, а напоследък само проблеми с тях. Виж кутията с вино няма да спра 😂 Поне знам, че ще я използвам винаги 😂 Тя ще ме подмладява- блеснали очи, естествена руменина….

Ама някой май каза, че е взел.

# 415
Фикосота...От Тео до Орфеус за страхотната, невероятна цена от 200 лв. Казано е - алчността ще погуби света.

# 416
Орфеус май си направиха егати антирекламата...
Аз по едно време бях луда на тема бюти кутии - Кибрит, Гуудбокс, Луукфантастик, Пик енд дазъл... Вече останах само с американската Фабфитфън (и зa първи път сега Лейди бокс заради BBW) , последно друго поръчвах юни месец (Кибрит), май взе да ми писва да ми се мотаят всякакви знайни и незнайни козметики, 80% от които хич не ми и допадат като действие. Много се разочаровах от всякаква бг козметика - не знам защо нашите производители си мислят, че като сложат нещо в буркан и го вържат със сезал, пишат био, надуят цената и става голямата работа...

# 417
  • София
Според мен Орфеус не са  били навити техните продукти да се рекламират по този начин. От кибрит пуснаха мухата, за да видят нагласата на хората. В последствие е станало ясно, че Офеус не са склонни на това. Иска ли са дизайна на кутията да е техния,  на практика разликата с оригиналната кутия е само логото на кибрит, и  свещта и кибритчето са си   рекламен материал, който са дали да е по- пълна кутията, с условието да бъда само техни продукти в тяхна кутия. Дори си мисля, че отстъпката която са направили е много минимална. От онлайн магазина се вижда, че цената на крема + тонера е равна на цената която са обявили само за крема.
 Аз не обвинявам Кибрит, това да успели да договорят. За Орфеус сме малък пазар, а и сме бедни, нямат интерес към нас. Яд ме е , че ни оставиха да чакаме и да се надяваме, че ще може да запознаем Орфеус.
От друга страна, ако тази кутия беше преди тази голяма инфлация и не след серията от "черни петъци", които прераснаха в черни седмици и които предразположиха серия от покупки, може и кутията щеше да се разпродаде.
Аз мога да си я позволя, но тези пари бих ги дала за серума и крема.

# 418
Покрай цялата истерия, реших да прочета и няколко отзива за продукти на Орфей - накратко, надценена марка.

https://www.amazon.com/gp/aw/reviews/B07Z7T556J/ref=cm_cr_arp_d_ … ical&pageNumber=1

Ти си направила филтър на негативните мнения:) иначе под продуктите има много положителни.
Аз не смятам,че марката е лоша,дори имам предчувствие(с розовите очила съм),че ще е иновативна и добра.
Както казах,мен лично ме издразни тоника от 50 мл и като една разглезена американска консуматорка, тези неща ми се дават безплатно,а не за 200 лв.
В България има мн жени с финансови възможности, та Кибрит ще си продадат кутиите,но като цяло се изложиха и те,и марката. 200 лв за това съдържание предколедно покрай ред други харчове - как една жена със средностатистическа заплата в Бг ще си позволи кутията?!
С право жените се дразнят и това Кибрит го направиха с големия Hype около кутията.

Goodbox сигурно сега мн се кефят😀

# 419
В крайна сметка не успях да разбера , има ли някой ползвал Orpheus или не и защо няма мнения за тази козметика във форума. Аз лично отделям голяма сума за козметика от високия клас, но винаги проучвам мнения на потребители. Мисля че всеки от нас работи здраво за да може да си позволи такива суми за серуми и кремчета. Аз бих дала 100 лв за прочутия серум на Estee Lauder например, но нищо не може да ме накара да дам 200 лв за кутия с продукти на марка от няколко години на пазара и с противоречиви мнения за действието на продуктите. От любопитство влезнах в сайта им , това което видях е серум за 100 долара който обещава хидратация ( за справка серума с хилауронова киселина на the ordinary който струва 10 долара обещава същото) и равен тен ( който и да е серум за 10 долара с витамин ц ). Нищо не може да ме накара да повярвам че някакво кремче ще ме подмлади, вярвам обаче че Orpheus и Кибрит ще направят пари от тези които не се изнтересуват от състав на продукта , а по-скоро от еуфорията която се създаде по тази безумна кутия ….

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 19:49 от VRay

Общи условия

Активация на акаунт